Gyakori kérdések

Madárkás vendégváró koszorú

1. Az általam rendelt tárgy mennyire fog hasonlítani a képeken szereplőhöz? A minta egyénileg változtatható?

A képeken látható minta és elrendezés fix, a Megrendelő által egyénileg nem változtatható. A főmenüsor “Játéktároló faládák” legördülő menüjéből választott ládatípusok rendelhetők.
A kézműves tárgyak jellegéből adódóan 2 teljesen ugyanolyat nem tudunk – és nem is akarunk – készíteni, ezért kisebb eltérések előfordulhatnak. Mindegyik láda egyedi és megismételhetetlen. A végeredmény a készítés során alakul ki, ezért előre nem tudható és nem is tervezhető. Az újonnan rendelt láda a képeken láthatóhoz hasonló lesz, HATÁSÁBAN ugyanolyan.

2. A festett minta mennyire tartós? Hogyan tisztítható?

Gyerek- és környezetbarát festékeket és lakkokat használunk.
Ezek nem oldószeres, hanem vízbázisú termékek. A játéktároló ládáknál, gyerekágyaknál és minden mintás tárgynál a mintát védő lakkot több rétegben visszük fel. Tisztítása könnyű, nedves ruhával kell csak áttörölni.
A megszáradt lakkréteg már nem oldódik vízben, ezért ha véletlenül rövid időre folyadék kerülne rá, azt is túléli. De azért ahogy lehet, töröljük le róla, az ázás nem tesz jót egyik bútornak sem.

A provence-i stílusú (vintage, – ejtsd vintázs – hangulatú) tárgyak esetében az eltérő munkafolyamatok következtében más a felületkezelés menete.  Ezek selymes, viaszos tapintásúak. Az antikolt tárgyak jellegéből adódóan ez direkt kopottas hatású, természetesebb érzetű felület.

3. Milyen feliratokat kérhetek a tárgyakra?

A névtől, dátumtól, idézettől válik az ajándék igazán személyessé.

A névre szóló játéktároló ládák tetejére szoktuk írni a leendő tulajdonos keresztnevét, és mellé: kincsei. (Pl. Gergő kincsei). Ez azért praktikus megoldás, mert kényelmesen kifér, még akkor is, ha hosszabb a név. A fedél belső oldalára az általunk ajánlott idézet vagy jókívánság kerülhet, kérésre dátummal és az ajándékozó nevével. 

Az árban a név és az általunk ajánlott idézet-ötletekből való választási lehetőség van benne. Ettől esetleg eltérő feliratok árát egyénileg határozzuk meg.

A provence-i stílusú (=vintage hangulatú), normál méretű ládák feliratai és motívumai általában más – egyszerűbb, szabadabb, kötetlenebb, természetesebb – elrendezésben készülnek.

Keresztelői, születésnapi idézeteket, egyéb felirat ötleteket itt találsz (fotókkal)  >> 

4. Mi számít konkrét megrendelésnek?

Egyedi mintájú és feliratú tárgyakat készítünk, a teljes vételár előre utalásával történik meg a konkrét megrendelés.
A vételár számlánkra érkezése, lekönyvelése és az erről szóló e-mailes visszaigazolás küldésével történik meg a rendelés felvétele.
Az elkészülési idő a láda típusától és a leelőlegezett határidős rendeléseinktől függ. Vintage és Teddy ládák hamarabb elkészülhetnek, a részletgazdag festményű meseládákra általában több hónapot várni kell (szabad kapacitástól,  időszaktól függően), ezért érdemes a kívánt átvétel időpontja előtt min. 2-3 hónappal felvenni velünk a kapcsolatot! (Márciustól-júliusig és az őszi, karácsony előtti hónapok sűrű időszak. A tapasztalatok alapján a rendelést érdemes időben leelőlegezni, mert kapacitásunk véges.)

A megrendelések felvétele folyamatos.
A konkrét megrendelés a teljes vételár előre utalásával jön létre.
Az elkészült tárgyakról írásban küldünk értesítést és fotókat. Kérjük a feliratok ellenőrzését, ezután adjuk postára, illetve személyes átvétel esetén egyeztetünk időpontot.

5. A játéktároló ládák mennyibe kerülnek?

Az oldalon található menüsor “Árlista” menüpontjában találsz tájékoztató árakat, kérjük kattints ide >>

Ha konkrét árajánlatot szeretnél kérni, olvasd el az alábbiakat:

6. Hogyan kérjek árajánlatot?

Ajánlat-kérésedben az alábbi 4 adatot add meg:

1. Mikorra készüljön el a tárgy
(keresztelő, esküvő, egyéb határidős alkalom NAPRA PONTOS dátuma), illetve hogy mikor szeretnéd átvenni.

