AJÁNDÉK ELSŐ VÁSÁRLÁSODHOZ

Rusztikus SzívDuó –
ajándék a rendelésedhez

Csipkeszalag, név kezdőbetű, rusztikus koptatott elegancia. Másik oldalán szép vintage motívum. Most ajándékba szerezhetsz 2 darab festett fa szívet EraDekor webáruházban vásárolt kézműves termékeid mellé. Már sámlihoz is jár!

Neked kuponnal 0 Ft, mindenki másnak 4700 Ft.

{

Személyes feliratok teszik igazán lélekhez szóló ajándékká az EraDekor termékeket. Ezért szerepel a rusztikus szív közepén is egy névbetű. Ez lehet az általad megajándékozott nevének kezdőbetűje vagy akár a sajátod is. A kreatív ajándékozás olyan önkifejezési mód, amikor a kimondatlan érzelmeinket a kézműves termék – mint közvetítő érték – segítségével nyújtjuk át. Szerezz Te is örömet műhelyünkben készült termékkel és kérd hozzá a szív kuponod! Postacsomagod további meglepetést rejt.

Era & Réka
alapítók és alkotók | eradekor.hu

Szívünket adjuk

A kézműves festett szív a békés otthonok hangulatos dekorációja. A szív rusztikus koptatott eleganciája és időtlen formája segítségével a hétköznapi légkörből békebeli vintage nosztalgiát varázsolhatsz. Műhelyünkben a hosszútávon örömet adó, kézzel alkotott értéket képviselő fa kisbútorok és lélekhez szóló ajándéktárgyak létrehozására törekszünk. Időnket, lelkünket, szívünket adva a megrendelőinknek. Az ajándék SzívDuó első vásárlásodhoz Neked is elérhető, kérd most a kuponod!

I

Termékvideó