Az általam rendelt tárgy mennyire fog hasonlítani a képeken szereplőhöz? A minta egyénileg változtatható?

A képeken látható minta és elrendezés fix, a Megrendelő által egyénileg nem változtatható. A főmenüsor “Játéktároló láda” legördülő menüjéből választott ládatípusok rendelhetők.
A kézműves tárgyak jellegéből adódóan 2 teljesen ugyanolyat nem tudunk – és nem is akarunk – készíteni, ezért kisebb eltérések előfordulhatnak. Mindegyik láda egyedi és megismételhetetlen. A végeredmény a készítés során alakul ki, ezért előre nem tudható és nem is tervezhető. Az újonnan rendelt láda a képeken láthatóhoz hasonló lesz, HATÁSÁBAN ugyanolyan.

A festett minta mennyire tartós? Hogyan tisztítható?

Gyerek- és környezetbarát festékeket és lakkokat használunk.
Ezek nem oldószeres, hanem vízbázisú termékek. A játéktároló ládáknál, gyerekágyaknál és minden mintás tárgynál a mintát védő lakkot több rétegben visszük fel. Tisztítása könnyű, nedves ruhával kell csak áttörölni.
A megszáradt lakkréteg már nem oldódik vízben, ezért ha véletlenül rövid időre folyadék kerülne rá, azt is túléli. De azért ahogy lehet, töröljük le, az ázás nem tesz jót egyik bútornak sem.

A provence-i stílusú vintage hangulatú tárgyak esetében az eltérő munkafolyamatok következtében más a felületkezelés menete.  Ezek selymes, viaszos tapintásúak. Az antikolt tárgyak jellegéből adódóan ez direkt kopottas hatású, természetesebb érzetű felület.

Milyen feliratokat kérhetek a ládára?

A névtől, dátumtól, idézettől válik az ajándék igazán személyessé.

A névre szóló játéktároló ládák tetejére szoktuk írni a leendő tulajdonos keresztnevét, és mellé: kincsei. (Pl. Gergő kincsei). Ez azért praktikus megoldás, mert kényelmesen kifér, még akkor is, ha hosszabb a név. A fedél belső oldalára az általunk ajánlott idézet vagy jókívánság kerülhet, kérésre dátummal és az ajándékozó nevével. 

Az árban a név és az általunk ajánlott idézet-ötletekből való választási lehetőség van benne. Ettől esetleg eltérő feliratok árát egyénileg határozzuk meg.

A provence-i hangulatú (=vintage stílusú), normál méretű ládák feliratai és motívumai általában más – egyszerűbb, szabadabb, kötetlenebb, természetesebb – elrendezésben készülnek.

Hogyan történik a megrendelés?

Az Ajánlatkérés vagy az Árajánlat menüpontokban található útmutató alapján küldesz nekünk egy emailt a megrendeles(kukac)eradekor(pont)hu címre. Válaszként küldjük részletes, hosszú ajánlatunkat a tárgy adataival, az elkészülés idejével, az árral, a szállítási infókkal és az utalási adatokkal együtt.
Egyedi mintájú és feliratú tárgyakat készítünk, a teljes vételár előre utalásával történik meg a konkrét megrendelés.
A vételár számlánkra érkezése, lekönyvelése és az erről szóló e-mailes visszaigazolás küldésével történik meg a rendelés felvétele.

Az elkészült tárgyakról írásban küldünk értesítést és fotókat. Kérjük a feliratok ellenőrzését, ezután adjuk a futárnak, illetve személyes átvétel (Budapest 20. kerületi címen) esetén egyeztetünk időpontot.

Mennyibe kerülnek a játéktároló ládák és a sámlik?

Az oldalon található menüsor “Árajánlat” menüpontjában találsz tájékoztató árakat.

Ha konkrét ajánlatunkat szeretnéd kérni, olvasd el az alábbiakat:

Hogyan kérjek ajánlatot?

