Referenciák

Ismerd meg Köszönet albumunkat, nézegess EraDekor Vásárlói fotókat, olvasd el mit mondanak rólunk

Köszönet album

Lizi macis ládája

Lizi részére készült „Teddy mackószeretet” festett mintával egy Teddy lánymacis házikós típusú játéktároló láda.  A festmény színárnyalatához gyönyörűen passzolnak a kézzel festett felirat betűszínei, és az azt ölelő festett levélindák kialakítása. Egyik kedves Törzsvásárlónk Henrietta rendelése.

Korábban már két ládát is rendeltem Önöktől, amiknek nagy sikere volt. A gyerekek mai napig nagyon szeretik, és a szobáik egyik legszebb bútordarabjai ezek.
Most ismét szeretnék rendelni egyet, egy kislányos Teddy ládát.

Henrietta
2023. augusztus 21.

Kedves Era és Réka!
Sértetlenül megérkezett a csomag, ami a közeljövőben el is jut a kis tulajdonosához!
Biztos vagyok abban, hogy egy örök gyerekszobabútor, később pedig emlékőrző kis láda lesz a Lizi életében is! (Csak úgy, mint a bátyjáéban.)
Még egyszer köszönöm az igényes munkátokat!
További sok sikert és elégedett megrendelőt kívánok!
Szeretettel:
Heni 🙂

Henrietta
2023. október 2.

Venci hajós ládája

Vencinek hajós kaland játéktároló ládát készítettünk névvel és egyéni belső felirattal. 

Nagyon köszönjük a ládát.
Gyönyörű lett ez is!

Judit
2022. szeptember

Adrienn cicás ládája

Adrienn részére készült „cicát etető kislány” festett mintával egy Anno nosztalgia típusú játéktároló láda  A festmény színárnyalatához gyönyörűen passzolnak a kézzel festett felirat betűszínei, és az azt ölelő festett levélindák kialakítása. Meseszerű harmónia és kedvesség, szeretet árad az alkotásból (nem mi mondjuk, hanem Ti mondjátok, a Vásárlóink!)

Nagyon szépen köszönöm,gyönyörű lett egy MESE!:)
Nagyon várjuk bízom benne a kis tulajdonosának is nagyon fog tetszeni!:)

Szabina
2022. október 25.

Lilien kutyás sámlija

Lilien részére festettünk kutyusos sámlit, „Púder kislány kutyussal” mintával. Most is rendelheted tőlünk ezt a mintát: egyedi keresztnévvel elkészítjük egy ehhez nagyon hasonló, hatásában megegyező eredménnyel. (Mivel minden tárgyunk egyedi kézzel készült kézműves munka, ezért kisebb eltésérek előfordulhatnak, de hatásában ugyanilyen lesz.)

Nagyon köszönöm, gyönyörű lett! ❤️

Beatrix
2022. augusztus 30.

Sári és Panni ládái

Két Teddy mackós játéktároló ládát készítettünk Sárinak és Panninak. A két láda mintája nagyon hasonló, mégis találni köztük kisebb eltéréseket. Ideális választás ikerlányoknak keresztelői ajándékba vagy első születésnapra.

Megnéztem a képeket a két kincses ládáról. Nagyon tetszenek, köszönöm!
Izgatottan várom a megérkezésüket. Szombaton már a Sára kincsei ládika eljut a kis tulajdonoshoz.
További sikereket kívánok az Eradekor minden tagjának!

Marika
2022. augusztus 30.

Olívia ládája

Olívia részére készült „Franciakék kislány kutyussal” festett mintával egy Anno nosztalgia típusú játéktároló láda  A festmény színárnyalatához gyönyörűen passzolnak a kézzel festett felirat betűszínei, és az azt ölelő festett levélindák kialakítása. Meseszerű harmónia és kedvesség, szeretet árad az alkotásból (nem mi mondjuk, hanem Ti mondjátok, a Vásárlóink!)

Negyedik unokánknak Olíviának március 5.-én tartjuk a névnapját,arra napra szánom ajándékként a meseszép játéktárolót.
Másik három unokáinknak /Luca,Levente,Balázs/ is a nagyobb méretű tárolót vásároltuk Öntől, amelyet a mai napig nagyon kedvelnek.
Sok játékhoz használják,bújócskára ,tárolásra,ülőalkalmatosságnak,vagy asztalkának,időnként rá állnak ,hogy a polcon lévő játékokat elérjék.Kiválóan alkalmas a legók összeszereléshez, puzzl kirakására is és nem utolsó sorban esztétikai élmény a szobájuk fókusz pontján.
Ötödik unokánk születése február végén várható, de Áronka számára majd a világra jötte után szeretném megrendelni az ötödik gyönyörű bútordarabot.
Köszönettel: Dr.Hné./egy boldog nagymama/

Ágnes, egyik Törzsvevőnk
2023. január 17.

Levente ládája

Levente részére készült „Fagyis kisfiú kutyussal templomos” festett mintával egy Anno nosztalgia típusú játéktároló láda  A festmény színárnyalatához gyönyörűen passzolnak a kézzel festett felirat betűszínei, és az azt ölelő festett levélindák kialakítása. Meseszerű harmónia és kedvesség, szeretet árad az alkotásból (nem mi mondjuk, hanem Ti mondjátok, a Vásárlóink!)

Kedves Era ,EraDekor csapat!
Megkaptam a ládát
Meseszép!!!!
Boldog vagyok,és nagyon nagyon köszönöm!!

Katalin
2023. március 9.

Emi és Letti sámlik

Két különböző megrendelő, de ugyanazt a mintát szerették volna látni a sámlin.
Íme egy példa arra, hogy milyen kisebb eltérések fordulhatnak elő két ugyanolyan minta készítésekor. Általában kis színárnyalatbeli különbségek lehetnek, és a keresztnév betűiben látható eltérés. DE ez így van rendjén, mert így lesz egyedi és különleges minden egyes termékünk.
A sámlik „Franciakék kislány kutyussal” mintával készültek. Rendelhetsz Te is most tőlünk egy ehhez nagyon hasonlót, természetesen a kis tulajdonos keresztnevével festve. A keresztnevet minden megrendelőnk egyénileg adja meg a rendelés leadásakor. 

Kedves Era! Köszönöm a jelzést,már izgatottan várom a sámli érkezését! Fotón is csodálatos, kincs amit létrehoztak nagyon köszönöm! Szeretettel öleli:Mariann

Mariann
2022. november 30.

