AJÁNDÉK ELSŐ VÁSÁRLÁSNÁL

Rusztikus SzívDuó –
ajándék első 3 rendelésemhez

Csipkeszalag, név kezdőbetű, rusztikus koptatott elegancia. Másik oldalán szép vintage motívum. Most ajándékba jár 2 darab festett fa szív, az EraDekor webáruházban vásárolt kézműves termékeim mellé. A kuponom beváltásához min. 20.000 Ft kosárérték szükséges. Az első 3 rendelésemhez kapom az ajándékot. Már sámli rendelés esetén is enyém a 2 szívecske!

Nekem kuponnal 0 Ft, mindenki másnak 4700 Ft. És mindezt 3x megtehetem!

{

Személyes feliratok teszik igazán lélekhez szóló ajándékká az EraDekor termékeket. Ezért szerepel a rusztikus szív közepén is egy névbetű. Ez lehet az általad megajándékozott nevének kezdőbetűje vagy akár a sajátod is. A kreatív ajándékozás olyan önkifejezési mód, amikor a kimondatlan érzelmeinket a kézműves termék – mint közvetítő érték – segítségével nyújtjuk át. Szerezz Te is örömet műhelyünkben készült termékkel és kérd hozzá a szív kuponod! Postacsomagod további meglepetést rejt.

Era & Réka
alapítók és alkotók | eradekor.hu

Szívünket adjuk

A kézműves festett szív a békés otthonok hangulatos dekorációja. A szív rusztikus kopott eleganciája és időtlen formája segítségével a hétköznapi légkörből békebeli vintage nosztalgiát varázsolhatsz. Műhelyünkben a hosszútávon örömet adó, kézzel alkotott értéket képviselő fa kisbútorok, generációkon át örökíthető otthondekor és lélekhez szóló ajándéktárgyak létrehozására törekszünk. Időnket, lelkünket, szívünket adva a megrendelőinknek. Az ajándék SzívDuó első 3 vásárlásodhoz Neked is elérhető, kérd most a kuponod!

I

Termékvideó