2. Az általad kiválasztott termék TÁRGYKÓDJA
Ennek a weboldalnak (www.eradekor.hu) a főmenüsorában szereplő összes tárgyunknak van egy TÁRGYKÓDJA.
Az adott tárgy oldalán a megnevezésénél, fotójánál találod.
Ezt a tárgykódot add meg nekünk, hogy tudjuk melyik tárgyra gondolsz.
(pl. anno babamintás játéktároló láda, Tárgykód: TOMNORANNO)

3. Milyen feliratokat szeretnél kérni:
Név: benne van az árban
Idézet, dátum: az általunk ajánlott idézetekből lehet választani, ez benne van az árban. Egyéb egyéni feliratok árát egyedileg határozzuk meg.
 

4. Szállítás módja: Fontos információ, mert befolyásolhatja az elkészülés idejét!
Személyes átvétel Budapest 20. kerületi címen (előre egyeztetett időpontban, egyes hétköznapokon lehetséges.)
Postázás Futárszolgálat szállítja, gondosan csomagolt kartondobozban. Csomagolási és postaköltség 20.000 Ft rendelési érték felett, a teljes vételár átutalásával belföldre INGYENES.
20.000 Ft alatti rendelés esetén a postázási költség összege az e-mailben küldött árajánlatunkban szerepel.

Kérjük, hogy lehetőség szerint a fenti összes adatot add meg, hogy a leveledre minél gyorsabban és pontosabban válaszolni tudjunk, köszönjük! 
Válaszadási idő: 2-5 munkanap.


Megrendelés menete, árak KATT IDE!

7. Ha több ládát rendelek, kaphatok-e kedvezményt?

Mindig öröm számunkra, ha egy családban több csemete is gazdagodhat a tárgyaink által közvetített értékekkel.
Több részletgazdag meseláda (tündér, vitorlás, manó, erdő) egyszerre történő rendelése esetén adunk kedvezményt, ehhez a teljes vételár előre utalása szükséges, kedvezmény mértéke egyéni elbírálás alapján. (Teddy, Vintage, Inda-Trilla ládák nem tartoznak a “meseláda” kategóriába, áruk is lényegesen kedvezőbb, ezért kedvezményt ilyen típusú ládák rendelése esetén sajnos nem tudunk adni.)

Az alábbiakban felsorolunk olyan szempontokat, melyek ismeretében megértheted a kedvezményekkel kapcsolatos álláspontunkat.

Az egyedileg alkotott, rendkívül időigényes kézműves munkával készült tárgyaink jellegéből adódóan kedvezményt csak kivételes esetben adunk.

A futószalagon gyártott megkérdőjelezendő minőségű tömegtermékek esetében alkalmazott kereskedői “Egyet fizet kettőt kap” típusú hozzáállás  a kézműves tárgyakkal – azok értékteremtő és megismételhetetlen jellegéből, illetve az időigényes minőségi előállításból fakadóan – nem összeegyeztethető, ezért más szabályok vonatkoznak rá.  

Az EraDekor-nál gépek helyett emberek dolgoznak, és emberek válaszolnak minden egyes ajánlat-kérésre hosszan, részletesen, személyre szabottan.
A személyes kapcsolattartás IDŐ. A tárgyak elkészítése IDŐ.
A névre szóló tárgyak mellett a hozzánk forduló Emberekre és minden egyes rendelt tárgy elkészítésére fordított IDŐT kell elsősorban megfizetni ahhoz, hogy vállalkozásunk működőképes legyen.

hosszú távon használható, személyes, lélekhez szóló tárgyak előállítására és építő emberi kapcsolatok létrehozására törekszünk, ami több ember rengeteg – de élvezetes – munkájával, és sok intenzív elfoglaltsággal, energiabefektetéssel jár. Rendszerint késő estig, ünnepnapokon és hétvégén is.

Kérjük minden kedves Megrendelőnk szíves megértését, de a fenti okok miatt kedvezményt kivételes esetben tudunk adni. 

8. Mitől függ az ár? Egyéni mintát kérhetek?


A láda típusától, a festmény és a láda méretétől, az aktuális időszaktól, esetleg egyéni belső felirat kérésétől függhet az ár.
Egyéni minta kérése nem lehetséges. A főmenüsor “Játéktároló faládák” menüpontban szereplő ládatípusok közül tudsz választani.

9. Van-e üzletetek, ahol személyesen megtekinthetők a tárgyak?

Egyéni megrendelők megrendelésére dolgozunk, ezért állandó raktárkészletünk, üzletünk nincs.

Általában szokott lenni néhány épp elkészült tárgyunk mutatóba, melyek megrendelésre készültek, tehát elvinni nem tudod, de megnézni igen. Előre egyeztetett időpontban megtekinthetők, ha épp van készen.