 

Kedves Erika és Kedves Mindenki! Megérkezett Emike kis széke, ami MESESZÉP! Most mutattam meg Emi 94 éves dédijenek. Hat osztatlan a boldogság a családban. Nagyon köszönjük Önöknek. Kívánok Önöknek sok -sok kis boldog samli tulajdonost. Szeretettel üdvözlöm Önöket: Beáta

Beáta
2023. március 31.

Anna ládája

Anna részére készült „Teddy mackós” festett mintával egy Mackószeretet játéktároló láda.  A festmény színárnyalatához gyönyörűen passzolnak a kézzel festett felirat betűszínei, és az azt ölelő festett levélindák kialakítása. Meseszerű harmónia és kedvesség, szeretet árad az alkotásból (nem mi mondjuk, hanem Ti mondjátok, a Vásárlóink!)

Nagyon szépen köszönjük a ládikót és hogy időben meg is érkezett! 🙂
Gyönyörű, mindenki tetszését elnyerte és Kicsike Tulajdonosa is biztosan nagy hasznát veszi majd! 🙂 🙂

Beáta
2023. április 24.

Képeslapot kaptunk

Bizony még a mai, 21. századi technikai vívmányokkal felszerelkezett rohanó világunkban is akad olyan lelkes Vásárlónk, aki – billentyűzet helyett – TOLLAT ragad és a biciklivel közlekedő postás gondjaira bízza a képeslapot, amit gyönyörű gyöngybetűkkel megírva kaptunk meg. Igen, meglepődtünk és borzasztóan jólesett!

Mert igen, még ma is létezik a kézírás műfaja. És mi bízunk abban, hogy ha emlékeztetjük magunkat az érzelmeink megmutatására, ha időt és teret engedünk önvalónk kreatív kifejezésére és őszintén megéljük az oly elcsépelt „szeretet” és „köszönöm” szavak mögött rejlő tartalmakat, akkor a lelkünket felemelő dolgok sosem fognak végleg eltűnni a mindennapjainkból. Az EraDekor szemlélet mottója: lélekhez szól. Ennél lelkünkhöz szólóbb meglepetést ritkán kapunk, nagy örömmel fogadtuk a hálás, kézzel megírt sorokat!

Ádám teddy sámlija

Ádám részére festettünk macis sámlit, „Teddy csigás macis” mintával. Megrendelőnk szerint élőben még mesésebben fest, mint a képen!  Most is rendelheted tőlünk ezt a mintát: egyedi keresztnévvel elkészítjük egy ehhez nagyon hasonló, hatásában megegyező eredménnyel. (Mivel minden tárgyunk egyedi kézzel készült kézműves munka, ezért kisebb eltésérek előfordulhatnak, de hatásában ugyanilyen lesz.)

Tegnap sikeresen átvettem a futártól a sámlit. Élőben még mesésebben fest, mint a képeken. Köszönöm a csodás munkáját, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a keresztfiamnak! Még én is elfogadnék egy ilyet!

Stella
2023. május 26.

Hanga ládája

Hanga részére készült egy letisztult stílusú antikolt fehér Vintage sítlusú játéktároló láda. Kortól függetlenül adható babának, tininek, épp férjhez készülő menyasszonynak. A legnagyobb előnye: örök darab, mintáiból és letisztult kiviteléből adódóan hosszútávon használható, bármilyen meglévő lakberendezési stílusba és színvilágba beilleszthető.

Megérkezett a csomag. Fantasztikus, nagyon tetszik.
Köszönjük szépen: Magdi

Magdolna
2022. november 5.

Ádám traktor sámlija

Traktoros mintával festettük Ádámnak a névreszóló gyereksámliját. Most rendelhetsz hasonlót tőlünk keresztelőre, születésnapra, karácsonyra, névnapra, természetesen egyedi festett keresztnévvel.

A mai napon megérkezett a sámli, valóban csodaszép, hálásan köszönöm.
Ahogy ránéztem és kézbe fogtam, szinte érződött, hogy mekkora odaadással és szeretettel készülnek a termékeitek.
Egészen biztos, hogy vásárlótok leszek még, gyönyörű alkotások születnek a kezeitek alatt!:-)
Köszönöm mégegyszer, további sok-sok elégedett vásárlót kívánok!

Anett
2023. augusztus 17.

Liza tündér ládája

Lizának készült egy tündéres mintával festett játéktároló láda szettben a masszív sámlival együtt. A láda és a sámli készülhet ugyanazzal a mintával is.

Ma rendben megérkezett Liza kincsesládája és sámlija. Köszönjük szépen Önnek és csapatának a munkáját! Mindkét bútor nagyon tetszetős és igényes a motívumok kidolgozása; reméljük kisunokánknak is sok örömet fognak szerezni.
További sok sikert kívánunk a munkájukhoz!

Krisztina & Endre Csaba
2023. március 9.

Sünik az ikreknek

Zente és Zétény ikerfiúk. Sünivel festett, erdős tematikájú sámlikat készítettünk nekik. Van köztük különbség, hiszen a kézműves tárgyak jellegéből adódóan két teljesen ugyanolyat nem tudunk készíteni, hatásában azonban megegyeznek. Az ikerfiúk hasonlósága + egyedisége keveredik a sámlik kinézetében is. Most rendelhetsz tőlünk Te is „Almás sünis” vagy „Körtés sünis” erdős sámlit keresztelőre, születésnapra, karácsonyra, névnapra, természetesen egyedi festett keresztnévvel.

Nagyon köszönöm a képeket. Közben megérkeztek a sámlik. Gyönyörűek. Csodálatos kézi munka. Alig várom, hogy átadhassuk az ikreknek.
További munkájukhoz csak azt kívánom, amit Önök szeretnének!

Lívia
2023. augusztus 22.

Éva & Emese sámlik

Korábban készítettük Emese sámliját, és most Évának is lett egy „ákombákom” típusú masszív fa sámlija, tetején a keresztnév színes betűkkel és különféle mintákkal festve. Most is készítünk ilyet, meg tudod már ma is rendelni, egyedi keresztnévvel. Ez a sámliforma EraDekor egyedi tervezés, ami azt jelenti, hogy kifejezetten abból a célból gyártottuk, hogy borulásmentes és biztonságos legyen a használata. Lábai kissé kifelé dőlnek, így stabilan áll a helyén. Mérete és súlya épp ideális a kis gyerekkezeknek. Tudják könnyedén hurcolni. Több száz darab sámlit készítettünk és adtunk el az elmúlt 15 évben.

Kedves Era!
A sámli épségben megérkezett pénteken és nagy volt az öröm. 🙂 Így már két szép EraDekor termékünk is van. Köszönjük szépen!
Kívánunk további jó munkát!
Üdvözlettel,

Hajnalka
2023. szeptember 27.

