Hajós kincsesláda nem való esküvőre?

 

Anikó a nyár elején keresett meg bennünket. Párjával július közepére tervezték az esküvőjüket. Erre a különleges alkalomra szerettek volna egy egyedi nászajándékgyűjtő ládát. Ki is választottak egyet a honlapunkról. Az esküvőn megkapó, gyönyörű képek születtek, róluk és a kincsesládáról. De vajon miért a hajós minta mellett döntöttek?

domborutetos_kincseslada_naszajandek33 domborutetos_kincseslada_naszajandek2 domborutetos_kincseslada_naszajandek6 domborutetos_kincseslada_naszajandek30

 

Az ifjú házaspár

Ede és Anikó egy kedves, szimpatikus pár. Szeretnek utazni, szeretik a tengert, szeretik a domborútetős kincsesláda formáját…

Nem volt kérdés: egy hajós-tengerész mintájú tároló ládát rendelnek tőlünk. Az esküvőjükön a nászajándékokat gyűjtik benne, később pedig a lakás dísze, később pedig játéktároló lesz…
Egy nagyméretű, masszív, domborútetős forma mellett döntöttek, mert igazán kedvelik ezt a stílust. Egy valódi kincsesláda teteje domború, anyaga pedig masszív, nehéz tömörfenyő. Nevekkel, egyéni feliratokkal együtt készítettük el nekik, hiszen örök emlék lesz.

Miután elkészült a mű, személyesen jöttek érte. Nagyon tetszett nekik. Megjegyezték, hogy a korábban e-mailben köldött fotókhoz képest, nekik így élőben nagyobbnak és szebbnek tűnt a láda.
(
A képeken általában a méretet, a súlyt és a mintát sem lehet úgy visszaadni, ahogy azt mi látjuk. Egy fotó – még ha jó minőségű is – egyszerűen nem tudja teljes mértékben közvetíteni azt a hatást, amelyet a tárgy a teljes valójában kivált. Ezért több vásárlónk is említette már, hogy a tárgyaink élőben szebbek, mint a képeken…)

 

Ki mondta, hogy a hajós minta nem esküvőre való? 

Az, hogy valami illik-e valamihez vagy sem, nagy mértékben függhet az emberek személyiségétől is. Ede és Anikó ládája híven tükrözi a lelki világukat. Talán ezért volt valóban tökéletes választás az esküvőjükre.
Azok a tárgyaink sikerülnek a legjobban, amelyekben felfedezhetők a tulajdonos személyiségi jegyei vagy kedvenc időtöltése, vagy akad benne egy rá jellemző apró ismertetőjegy. Ezek által lesz egy tárgy igazán személynek szóló.
Egyébiránt egy hajós vagy ahhoz hasonló minta abban az esetben is praktikus lehet, ha később a baba érkezésével szükségük lesz játéktárolóra. Márpedig nincs gyerekszoba játéktároló láda nélkül…

 

Köszönjük a képeket, melyek önmagukért beszélnek!
Sok Boldogságot kívánunk!

 

 

 domborutetos_kincseslada_naszajandek31

domborutetos_kincseslada_naszajandek34

domborutetos_kincseslada_naszajandek33

domborutetos_kincseslada_naszajandek32

domborutetos_kincseslada_naszajandek30

 

 

További képeink a ládáról:

domborutetos_kincseslada_naszajandek2

domborutetos_kincseslada_naszajandek25

domborutetos_kincseslada_naszajandek23

domborutetos_kincseslada_naszajandek13

domborutetos_kincseslada_naszajandek14

domborutetos_kincseslada_naszajandek15

domborutetos_kincseslada_naszajandek17

domborutetos_kincseslada_naszajandek11

domborutetos_kincseslada_naszajandek24

domborutetos_kincseslada_naszajandek6

 

 

 

EraDekor Tippek

 

[button size=”large” type=”warning” value=”Megrendelés menete, árak KATT IDE!” href=”http://eradekor.hu/kezmuves-bolt”]