Mi mindenre jó a persely?

 

Ajándékba gyerekeknek

Gyerekeknek a persely nem csupán különleges születésnapi meglepetés. A kedves faállatkák segítségével örömmel, játszva ismerkedhetnek meg a pénzzel. Ajándékba 3-10 éves fiúknak, lányoknak ajánljuk.

Esküvőn pénzgyűjtésre

Egy óriás méretű malacpersely nászajándékba, vagy akár esküvőn a pénz gyűjtésére is egyedi ötlet. A persely egyik oldalára írt nevekkel, dátummal, festett levendulaágakkal személyes ajándék és feledhetetlenül vonzó látvány az esküvői forgatagban.

 

Rendezvényeken

Egy óriás perselynek HATÁSA van. Ezért közösségi pénzgyűjtésre ideális. (Pl. alapítványoknál adománygyűjtésre, rendezvényeken, céges eseményeken, esküvőkön, stb.)

Céges csapatépítésre

Egyik, vonalkódokkal foglalkozó megrendelőnknél például egy óriás Zebrapersely csapatépítésre gyűjti a pénzt az irodában, és egyben nevelő célzattal tanítja a munkatársakat az anyanyelv helyes használatára.

 

Milyen előnyei vannak az EraDekor perselyeknek?

 

Természetes

Anyaga műanyag helyett tömörfenyő. A festéshez környezet- és gyerekbarát festékeket használunk, a festést pedig ugyanilyen típusú, vízbázisú lakk védi.

Nyitható – zárható

Hosszú távon használható, könnyedén nyitható és zárható, ahányszor csak szeretnéd. Nem kell tönkretenni (mint pl. a kerámia perselyeket), ha ki szeretnéd venni a zsákmányt. Egyszerűen, kézi csavarhúzóval kitekered a csavarjait, majd kezdődhet újból a gyűjtögetés.

Átlátszó

A pénzgyűjtés legjobb élménye, ha a plexin keresztül látható a bedobott pénz. Folyamatosan nyomon követheted, amint napról napra hízik a malacperselyed, (vagy épp a Nyuszi-, Süni-, Csiga biga-, Bárány-, Bagoly-, Cica-, Traktor- vagy az óriás Elefántpersely).

Névre szóló

Egy személyes, egyéni feliratokkal ellátott ajándékkal szívet melengető élményt nyújthatsz át szeretteidek. Nászajándék perselynél ez különösen fontos, de például testvérgyerekeknél sem utolsó szempont, ha mindenkinek saját névvel ellátott perselye van…

Üzletben, máshol nem kapható

Fa perselyeinket egyéni megrendelésre, gondos kézműves munkával készítjük. Máshol nem kaphatók, mindegyikük egyedi darab. (Így nem fordulhat elő, hogy pl. az esküvőn Rajtad kívül más is adna ilyen eredeti nászajándékot. A siker garantált.)

Személyre szabott

Egyéni megrendelésről lévén szó, a persely színe igazodhat a szobabútorodhoz, vagy az alkalomhoz. Lehet antikolt fehér vagy épp sötétbarna. Ha az esküvői dekorációban a levendula szín dominál, elkészíthetjük antikolt világosszürkés-levendula színű festéssel. A zárt oldalára festett levendulaág is kerülhet, a nevekkel és a dátummal együtt.

Óóóriás!

Az óriás nagy malacpersely és elefántpersely hatalmas, óriás méretben készül. Így papírpénz is bőven elfér benne. (Addig nem szabad elengedni a násznépet, míg színültig nem töltik a perselyt!)
Otthoni használatnál ideális pl. az utazásra való összegyűjtéséhez. Előre kiszámolható, naponta mennyit kell bedobnunk ahhoz, hogy adott időre meglegyen a megtakarításunk. Amint hazajöttünk a vakációból, máris kezdhetjük a következő évi pihenésre a gyűjtést. (321.000 Ft fér az óriás malacperselybe, kétszázasokban. De esküvőkön, papírpénzben ez akár jóval több is lehet.)

 

 

 

FONTOS!
A persely FÉMPÉNZ gyűjtésére lett tervezve.
Bedobó nyílásának mérete fix, nem változtatható. Az óriás méretű malacperselybe gyszerre 1 db félbehajtott papírpénz is belefér, de ha sok papírpénzt és borítékokat is szeretnél gyűjteni az esküvőn, akkor a persely erre nem alkalmas!
Borítékokhoz a
pénz- és jókívánság gyűjtő névre szóló esküvői ládánkat ajánljuk, mely hosszabb és szélesebb bedobó réssel rendelkezik,
ezen kívül jóval nagyobb a befogadó mérete is.)

 

 

Válassz az alábbi rendelhető perselyeink közül!
(Kattints a képekre, vagy használhatod a főmenüsorban található
”Állatperselyek fából” legördülő menüjét is)

nagy_malacpersely_eskuvo11

 

orias_malacpersely_ketszazasaokkal

elefantpersely_ajandek_gyereknek

malacpersely_helyett_nyuszipersely

malacpersely7

malacpersely_helyett_traktor

csiga_biga_persely2

 

Tájékoztató árak a főmenüben.

Mérettől, formától, a meglévő készlettől, kialakítástól (két átlátszó plexi, vagy egyik oldala telifa másik plexi), illetve a telifára kért feliratoktól függ az ár.
Írd le nekünk mit szeretnél mikorra, milyen átvétellel. Kérd ajánlatunkat! 

[button size=”large” type=”warning” value=”Megrendelés menete, árak KATT IDE!” href=”http://eradekor.hu/kezmuves-bolt”]