Marci sámlija

Marcinak készült egy hajós mintával festett masszív egyedi EraDekor formatervezésű gyereksámli. Stabil, borulásmentes kivitel és könnyű kezelhetőség a kicsiknek is. Most rendelhetsz tőlünk Te is keresztelőre, születésnapra, karácsonyra, névnapra, természetesen egyedi festett keresztnévvel.

Megerkezett a meseszep Marci samli. Most sem csalodtunk, orok darab lesz.
Halasan koszonjuk,

Boglárka, Törzsvevőnk egyike
2023. június 15.

Adrián sámlija

Adrián részére készítettünk egy „ákombákom” típusú masszív fa sámlit, tetején a keresztnév színes betűkkel és különféle mintákkal festve. Most is készítünk ilyet, meg tudod már ma is rendelni, egyedi keresztnévvel. Ez a sámliforma EraDekor egyedi tervezés, ami azt jelenti, hogy kifejezetten abból a célból gyártottuk, hogy borulásmentes és biztonságos legyen a használata. Lábai kissé kifelé dőlnek, így stabilan áll a helyén. Mérete és súlya épp ideális a kis gyerekkezeknek. Tudják könnyedén hurcolni. Több száz darab sámlit készítettünk és adtunk el az elmúlt 15 évben.

Adrián sámlija megérkezett és gyönyörű szép lett.
Köszönöm a csodálatos munkájukat és jó egészséget kívánok mindenkinek.
Kisfiamnak is fogok rendelni a közeljövőben .

Helga
2020. augusztus

Róza cicás ládája

Róza részére készült „olvasó kislány cicával” festett mintával egy Anno nosztalgia típusú játéktároló láda  A festmény színárnyalatához gyönyörűen passzolnak a kézzel festett felirat betűszínei, és az azt ölelő festett levélindák kialakítása. Meseszerű harmónia és kedvesség, szeretet árad az alkotásból (nem mi mondjuk, hanem Ti mondjátok, a Vásárlóink!)

Köszönöm szépen!
A láda megérkezett. Csodaszép!
Köszönöm, hogy kéresemre a szállítást is megoldottátok korábbra.
További jó munkát! Szép napot!

Brigitta
2023. szeptember 22.

Gréta sámlija

Grétának készült egy „ákombákom”típusú masszív fa sámli, tetején a keresztnév színes betűkkel és különféle mintákkal festve. Most is készítünk ilyet, meg tudod már ma is rendelni, egyedi keresztnévvel. Ez a sámliforma EraDekor egyedi tervezés, ami azt jelenti, hogy kifejezetten abból a célból gyártottuk, hogy borulásmentes és biztonságos legyen a használata. Lábai kissé kifelé dőlnek, így stabilan áll a helyén. Mérete és súlya épp ideális a kis gyerekkezeknek. Tudják könnyedén hurcolni. Több száz darab sámlit készítettünk és adtunk el az elmúlt 15 évben.

Gréta sámlija megérkezett.
Nagyon köszönöm, élőben még szebb,mint a képen!
Remelem lesz még alkalom újabb rendelésre 🙂

Gabriella
2019. február

Gyurci sámlija

Gyurcinak készült egy Ákombákom keresztneves mintával festett masszív egyedi EraDekor formatervezésű gyereksámli. Stabil, borulásmentes kivitel és könnyű kezelhetőség a kicsiknek is. Most rendelhetsz tőlünk Te is keresztelőre, születésnapra, karácsonyra, névnapra, természetesen egyedi festett keresztnévvel.

Kedves Era,
nagyon szépen köszönjük a második gyönyörűen elkészített cuki kis sámlit. Nagyon sikere van!
Tisztelettel,
Kriszti

Krisztina
2023. február 12.

Róza sámlija

Rózának készült egy „ákombákom”típusú masszív fa sámli, tetején a keresztnév színes betűkkel és különféle mintákkal festve. Most is készítünk ilyet, meg tudod már ma is rendelni, egyedi keresztnévvel. Ez a sámliforma EraDekor egyedi tervezés, ami azt jelenti, hogy kifejezetten abból a célból gyártottuk, hogy borulásmentes és biztonságos legyen a használata. Lábai kissé kifelé dőlnek, így stabilan áll a helyén. Mérete és súlya épp ideális a kis gyerekkezeknek. Tudják könnyedén hurcolni. Több száz darab sámlit készítettünk és adtunk el az elmúlt 15 évben. 

Kedves Alkotók!
Tegnap megérkezett Róza sámlija hibátlan állapotban.
Gyönyörű szép, nagyon elégedett vagyok vele, s remélem majd, ha később is, de Rózinak is egy szép maradandó gyermekkori emléke lesz ez a kis sámli.
Köszönöm a munkájukat. Fogom ajánlani Önöket, ha ötletes, szép, egyedi ajándékokról van szó az ismerőseim körében!

Adél
2018. október

Zénó hajós ládája

Zénónak készült ez a hajó mintával festett, igazán vagány játéktárolóláda. Most rendelhetsz Te is ehhez hasonló hajós kaland ládát, egyedi keresztnévve és belső feliratokkal, aláírással, dátummal. 

Már meg is kaptuk a ládát!
Köszönjük szépen, csodás lett!
Zénó biztosan örömmel gyűjtögeti majd bele a kincseit! Szép hétvégét!

Adri
2021. július

Emili sámlija

Emili számára készült egy „ákombákom”típusú masszív fa sámli, tetején a keresztnév színes betűkkel és különféle mintákkal festve. Most is készítünk ilyet, meg tudod már ma is rendelni, egyedi keresztnévvel. Ez a sámliforma EraDekor egyedi tervezés, ami azt jelenti, hogy kifejezetten abból a célból gyártottuk, hogy borulásmentes és biztonságos legyen a használata. Lábai kissé kifelé dőlnek, így stabilan áll a helyén. Mérete és súlya épp ideális a kis gyerekkezeknek. Tudják könnyedén hurcolni. Több száz darab sámlit készítettünk és adtunk el az elmúlt 15 évben.

Reggel megkaptam a sámlit. Gyönyörű szép! Nagyon köszönöm, a pici lány is biztosan nagyon fog neki örülni Szép napot!

Amelita
2019. február

Veranda magazin 2006

Egyik kedves Vásárlónk otthona szerepelt a 2006-os Veranda magazinban. A címlapon látható a neki készített EraDekor antikolt nagyméretű tároló ládánk, mint kanapé melletti asztalka. A fotósnak és a szerkesztőségnek is elnyerhette tetszését a kézzel festett egyedi darab, így kerülhetett a főoldalra. Nagyon büszkék vagyunk rá.

