AJÁNDÉK ELSŐ VÁSÁRLÁSODHOZ

Rusztikus SzívDuó –
ajándék a rendelésedhez

Csipkeszalag, név kezdőbetű, rusztikus koptatott elegancia. Másik oldalán szép vintage motívum. Most ajándékba szerezhetsz 2 darab festett fa szívet EraDekor webáruházban vásárolt kézműves termékeid mellé. Már sámlihoz is jár!

Neked kuponnal 0 Ft, mindenki másnak 4700 Ft.

{

Személyes feliratok teszik igazán lélekhez szóló ajándékká az EraDekor termékeket. Ezért szerepel a rusztikus szív közepén is egy névbetű. Ez lehet az általad megajándékozott nevének kezdőbetűje vagy akár a sajátod is. A kreatív ajándékozás olyan önkifejezési mód, amikor a kimondatlan érzelmeinket a kézműves termék – mint közvetítő érték – segítségével nyújtjuk át. Szerezz Te is örömet műhelyünkben készült termékkel és kérd hozzá a szív kuponod! Postacsomagod további meglepetést rejt.

Era & Réka
alapítók és alkotók | eradekor.hu

Szívünket adjuk

A kézműves festett szív a békés otthonok hangulatos dekorációja. A szív rusztikus koptatott eleganciája és időtlen formája segítségével a hétköznapi légkörből békebeli vintage nosztalgiát varázsolhatsz. Műhelyünkben a hosszútávon örömet adó, kézzel alkotott értéket képviselő fa kisbútorok és lélekhez szóló ajándéktárgyak létrehozására törekszünk. Időnket, lelkünket, szívünket adva a megrendelőinknek. Az ajándék SzívDuó első vásárlásodhoz Neked is elérhető, kérd most a kuponod!

I

Termékvideó

Nézd a 2 perces kisfilmen

hogyan gyűjts inspirációt
és használd kreatívan életed, otthonod alkotására

Így teremthetsz kreatív szemléletű életvitelt magadnak és gazdagíthatod otthonod saját készítésű kézműves értékkel.

3 hónapon át, bizonyos időközönként kapsz e-mail postafiókodba inspiráló gyakorlati alkotó projekteket, látványos filmanyagokat, pdf útmutatókat, melyek segítenek kreatív éned felszabadításában. Gazdagítsd otthonod saját készítésű művészi értékkel és teremts igényes kézműves szemléletű életvitelt magadnak.
Próbáld ki, éld meg a szabadon áramló alkotóerő örömét + alkoss otthonos békét egyszerű technikákkal.

Hogyan teremts rendszeres minőségi alkotóidőt magadnak? Megtervezheted a program 72. napján gyakorlati videós útmutató és nyomtatható kreatív tervezőnapló segítségével! (Igen, ez egy hosszútávú program.)

Hasznos inspiráló ötleteket különböző formátumokban (videófilm, látványos fotók, nyomtatható pdf) kapsz a Dekoratőr Alkotóműhelyből, mely manufaktúránk online alkotófelülete.

Az alkotó én program
részeit 99 napon át, bizonyos időközönként elosztva  az e-mail fiókodba kapod meg az EraDekor Manufaktúra alkotóitól.

Az ingyenes programra alábbi űrlapon tudsz jelentkezni, azonnal indul. Bónuszként a SzívDuó is a Tiéd lehet:

”Kapcsolatfelvétel”

Bóta Era & Molnár Réka alapítók
Budapest
Üzenetküldés itt >>
Gyakori kérdések és válaszok itt >>