Ajánlat-kérésedben az alábbi 4 adatot add meg:

1. Mikorra készüljön el a tárgy
(keresztelő, esküvő, egyéb határidős alkalom NAPRA PONTOS dátuma), illetve hogy mikor szeretnéd átvenni.

2. Az általad kiválasztott termék TÁRGYKÓDJA
Ennek a weboldalnak (www.eradekor.hu) a főmenüsorában szereplő összes tárgyunknak van egy TÁRGYKÓDJA.
Az adott tárgy oldalán a megnevezésénél, fotójánál találod.
Ezt a tárgykódot add meg nekünk, hogy tudjuk melyik tárgyra gondolsz.
(pl. anno babamintás játéktároló láda, Tárgykód: TOMNORANNO)

3. Milyen feliratokat szeretnél kérni:
Név: benne van az árban
Idézet, dátum: az általunk ajánlott idézetekből
lehet választani, ez benne van az árban. Egyéb egyéni feliratok árát egyedileg határozzuk meg.
 

4. Szállítás módja:
Személyes átvétel Budapest 20. kerületi címen (előre egyeztetett időpontban)
Házhozszállítás Futárszolgálat szállítja, gondosan csomagolt kartondobozban. Csomagolási és postaköltség díjakat e-mailben küldött részletes ajánlatunk tartalmazza.

Kérjük, hogy lehetőség szerint a fenti összes adatot add meg, hogy a leveledre minél gyorsabban és pontosabban válaszolni tudjunk, köszönjük! 
Válaszadási idő: 2-5 munkanap.

Ha több ládát rendelek, kaphatok-e kedvezményt?

Mindig öröm számunkra, ha egy családban több csemete is gazdagodhat a tárgyaink által közvetített értékekkel.
Több részletgazdag festményű meseláda egyszerre történő rendelése esetén adunk kedvezményt, ehhez a teljes vételár előre utalása szükséges, a kedvezmény mértéke általában a szállítási költség átvállalása.

Az alábbiakban felsorolunk olyan szempontokat, melyek ismeretében megértheted a kedvezményekkel kapcsolatos álláspontunkat.

Az egyedileg alkotott, rendkívül időigényes kézműves munkával készült tárgyaink jellegéből adódóan kedvezményt csak kivételes esetben adunk.

A futószalagon gyártott megkérdőjelezendő minőségű tömegtermékek esetében alkalmazott kereskedői “Egyet fizet kettőt kap” típusú hozzáállás  a kézműves tárgyakkal – azok értékteremtő és megismételhetetlen jellegéből, illetve az időigényes minőségi előállításból fakadóan – nem összeegyeztethető, ezért más szabályok vonatkoznak rá.  

Az EraDekor-nál minden egyes ajánlat-kérésre hosszan, részletesen, személyre szabottan válaszolunk.
A személyes kapcsolattartás IDŐ. A tárgyak elkészítése IDŐ.
A névre szóló tárgyak mellett a hozzánk forduló Emberekre és minden egyes rendelt tárgy elkészítésére fordított IDŐT kell elsősorban megfizetni ahhoz, hogy vállalkozásunk működőképes legyen.

hosszú távon használható, személyes, lélekhez szóló tárgyak előállítására és építő emberi kapcsolatok létrehozására törekszünk, ami több ember rengeteg – de élvezetes – munkájával, és sok intenzív elfoglaltsággal, energiabefektetéssel jár. Rendszerint késő estig, ünnepnapokon és hétvégén is.

Kérjük minden kedves Megrendelőnk szíves megértését, de a fenti okok miatt kedvezményt egyéni elbírálás alapján kivételes esetben tudunk adni.

Mitől függ az ár?

A láda típusától, a festmény és a láda méretétől, az aktuális időszaktól, esetleg egyéni belső felirat kérésétől függhet az ár.
Egyéni minta kérése nem lehetséges. A főmenüsor “Játéktároló láda” menüpontban szereplő 6 ládatípus közül tudsz választani, sőt az Anno ládatípusnál közel 100 képből álló mintakollekció áll rendelkezésedre.

Van üzlet, ahol személyesen megtekinthetők a tárgyak?

Egyéni megrendelők megrendelésére dolgozunk, ezért állandó raktárkészletünk, üzletünk nincs.

Általában szokott lenni néhány épp elkészült tárgyunk mutatóba, melyek megrendelésre készültek, tehát elvinni nem tudod, de megnézni igen. Előre egyeztetett időpontban megtekinthetők, ha épp van készen.

Ha élőben megnéznél pl. egy épp elkészült tárgyunkat, előzetes időpont egyeztetés után lehet jönni Budapest 20. kerületi címre.
Keress elérhetőségeinken >>

Mikorra készülhet el a tárgy?

Ezt akkor tudjuk megmondani, amikor felveszed velünk a kapcsolatot, és leírod, hogy pontosan mit szeretnél, napra pontosan mikorra,milyen alkalomra, milyen átvétellel. (Várjuk leveled a megrendeles(kukac)eradekor(pont)hu email címre!)

Az elkészülés függ az aktuális, már leelőlegezett megrendeléseinktől. Például az évnek vannak olyan sűrű időszakai, amikor akár több hónapra előre be vagyunk táblázva. És van olyan kedvezményes időszakunk is (jellemzően januárban), amikor akár 1 héten belül elkészülhet a festett névreszóló sámli vagy a játéktároló láda.

Milyen fizetési módok vannak?

Teljes vételár előre utalása
Személyre szóló feliratokkal ellátott, a Megrendelő által kiválasztott kézműves terméket készítünk. A konkrét megrendelés a teljes vételár előre utalásával történik meg.

Milyen szállítási módok közül választhatok?

 • Házhozszállítás futárszolgálattal
  Csomagjainkat futárszolgálat szállítja, biztonságos kartondobozban.

 • Személyes átvétel Budapesten
  Miután a megrendelt tárgyak elkészültek, személyes átvételre is van lehetőség: előzetes időpont egyeztetést követően, Budapest 20. kerületi címen. (Annyit kérünk, hogy az emailben megbeszéltek szerint, érkezésed előtt 1-2 órával telefonálj.)

Biztonságos-e a csomagolás?

Minden tárgyat gondosan csomagolva adunk futárnak, minden tőlünk telhetőt megteszünk a biztonságos útért, nekünk is az az érdekünk, hogy időben és biztonságban megérkezzen. Ha az elővigyázatosságunk ellenére a futárszolgálat hibájából mégis megsérülne a termék, kérjük még átvételkor ellenőrizd a csomagolást! Ha sérülést tapasztalsz, azonnal add vissza a csomagot a futárnak, és küldesd vissza a feladónak!
A normál méretű (60x33x35 cm) ládák, perselyek, sámlik kartondobozban utaznak.

Külföldről lehet rendelni?

Igen, lehet. Volt már több megrendelésünk külföldről is.
Svédországból kiskomódot és ékszertartót,
Szlovákiából játéktároló ládát rendeltek.
Ausztriából Csiga-biga perselyt keresztelőre,
Erdélyből esküvői ládát.

Fizetés: a teljes összeg előre utalással. A nemzetközi postai díjszabásnak megfelelően küldjük a csomagot + csomagolás költsége.
(Írj email-t, a részleteket megbeszéljük.)

Ennél gyakoribb volt eddig az, hogy külföldön élő, de néha hazajáró megrendelőink voltak; vagy itt éltek, de külföldi rokonoknak ajándékozták a tárgyainkat. Ezekben az esetekben személyesen vitték el tőlünk az elkészült termékeinket külföldre:

 • gyerekágyat Svájcba;
 • játéktárolókat Angliába;
 • esküvői ládát Hollandiába;
 • polcot spanyolországi esküvőre;
 • szintén játéktároló ládákat Prágába;
 • dobozokat Németországba;
 • sámlit Amerikába.

További kérdésed van? Rendelni szeretnél? Írj nekünk!
megrendeles@eradekor.hu