Bálint sámlija

Bálint részére festettünk Ákombákom neves sámlit. Most is rendelheted tőlünk ezt a mintát: egyedi keresztnévvel elkészítjük egy ehhez nagyon hasonló, hatásában megegyező eredménnyel. (Mivel minden tárgyunk egyedi kézzel készült kézműves munka, ezért kisebb eltésérek előfordulhatnak, de hatásában ugyanilyen lesz.)

Kedves Era!
Tegnap délután meg is érkezett a sámli, gyönyörű lett, köszönjük szépen! 🙂
Dia

Diána, Törzsvevőink egyike
2023. május 12.

Vince autós sámlija

Vince részére festettünk Ákombákom neves sámlit festett kisautókkal. Most is rendelheted tőlünk ezt a mintát: egyedi keresztnévvel elkészítjük egy ehhez nagyon hasonló, hatásában megegyező eredménnyel. (Mivel minden tárgyunk egyedi kézzel készült kézműves munka, ezért kisebb eltésérek előfordulhatnak, de hatásában ugyanilyen lesz.)

Bocsánat hogy csak most tudok visszaírni..eszméletlen szép lett a sàmliiiiiij
Gyönyörű, köszönöm!!!!!!

Krisztina
2023. április 27.

Bandika & Lelle sámlik

Régi Törzsvevőnk rendelésére készítettünk ismét két sámlit Bandika és Lelle részére.  Most is rendelheted tőlünk ezt a mintát: egyedi keresztnévvel elkészítjük egy ehhez nagyon hasonló, hatásában megegyező eredménnyel. (Mivel minden tárgyunk egyedi kézzel készült kézműves munka, ezért kisebb eltésérek előfordulhatnak, de hatásában ugyanilyen lesz.)

Kedves Era,
Meseszep lett akar a tobbi.
Nagyon koszonjuk 🙂

Boglárka, régi Törzsvevőink egyike
2023. március 24.

Sára sámlija

Sárának készült egy „ákombákom”típusú masszív fa sámli, tetején a keresztnév színes betűkkel és különféle mintákkal festve. Most is készítünk ilyet, meg tudod már ma is rendelni, egyedi keresztnévvel. Ez a sámliforma EraDekor egyedi tervezés, ami azt jelenti, hogy kifejezetten abból a célból gyártottuk, hogy borulásmentes és biztonságos legyen a használata. Lábai kissé kifelé dőlnek, így stabilan áll a helyén. Mérete és súlya épp ideális a kis gyerekkezeknek. Tudják könnyedén hurcolni. Több száz darab sámlit készítettünk és adtunk el az elmúlt 15 évben.

„Kedves Era!
Megérkezett a kis sámli, ami nagyon tetszik nekem, biztos vagyok abban, hogy Sárának is tetszeni fog, és nagy örömmel fogja használatba venni.
További sok megrendelést kívánok nektek, és sok sikert a munkátokban!
Üdvözlettel : Kné Vali”

Vali
2021. április

Magasságmérők

Károly és Emma testvérek számára készítettünk névreszóló magasságmérőket édes festett kis figurákkal. Hasznos és praktikus tárgy, a gyerekszoba dísze.

„Kedves Era!
Múlt héten megkaptuk a magasságmérőket, hétvégén már fel is kerültek a helyükre.
Élőben még gyönyörűbbek, mint a képen. A színeket is nagyon eltalálták, tökéletesen passzolnak a gyerekszobába.
A picuroknak is nagyon tetszett, kisfiunk szinte minden nap rácsodálkozik, hogy milyen szépek. Még nem beszél, mindig csak annyit mond, hogy óóóó, és a magasságmérőkre mutat. 🙂
Nagyon szépen köszönjük a munkájukat!”

Veronika
2021. február

Gergő sámlija

Gergőnek készült egy „ákombákom”típusú masszív fa sámli, tetején a keresztnév színes betűkkel és különféle mintákkal festve. Most is készítünk ilyet, meg tudod már ma is rendelni, egyedi keresztnévvel. Ez a sámliforma EraDekor egyedi tervezés, ami azt jelenti, hogy kifejezetten abból a célból gyártottuk, hogy borulásmentes és biztonságos legyen a használata. Lábai kissé kifelé dőlnek, így stabilan áll a helyén. Mérete és súlya épp ideális a kis gyerekkezeknek. Tudják könnyedén hurcolni. Több száz darab sámlit készítettünk és adtunk el az elmúlt 15 évben.

Mai nap megérkezett Gergő sámlija. Ámulatba ejtően szép alkotás. Gyönyörű lett.
Köszönöm ezúton is magas színvonalú munkájukat és kedvességüket.
További jó munkát kívánok Önöknek!

Katalin
2022. január

„Megérkezett a polc. Meseszép, pont olyan, mint a képen. Pont ilyet szerettem volna. Nagyon köszönöm az igényes, precíz munkátokat.
Minden jót kívánva Nektek:”

Ágota

2020. szeptember

„Megérkezett! Legszebb alkotás, amit valaha láttunk! Nagyon köszönjük!”

Zsófia

2023. július 13.

„Szeretném jelezni, hogy a ” Levi-Nóri-Marci” ládák épségben megérkeztek a jelzett időpontban. Hálás köszönet érte!!! Alkotó munkájukhoz jó egészséget kívánok!”

Marika

2020. május

„A láda megérkezett. Csodaszép! Köszönöm, hogy kéresemre a szállítást is megoldottátok korábbra. További jó munkát! Szép napot!”

Brigitta

2023. szeptember 25.

„Még egyszer szeretném megköszönni a kedves és gyors munkát, valamint azt, hogy időben megérkezett az ajándék.
További jó munkát és sok sok megrendelőt kívánok!”

István

2020. május

„Nagyon tetszik, szép lett az elkészült sámli!
Külön köszönöm hogy ilyen gyorsan elkészítették és így megkaphatja a kis unokám a keresztelőre.”

Irén

2020. május

„Nagyon szépen köszönjük a második gyönyörűen elkészített cuki kis sámlit. Nagyon sikere van!”

Kriszti

2023. február 12.

„Meseszep lett akar a tobbi. Nagyon koszonjuk :)”

Boglárka, régi törzsvevőnk

2023. március 14.

„Kedves Era ,EraDekor csapat!
Megkaptam a ládát😊
Meseszép!!!!
Boldog vagyok,és nagyon nagyon köszönöm!!”

Katalin

2023. március 9.

„Köszönöm a gyors munkájukat és a csodaszép sámlit! Ma megérkezett időben. Nagy öröm lesz. További sikeres munkát Önöknek,”

Krisztina

2022. szeptember 30.

„Kedves Era! Köszönöm a jelzést,már izgatottan várom a sámli érkezését! Fotón is csodálatos, kincs amit létrehoztak nagyon köszönöm! Szeretettel öleli:Mariann”

Mariann

2022. november 30.

„Nagyon szépen köszönöm a fotókat,gyönyörű lett egy MESE!:)
Nagyon várjuk bízom benne a kis tulajdonosának is nagyon fog tetszeni!:)”

Szabina

2022. október 25.

Noé sámlija

Noé számára készült egy „ákombákom”típusú masszív fa sámli, tetején a keresztnév színes betűkkel és különféle mintákkal festve. Most is készítünk ilyet, meg tudod már ma is rendelni, egyedi keresztnévvel. Ez a sámliforma EraDekor egyedi tervezés, ami azt jelenti, hogy kifejezetten abból a célból gyártottuk, hogy borulásmentes és biztonságos legyen a használata. Lábai kissé kifelé dőlnek, így stabilan áll a helyén. Mérete és súlya épp ideális a kis gyerekkezeknek. Tudják könnyedén hurcolni. Több száz darab sámlit készítettünk és adtunk el az elmúlt 15 évben.

„Kedves Era és csapata !
Noé sámlija megérkezett . Csodaszép lett .
Ismételten köszönöm a kiváló munkájukat .
Jó egészséget és további jó munkát kívánok az egész csapatnak . Tisztelettel: Sz. Helga”

Helga
2021. április

„Megerkezett a meseszep Marci samli. Most sem csalodtunk, orok darab lesz. Halasan koszonjuk,”

Boglárka

2023. június 15.

„Tegnap sikeresen átvettem a futártól a sámlit. Élőben még mesésebben fest, mint a képeken. Köszönöm a csodás munkáját, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a keresztfiamnak! Még én is elfogadnék egy ilyet.”

Stella

2023. május 26.

„Nagyon szépen köszönjük a ládikót és hogy időben meg is érkezett! Gyönyörű, mindenki tetszését elnyerte és Kicsike Tulajdonosa is biztosan nagy hasznát veszi majd!”

Beáta

2023. április 24.

“Nagyon szép lett a sámli, éppen ilyen szín-és minta összeállításra gondoltam! Köszönöm szépen! További kellemes alkotást!”

Juli

2018. augusztus

„Megérkezett a magasságmérő, gyönyörű lett, köszönöm szépen. 🙂 Egy másik levélben pedig nemsokára leadok majd egy rendelést egy sünis ládára.”

Ágnes

2021. május

„Ma megérkezett a sámli, nagyon szépen köszönjük 🙂 biztosan még sok hasonlót fogok rendelni ajándékba ismerősöknek!!!”

Kitti

2021. április

„Nagy sikere volt a sámlinak!
Fognak rendelni a rokonok is!!!
Köszönöm szépen!!!”

Erika

2021. október

„KEDVES ERIKA NAGYON KÖSZÖNÖM MEGKAPTAM GYÖNYÖRŰ LETT A BABALÁDA!! TOVÁBBI SIKEREKET KÍVÁNOK!!”

Éva

2021. november

„Megkaptam a sámlit, nagyon szépen köszönöm. Nagyon tetszik!”

Ágota

2021. szeptember

“Nagyon szép lett a sámli, éppen ilyen szín-és minta összeállításra gondoltam! Köszönöm szépen! További kellemes alkotást!”

Juli

2018. augusztus

„A láda csodaszép, nagyon szépen köszönjük!
További sok sikert kívánok a munkájukhoz!”

Emma

2022. március

„Kedves Erika, köszönöm megkaptam a sámlit, nagyon szép. További sok sikert és boldog Új Évet kívánok!”

Mária

2022. január

Márk ládája 2012-ből

Az egyik legvagányabb családfotó sorozat, amit megosztottak velünk. Márk szüleinek ezúton is hálásan köszönjük, hogy elküldték nekünk ezeket a tündéri fotókat! Mára a fiúcska már komoly nagylegény lett, hiszen azóta eltelt bő 10 év. Akkoriban a játéktároló ládáink is más kinézetűek voltak, bizonyos időszakonként változtatunk a kínálatunkon, de a hatásuk és a lélekhez szóló jellegük – úgy érezzük – megmarad, és a mindenkor aktuális kivitelben ugyanúgy megtalálható.

Izabella ládája 2014-ből

Tündéres névreszóló ládát festettünk egy tündéri kislánynak, Izabellának. Bizony, ő is már nagylány (e sorokat 2023 szeptemberében írom). Nagyon sok aranyos fényképet kaptunk az elmúlt közel 20 évben elégedett boldog Vásárlóinktól. Önként küldték őket, mi nem kértük őket erre. Boldogság adni, és öröm kapni! A láda nagyon tetszik Izabellának, még az olykor bizonytalan lépegetés közben segít neki megtámaszkodni. A fából készült ládáink természetes alapanyaga és a gyerekbarát festékek fenntarthatók, hosszútávon használhatók. 

„Gyönyörű lett a kincsesláda, teljes mértékben megvagyunk elégedve! Ajánlani fogom ismerőseimnek!”

Ibolya

2015. december

„Épségben megérkezett a játéktároló láda, nagyon szép lett, minőségi munka. Köszönjük szépen! Üdvözlettel,”

Dániel

2020. március

„Már meg is kaptuk a ládát! Köszönjük szépen, csodás lett! Zénó biztosan örömmel gyűjtögeti majd bele a kincseit! Szép hétvégét!”

Adri

2021. július

„Nagyon szép a láda!
1 éves kislányunk nagyon élvezi a kirámolását, de még dobol is rajta! Köszönünk mindent!”

„A ládikát a múlt hétvégi keresztelőn adtuk át,
a vendégeink a csodájára jártak, nagyon nagy sikert aratott. Mindenki dicsérte ezt a gyönyörű munkát!”

„Nagyon szép lett a komód!
A kislányom inkább kipakolni, én inkább bepakolni szeretek.”

“Gyönyörű a láda! Csak rövid ideig láttam, mert gyorsan el kellett rejteni…
Elnézegettem volna még egy darabig, de majd bepótolom!
Tényleg szebb “élőben”, mint a képeken! Köszönjük!”

„Végre én is láthattam a valóságban is azt, amit készítettél!
Nagyon-nagyon köszönöm neked,
ezek a bútorok tényleg szemet gyönyörködtetőek a praktikusságuk mellett.
Nagy örömet szereztél nekünk!”

„Szeretném megköszönni a munkádat, nagyon szép ez a láda! Kislányunk körbe járva nézegeti, tapogatja és “beszél” hozzá.”

“Gyönyörű lett a láda,nem tudom neked elmondani,hogy mennyire hálás vagyok a munkádért,tényleg meseszép lett!”

Luca

2017. november

“Megkaptam a Pannikánk ajándékládáját,nagyon szépen köszönöm,csodálatosan szép lett!
A kis unokánknak biztosan nagy örömet fogunk vele okozni.”

Marika

2017. november

“Kedves Era, nincsenek szavak.. csodálatos! Nagyon- nagyon tetszik! Szívből köszönjük, hogy elkészítettétek! Továbbiakban minden jót kívánva: Dóra”

Dóra

2018. augusztus

Zorka ládája 2014-ből

Zorka festett macis játéktároló ládát kapott sok évvel ezelőtt. A mintákon időnként változtatunk, de az alaptípusok megmaradnak, jelenleg is van Teddy mackóval festett kincsesládánk. Az elkészült névreszóló ládát gondosan csomagoljuk, vastag kartondobozban utazik a megrendelőhöz. Zorka mindkettőt tesztelte: a szállításra használt kartondobozba és a faládába is beleült. Átmentek a vizsgán!

„Köszönöm szépen a ládikót és a sámlit. Nagy boldogság volt kibontani a csomagot. S igazán tetszik, szépséges, gyönyörű. Köszönöm – köszönöm!
A gyermeknek is biztos a kedvence lesz.
Épp volt eszemben a héten, hogy küldhettem volna képet róla, hogy kinek is készül a remekmű. Még találkozunk, szeretnék majd kicsit ugyan később, de szeretnék még ládikót. Köszönöm.”

Emőke

2021. május

„Nagyon köszönöm a fehér fa polcot!
Tegnap kaptam meg és így feleségemet születésnapjára sikerült vele megajándékoznom.
Nagyon tetszik neki, ő is köszöni ezt a szép kézimunkát neked.
További munkátokhoz kívánok sok sikert!
Rövidesen kereslek a legkisebb unokám születésnapi ajándékával kapcsolatosan.”

László

2020. február

„Szeretném megköszönni az egész családom nevében a keresztfiamnak festett kincsesládát. Nagy sikere volt az ajándéknak, azóta el is foglalta méltó helyét a gyerekszobában, várva, hogy megteljen játékokkal. 🙂
Még egyszer nagyon köszönöm!
További jó munkát és sok megrendelés kívánok!”

Vivien

2020. augusztus

„Rendben megkaptam a ládát és a sámlit is. Nagyon tetszik. Az egész családban nagy sikert aratott 🙂 A kisfiam csak vasárnap fogja megkapni a keresztelő után, de biztos örülni fog neki 🙂
Mégegyszer köszönöm szépen és további sikereket kívánok!”

Anett

2020. július

„Megkaptam a játék ládát, még el is érzékenyültem annyira gyönyörű így a valóságban, nagyon szépen köszönjük a családom nevében is, csodálatos.
Minden jót kívánok a csapatnak, de főleg annak aki készítette ezt a szépséget, arany keze van :-)”

Anikó

2020. július

A ládika rendben, hibátlanul megérkezett.
Még aznap kiszállítottuk a boldog tulajdonosnak. Hát, csuda aranyos és gyönyörű lett! Köszönöm szépen!
Ígéretet kaptam, hogy készül majd fénykép a kisasszonnyal 🙂 …..és természetesen küldöm, hogy gyarapítsuk a könyvtárat 🙂

Gabi

2020. október

Nagyon köszönöm a szupernagyonextrángyors postázást, meg is kaptuk a mai napon a nyakláncot. Nagyon szép ajándék lesz belőle majd 28-án. Egyébként egy Csíkos és pöttyös című vers mellé kapja majd a volt kolléganőm.
Áldott, nyugalmas ünneplést kívánok szeretettel:

Rita

2021. december

Megkaptam a kért ládát, sikerült időben örömet szerezni vele, nagyon tetszett mindenkinek.
Köszönöm szépen a gyors, és nagyon szép munkát, a korrekt és kedves hozzáállást.
Jó szívvel fogom Önöket ajánlani alkalomadtán ismerőseimnek!
Még egyszer köszönöm!

N. Béláné

2021. szeptember

Kedves Era és a Csapat!
Nem találok szavakat (nálam ritka…), libabőrös lettem és sírok…. El nem tudom mondani nektek mennyi évet vártunk erre a pillanatra (is).
Gyönyörű, lenyűgöző és értékteremtő munkátokhoz további kitartást, örömet, sok szép pillanatot kívánok tisztelettel és szeretettel! Mert a ti munkátoknak LELKE van!
(A képeket majd küldöm, mikor már megkapta Imi)
Üdvözlettel: Évi, Robi és Imibaba!

Évi

2018. július

Gyönyörű szép lett a láda és a kis sámlik.:-))))
Megkönnyeztem!Nagyon boldog vagyok,hogy a másik kislányomnak is ilyen csodát ajándékozhatunk.:-))
Nagyon köszönöm,hogy figyelembe vettétek kérésem is csoda szép és aranyos lett.
További sok-sok szép munkát,és minden jót kívánok Nektek!
Még biztosan találkozunk!

Rita

2018. február

“Megérkezett a csomag ! Már a kèp is csuda volt , de élőben felülmúlhatatlan !!!
Nagyon köszönöm !
Karácsonyi meglepetés lesz, így az ünnepek után küldök majd képet a fogadtatásról.
Jövőre újbóli megrendeléssel jelentkezem, mert májusban érkezik második unokám. Természetesen ő sem maradhat EraDekor ajándék nélkül
Békés ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok az egész csapatnak!”

Gabriella, lelkes törzsvásárlóink egyike

2017. november

Nóra vintage ládája

Nórának készült ez a letisztult stílusú, antikolt fehér vintage láda kidomborodó különleges motívumokkal. Most rendelhetsz egy nagyon hasonlóan elkészített, névreszóló, ugyanilyen típusú VINTAGE ládát tőlünk keresztelőre, születésnapra, karácsonyra. Ez a ládatípus bárkinek mármilyen életkorban adható, örök darab, hosszútávon használható. Babáknak, tiniknek és épp férjhez készülő nagylányoknak is, sőt fiúnak is készítettünk már.

A mai napon megérkezett Nóra ládája. Csodaszép lett, felülmúlta a várakozásaimat Alig várom, hogy átadhassam a családnak hétvégén! Köszönöm, és szép hetet kívánok!

Vivien
2017. október

Zsófi perselye 2014-ből

A malacperselyek mellett állatos perselyeket is készítettünk pár évvel ezelőtt. Húsvét környékén természetesen a nyuszi persely vitte a prímet.

A kisunokám imádta a nyuszi perselyt, – a felnőttek is – nagyon szépen köszönjük, a lányom húsvét hétfőjén született, a nyuszi hozta, a Zsófia unokám húsvét hetének nagy csütörtökén, őt a nyuszi húsvét vasárnapjára már haza is hozta, ezért is számít sokat a mi családunkban a nyuszis egyedi termékek.

2014. április

Zoé és Zalán testvérek 2015-ből

Zalán éppen elfér a faládában! A testvérek névreszóló festett gyereksámlikat is kaptak, masszív EraDekor tervezés: stabil és rengeteg hasznos funkciója van, egészen babakortól.

“Köszönjük a ládát, gyönyörű, életre szóló ajándék lett a mi kincsünknek! ”

Erzsi

2015. december

“Ma délelőtt megkaptam a ládát és egyszerűen gyönyörű! Már a képen is szép volt, de élőben teljesen más, komolyan meseszép!! Örülök , hogy rátok találtam, és még egyszer nagyon-nagyon köszönöm!!”

Évi

2016. február

“A láda és a sámli épségben megérkezett.
Mindkét alkotás csodaszép, lelket melengető.
Köszönök szépen mindent!
További örömteli munkát és KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!”

Tünde

2016. március

Ez a láda… több, mint gyönyörű! Az ember le sem tudja venni róla a szemét. A kisfiam pedig odavan a tetején a kalóz bácsiért, bár eddig a hajók voltak a nagy kedvencei… Nagyon szépen sikerült karácsonyi ajándék lett, még egyszer köszönjük! Na meg a ládába rejtett kis csomagot is!

Nagyon köszönjük ezt a csodaszép ládát, lakásunk abszolút dísze lett! Külön köszönjük a vércsét a tetején. Sebestyén, miután meglátta „őt”, átölelte a ládát és közölte: „szejetem”.

Gabriella

2011. február

Nagyon szépen köszönöm a képeket, a ládika nagyon szép lett,alig várom,hogy élőben is láthassam és a napot amikor átadhatom. Köszönöm mégegyszer,és hogy ilyen gyorsan elkészült!

Tímea

2014. november 12.

Nagyon köszönjük a kincses ládát, ma át is adtuk Vikinek, aki bár még pici de a ládika elején lévő macival rögtön összebarátkozott :). Nagyon szépen köszönöm a gyors és alapos munkát… Minden jót kívánok.

Tímea

2014. november 16.

Szeretném mégegyszer megköszönni Nektek a gyönyörű làdàt, igazàn szuper lett, sőt élőben természetesen még sokkal mutatósabb. Botond sajnos még nem tud neki örülni, mert még nagyon pici, viszont a szüleinek elàllt a lélegzete, mikor meglàttàk ezt a csodaszép làdàt.
Köszönöm a munkàtokat, és tovàbbi sok megrendelőt kívànok Nektek!

Zsuzsa

2014. szeptember

Nagy érdeklődéssel vette birtokba a kilenc hónapos unokám Tomi,
a fantasztikus kincses ládáját.
Köszönöm :))

Judit

2014. október

Minden nap, amikor ránézünk az általad készített csodálatos darabokra, – az eszünkbe jutsz.
Így tulajdonképpen családtag vagy nálunk !
Hálás vagyok Neked, hiszen van valami a gyermekeim birtokában, amit magukkal vihetnek majd a gyermekkorukból abba az időbe, amikor már nekik is gyermekeik lesznek.
Tudom; szentimentális vagyok, de én is nagyon vágytam volna valami olyasmire, amit a két fiamnak tovább adhatok. Sajnos ez nekem nem adatott meg, de hála Neked; a fiaim megtehetik majd. Vigyáznak is mind a ketten a ládájukra, Sebestyén pluszban még a padjára is, mint a szemük fényére!
Ismételten kéréssel fordulok Hozzád. Elkészítetted gyermekeim ládáját, most arra kérlek;
készítsd el az enyémet is.

Gabriella, régi törzsvásárlónk egyike

2013. november

Kedves Erika és Csapata!
Nagyon nagy örömet és meglepetést szereztünk a kis Szofi sámlival nemcsak az unokánknak, hanem kedves szüleinek is.
Köszönjük szépen!
Jövőre is lesz majd mit rendelni úgy gondolom!!
Boldog sikeres Új Évet Kívánok:

Márti

2015. december

Ma megérkezett a láda, EGYSZERŰEN FANTASZTIKUS !!!!!!
Nagyon szép lett, a kollégáim is a csodájára jártak, reméljük a hétvégét is ekkora sikert arat.
Köszönjük az elkészítést!
Kívánunk további sok munkát Nektek, talán még találkozunk !

Detti, Gábor, Bence

2014. november

A láda megérkezett. Naaagyoon szééép!:)) Jobban várom a húsvétot, mint a gyerekek. Legszívesebben már most odaadnám Attilának, hogy lássam hogy örül neki. Úgy gondolom, hogy ez egy örök értéket fog képviselni, mert ha felnő, és az édesanyja telerakja az ő kis kincseivel, /első kiscipő, első meséskönyv, első kihullott fog,…./ egy csodás emlék lesz neki nagy korára. Köszönettel: Ildi!

Ildi

2015. március

Megkaptam a ládikót,nagyon szép lett! Köszönöm a pontos szép munkát és a vállalt határidő korrekt betartását. Valóban azt kaptam amire számítottam! Ha lesz még hasonló ajándékra szükségem, biztosan kereslek majd . Ha valaki érdeklődik ilyesmi után nekik is bátran foglak ajánlani, sajnos nem mindenki ilyen az internetes kereskedelemben,voltak már rossz tapasztalataim is. Jó egészséget és sok örömöt kívánok a jövőben.

Zoltán

2015. április

Az első játéktároló ládánkat már lassan 6 éve, hogy készítetted nekünk, aztán 4 éve a másodikat és most újra jelentkezem egy következő darabért, hiszen megérkezett a 3. bébi A ládák azóta is kifogástalan állapotban vannak, bár meg kell hogy mondjam, a műanyag gereblyével való püfölést nem szeretik. De ezt leszámítva nagyon jól bírják a gyűrődést, pedig Hangi és Eliza is napi szinten használja, hol pakolásznak benne, hol ülőkének van befogva.

