Kreatív pénzgyűjtő vintage esküvőre – óriás malacpersely nászajándékba

 

A hagyományőrző világraszóló lakodalmak része ma is a népszerű menyasszonytánc.
Ám sokan vannak, akik a saját esküvőjüket inkább visszafogottabb módon, csendesebb kégkörben, a szűk családdal vagy baráti társasággal szeretnék megünnepelni. Bár a klasszikus menyasszonytánc szokása náluk kimarad, a pénzgyűjtésről nekik sem kell végleg lemondaniuk.

Van a pénz- és jókívánságok gyűjtésére egy kreatívabb, az új típusú esküvők kedvelt irányzatainál (vintage, környezettudatos) is remekül használható ötletünk.

Akár magad készülsz az esküvődre, akár meghívottként keresel nászajándékot, ha nyitott vagy egy teljesen egyedi megoldásra, olvass tovább!

nagy_malacpersely_eskuvo15  nagy_malacpersely_eskuvo18  nagy_malacpersely_eskuvo20   nagy_malacpersely_eskuvo3

Az esküvőn egy direkt erre az eseményre egyedileg készített, festett perselybe is gyűjthetsz!

Az óriás méretű, nagy malacperselyt mindenki észreveszi, nem lehet elmenni mellette. Hatása épp oly nagy, mint hatalmas termete. Gondos kézműves munkával készül, fából. Átlátszó plexin keresztül látható a bedobott pénz vagy a jókívánság-kártyák. A széles nyíláson akár papírpénz is bedobható. Antikolt festéssel “malacszínű” alapszínben készülhet. Környezetbarát festékekkel és lakkal kezelt. Kérésre az egyik oldalára az Ifjú Pár keresztneveit és a dátumot írjuk, így lesz személyes ajándék.

nagy_malacpersely_eskuvo17

Az esküvődön páratlan színfolt lehet egy ilyen malacpersely, a vendégeid még évek múltán is emlegetni fogják.
Ha pedig nászajándékba viszed, nem csupán egy ötletes ajándékot adsz, hanem egy névre szóló kreatív kézműves tárgyat emlékbe, amit később is használhatnak, és garantáltan senki mástól nem kaphatják az esküvőn. Csak Tőled, hiszen az óriás perselyek csak nálunk, az EraDekor-nál rendelhetők. Nem csak az ünnepelteknek okozol vele meglepetést: az egész násznép a csodájára fog járni!

Ez a bájos, festett pofijú, hű barát nem csupán az esküvőn tesz jó szolgálatot. A buli után is mindig mosolyogva őrzi a rá bízott megtakarítást. Bendőjébe rengeteg pénz fér!

nagy_malacpersely_eskuvo3

nagy_malacpersely_eskuvo5

Ezt a malackát egy májusban házasodó pár fogja megkapni. Az esküvői dekorációjuk színe a leveldulalila. A malacpersely antikolása ezért lilás-pasztellrózsaszín lett, és mindkét oldalára került festett levendulaág. (Viszont almazöld dekornál a malackát nem festjük zöldre, “nem egészséges” látványt nyújt, ezért ilyet ne kérj tőlünk 🙂 A világos pasztell alapszínű malacka bendőjébe festett zöld négylevelű lóhere azonban harmonizálhat a zöld dekorral.)

Az egyedi motívumokkal festett fehér vagy pasztell színű vintage tároló láda tetején, pár csipkével és virágokkal remekül mutat az esküvőn. Arról nem is beszélve, hogy az ember szívesen dob be pénzt egy ilyen különleges perselybe.

 nagy_malacpersely_eskuvo18

nagy_malacpersely_eskuvo14

nagy_malacpersely_eskuvo20

 

nagy_malacpersely_eskuvo12

nagy_malacpersely_eskuvo7

nagy_malacpersely_eskuvo15

nagy_malacpersely_eskuvo11

nagy_malacpersely_eskuvo8

nagy_malacpersely_eskuvo13

 

nagy_malacpersely_eskuvo1

 

 

Párosan szép az élet Smile

nagy_malacpersely_eskuvo30nagy_malacpersely_eskuvo36

nagy_malacpersely_eskuvo35

nagy_malacpersely_eskuvore38nagy_malacpersely_festett

A fenti képen látható, mindkét oldalán átlátszó persely is rendelhető!

 Ha Te is szeretnél hasonlót, egyedi feliratokkal egy felejthetetlen eseményre,
akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen elkészítjük Neked.

 

TUDJ MEG TÖBBET

 Mekkora a persely? Mennyibe kerül?

 Kíváncsi vagy több nászajándék ötletre is? >>

 

[button size=”large” type=”warning” value=”Megrendelés menete, árak KATT IDE!” href=”http://eradekor.hu/kezmuves-bolt”]