Ha élőben megnéznél pl. egy épp elkészült tárgyunkat, előzetes időpont egyeztetés után lehet jönni egyes hétköznapokon, 17-19 óra között.
Kérjük, előbb érdeklődj email-ben: itt találsz meg bennünket, vedd fel velünk a kapcsolatot >>

10. Mikorra készül el a tárgy, ha megrendelem? Mennyivel előbb érdemes rendelni?

Ezt akkor tudjuk megmondani, amikor felveszed velünk a kapcsolatot, és leírod, hogy pontosan mit szeretnél, napra pontosan mikorra, milyen átvétellel.

Az elkészülés függ az aktuális, már leelőlegezett megrendeléseinktől. Például az évnek vannak olyan sűrű időszakai, amikor 3 hónapra előre be vagyunk táblázva.

Azt szoktuk mondani, hogy érdemes min. 2-3 hónappal előbb felvenni velünk a kapcsolatot. Ez különösen igaz abba az esetben, ha különleges, fix időpontos eseményre szeretnél ajándékozni (pl. esküvő, keresztelő, ballagás, születésnap, karácsony vagy bármilyen egyéb határidős alkalom).

Eddigi tapasztalataink az elkészülési időre:
JANUÁR: 1 hónap vagy azon belül (!) (egyszer az évben, januári elkészüléssel szokott lenni kedvezményes időszak, vagy különleges ajánlat)
MÁRCIUSTÓL JÚLIUSIG: sűrű időszak, elkészülés több
OKTÓBERTŐL DECEMBERIG: sűrű időszak, elkészülés több

 

 

11. Milyen fizetési módok vannak?

 • Teljes vételár előre utalása
  20.000 Ft rendelési érték felett a csomagolási és postaköltség belföldre INGYENES (csak a teljes vételár egyösszegben történő előre utalása esetén, mely a megrendelés leadásakor esedékes). 
 • Utánvét
  Az első részlet előre utalással,  a második részlet (50%) fizethető utánvéttel. A csomagolási és postaköltség utánvét esetén a rendelt tárgyaktól függ, melyet a megrendeléskor egyeztetünk.
 • A második részlet készpénzes fizetése a személyes átvételnél 

 

12. Milyen szállítási módok közül választhatok?

 • Futárszolgálat
  Csomagjainkat futárszolgálat szállítja, biztonságos kartondobozban.
  20.000 Ft rendelési érték felett a csomagolási és postaköltség belföldre INGYENES (csak a teljes vételár egyösszegben történő előre utalása esetén, mely a rendelés leadásakor esedékes).
 • Utánvét – drágább
  Szintén futár szállítja. Az első részlet előre utalással,  a második részlet (50%) fizethető utánvéttel. A csomagolási és postaköltség utánvét esetén a rendelt tárgyaktól függ, melyet a megrendeléskor egyeztetünk. Az utánvétes postázás a legdrágább lehetőség, ezért ha valamiképp megoldható, inkább az előre utalást ajánljuk.
 • Személyes átvétel Budapesten
  Miután a megrendelt tárgyak elkészültek, személyes átvételre is van lehetőség: előzetes időpont egyeztetést követően, egyes hétköznapokont, Budapest 20. kerületi címen. (Annyit kérünk, hogy az emailben megbeszéltek szerint, érkezésed előtt 1-2 órával telefonálj.)

13. Biztonságos-e a csomagolás?

Minden tárgyat gondosan csomagolva adunk postára, nekünk is az az érdekünk, hogy időben és biztonságban megérkezzen.
A normál méretű (60x33x35 cm) ládánk, perselyek, kisebb ládák kartondobozban utaznak.


14. Külföldről lehet-e rendelni?

Igen, lehet. Volt már több megrendelésünk külföldről is.
Svédországból kiskomódot és ékszertartót,
Szlovákiából játéktároló ládát rendeltek.
Ausztriából Csiga-biga perselyt keresztelőre,
Erdélyből esküvői ládát.

Fizetés: a teljes összeg előre utalással. A nemzetközi postai díjszabásnak megfelelően küldjük a csomagot + csomagolás költsége.
(Írj email-t, a részleteket megbeszéljük.)

Ennél gyakoribb volt eddig az, hogy külföldön élő, de néha hazajáró megrendelőink voltak; vagy itt éltek, de külföldi rokonoknak ajándékozták a tárgyainkat. Ezekben az esetekben személyesen vitték el tőlünk az elkészült termékeinket külföldre:

 • gyerekágyat Svájcba;
 • játéktárolókat Angliába;
 • esküvői ládát Hollandiába;
 • polcot spanyolországi esküvőre;
 • szintén játéktároló ládákat Prágába;
 • dobozokat Németországba;
 • sámlit Amerikába.

További kérdéseid vannak? Rendelni szeretnél?

Megrendelés menete, árak KATT IDE!

Oldalunk használatához kérjük fogadd el a sütikre és adatkezelésre vonatkozó szabályainkat! Adatkezelési irányelvek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás