Hogyan válj életed és otthonod kreatív alkotójává?

10 gyakorlati EraDekor tipp a feltöltő alkotóidőért 13 oldalon a manufaktúra alkotóitól: Erától és Rékától

LETÖLTHETŐ

Megvalósítható ötletek feltöltő alkotóidőre. PDF formátumban letöltöd és máris nézheted.

LÁTVÁNYOS

Dekoratív saját készítésű, lélekhez szóló EraDekor fotók 13 oldalon: hogyan élj kreatív életet a mindennapjaidban.

ÚJDONSÁGOK

Lecsaphatsz időszakosan megjelenő limitált kiadású EraDekor termékekre. A honlapról nem elérhető, alacsony készletes.

TAGOKNAK

Az EraDekor Kreatív Közösség tagjaként hozzáférhetsz CSAK emailből elérhető Dekoratőr Alkotóműhely online programokhoz.

J

A pdf útmutatót az email postafiókodba fogjuk küldeni, ehhez kérjük add meg neved és e-mail címed + fogadd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Adataid nálunk biztonságban vannak, leveleinkről bármikor leiratkozhatsz, ha már nem szeretnél tőlünk kreatív kincseket kapni.

Ki EraDekor?

Egy családi manufaktúra – és ami mögötte van

Miért EraDekor?
Mit jelent a „lélekhez szól”?
Miért pont láda és sámli?
Miért cicás a bélyegzőnk?
Miért szeretünk mi alkotni?
Mi a titka a kézműves tárgyaink népszerűségének?

 

a manufaktúra alapítók

MŰVÉSZETI VEZETŐ, TULAJDONOS

BÓTA ERA

„Gyermeki lelkületem mindig a mese és varázslat felé húzott, ezért főképp a gyerekeket szerettem volna elvarázsolni a fa bútorokra álmodott mesevilággal. 20 éve a férjemtől kapott első nyers faládám nem is lehetett volna másmilyen, mint mesemintás. Persze akkor még messze nem volt ennyire részletgazdag és kidolgozott, mint a mostani játéktároló ládáink és sámlijaink. Akkor még nem tudtam, hogy az a láda indít el engem egy olyan irányba, amiből később – férjemmel és Réka lányommal közös – családi vállalkozás, megélhetés és önmegvalósítás lesz. Az a meseláda volt a start, a kezdete annak az útnak, amelyen sok éve járok, járunk…”

kreatív alkotó & az eradekor menedzsere
a dekoratőr online alkotóMŰHELY VEZETŐje

MOLNÁR RÉKA

„Gyerekkorom óta rajongással szeretem a rajzoló-író-festőkellékeket, füzeteket, szép papírokat, magazinokat. Az önkifejező alkotás egy életmód, az életem része. A kreatív eszközeim békés hangulatot, boldogságérzést szimbolizálnak. A szabad alkotás a határtalan lehetőségek játszótere számomra. Küldetésként tekintek a kreatív önkifejezésre: örömmel és szenvedéllyel használom alkotóeszközeimet és tervezek izgalmas alkotóprogramokat a kreatív lelkületű, alkotni vágyó nők inspirálására. Ösztönzöm őket alkotóenergiáik felébresztésére, a napi rutinba beépíthető tudatos alkotóidő megteremtésére. A kétkezi alkotás új energiát, lendületet ad, szívet-testet-lelket gyógyíthat, ha az alkotás az életünk részévé válik, és tudatosan használjuk a kreatív életmód adta lehetőségeket.”

az EraDekor számokban

2003-ban született az ötlet játéktároló ládák és sámlik festésére. Pár év vásározást, piacozást követően 2006-ban online piactereken (TeszVesz, Vatera) kezdtük értékesíteni kézműves termékeinket.

A Meska hirdetését szinte az indulásukkal egyidőben, egy hobby bolt faliújságján fedeztük fel, és másnap regisztráltunk is a felületre. Immár 2008 óta aktívan jelen vagyunk a hazai kézművesek online táborában.

A sok boldog visszajelzés – ennyi év után is – mindig megerősít bennünket: jó úton járunk. Szükség és igény van a lélekhez szóló kézműves termékekre.

Év

%

468 meskás értékelés

Eladott termék

Ügyfél

KÖSZÖNJÜK, hogy itt vagy!

Az EraDekor Manufaktúra alapítók Era és Réka hálásak vagyunk Neked, amiért e sorokat olvasva érdeklődsz a szép dolgok iránt, érzed a kézművesség kreatív energiáit és talán meg is szeretnéd ismerni a kreatív önkifejezésben rejlő  hatalmas lehetőségeket.

Így Te is aktívan részt veszel az EraDekor értékrend és küldetés megtapasztalásában.
Amint lelkesen élvezed a kézműves otthondekorációt, a kreatív egyedi teremtő folyamatokat, a világunk alkotott szépségeinek pozitív hatásait, segítesz a filozófiánk közvetítésében.