Edi

2013. október

Nagyon szépen köszönjük a ládákat, gyönyörűek!
Gyermekeim teljesen odavannak érte,
bár a kislányom másfél évesen egyelőre csak bele akar mászni, de a fiam már 6 éves,
és nagyon jó az ízlése, ő teljesen odavan érte. Azt mondta, hogy ilyen szép
dolgot még nem látott soha életében. Tényleg csodásak, és ami nem hátrány, hogy
úgy látom, masszívak is, remélem, sokáig nagyon szépek lesznek.”
“A hétvégén átadtuk a ládát az esküvőn. Iszonyatosan nagy volt az öröm.
Teljesen el voltak ájulva, hogy még nem is láttak ilyet…
mennyire szép igényes, és nem utolsó sorban praktikus, hasznos!
Azt mondták, hogy vitte a prímet az ajándékunk.
Még egyszer nagyon szépen köszönjük!

Megkaptuk a ládát,
nem is gondoltam, hogy ilyen szép lesz, olyan szépséges!
Nagyon szépen köszönjük!!!
Ui: hármaska ládájánál újra Téged választunk

Hát ez annyira annyira gyönyörű! Nagyon fog neki örülni a nővérem, ez egészen biztos.
Bár már fontolgattam, hogy megtartom magamnak… 

Nem jutok szavakhoz, nagyon tetszik, szebb mint gondoltam! Nagyon köszönöm a munkádat! Megéri ennyit várni egy ilyen csodaszép ajándékra!A csomagot várni fogják otthon, köszönöm még egyszer :-)!
Remélem még “találkozunk” ilyen alkalom adtán! Minden jót kívánok
Üdvözlettel Katalin Passauból

Katalin, Passau

2014. november 3.

Zsófi ládája rendben megérkezett,köszönöm szépen! “Élőben” még sokkal gyönyörűbb,mint a képeken…biztos vagyok benne,hogy nagy sikere lesz. Még egyszer köszönöm a gyors,és precíz munkát;sok-sok megrendelést,és alkotókedvben bővelkedő szép napokat kívánok.

Erika

2015. május

Köszönöm szépen a képeket és a postázást is. Reggel már csengetett is a postás és a láda már meg is érkezett.Szebb, mint a képeken és nagyon jó hangulata van.Már alig várom, hogy a kisfiam is lássa:)

Orsi

2015. szeptember

Köszönjük szépen a láda sértetlenül megérkezett! Gyönyörű szép és nagyon örülünk neki.
A kislányunk már megis töltötte a játékaival és élvezi, hogy ki-be pakolászhat.Örülök, hogy rátok találtam az interneten.
Még fogok jelentkezni és ajánlani is fogom az EraDekort az ismerőseimnek.
További sok sikert és miden jót kívánok!

Edit

2016. január

Időben megkaptam a ládát, igazán csodálatos és remélem hosszú évekig mindennapos “társa” lesz Benedeknek a játékban.
Minden esetre a nagyobb testvérkék rögtön kipróbálták, hogy beleférnek-e.:)
Sikerült mindenkinek nagy örömöt szerezni ezzel a ládával, így aztán mi újdonsült keresztszülők örültünk a legjobban.
Köszönöm szépen Nektek!
Boldog Békés Karácsonyi ünnepet és sok-sok ládikát kívánok az Új Esztendőre!:)

Nóra

2016. december

Nagyon szépen köszönöm a gyors ügyintézéseteket, megkaptam a csomagot! Nagyon-nagyon tetszik! Mindenki a csodájára jár! Nagyon örülök, hogy rátok találtam és általatok ilyen remek ajándékot adhatok át az ünnepeltnek! További sok sikert és jó egészséget kívánok Nektek, hogy még sok ilyen csodát tudjatok készíteni.

Ágnes

2016. március

Nagyon hálásak vagyunk érte, gyönyörű és igényes lett a ládika! Reklámoztam is Önöket az irodában, ahol dolgozom, azt hiszem, hogy minimum egy megrendelést sikerül intéznem a közeljövőben 🙂

Edina

2016. március

Megkaptam, átvettem a csomagot,nagyon szép, aranyos a sámli,köszönöm. Köszönöm, hogy mindig pontosan, az ígért időpontokra, az ígért minőségben megkaptam Tőletek az unokámnak szánt ajándékokat, amit boldogsággal vesz birtokba. Szép ünnepeket, boldog új évet kívánok mindnyájatoknak.

Katalin

2016. december

Köszönjük a szülinapi jókívánságot!
Ma délelőtt megérkezett Peti sámlija!Köszönjük a szülinapi jókívánságot!
Ma délelőtt megérkezett Peti sámlija!
Nagyon-nagyon szép lett és passzol a kincses ládájához, ami karácsony óta már a kedvenc játékait őrzi!
Nagyon köszönjük!!!!
További jó munkát kívánok!

Zsófi

2017. január

Megérkezett a sámli csütörtökön délelőtt! A kis ünnepelt pedig nézte-nézte, s egyből elkezdte húzkodni maga után Mindenkinek szinte leesett az álla, még az enyém is többek között, mert élőben valami csodaszép!!!! Egy szó, mint száz: telitalálat volt ez az ajándék! Ha még felkérnek keresztanyának, jelentkezni fogok! Köszönök mindent, s további szép alkotást, és sok-sok megrendelést kívánok még!! Minden jót! 🙂

Alexandra

2017. február

Kedves EraDekor csapata!
A tegnapi napon átvettem a gyönyörű ládákat sértetlen állapotban!
Nagyon tetszenek, a Keresztelő után majd készítünk képeket a “birtokba vételről” és küldöm a fotókat!
További sok sikert a munkátokhoz
Üdvözlettel: Csilla

Csilla

2017. március

Küldöm a fotót a második szépséges kisunokámról Petikéről.
Ő is nagyon szereti a ládikát és a sámlit.
Köszönjük szépen.

Gabriella

2016. július

Küldök egy képet Liza unokánk első születésnapjára készített kincsesládikóról, gyönyörű a ládikó, kedves ajándék vált belőle.
Nagyon köszönjük.
boldog nagymama

Kati

2016. szeptember

A láda megérkezett, hétvégén ünnepeltük Zara születésnapját és hatalmas volt az öröme…
Nagyon szépen köszönjük Neked!

Zorka

2015. január

Bendegúz sámlija 2020-ból

Nagyon köszönöm munkajukat. A gyönyörü samli tegnap megerkezett. A kepek alapjan en azt hiszem, hogy Bendeguznak is nagyon tetszett :). Köszönöm meg egyszer, hogy megfestettek neki a kis baglyot.

Bernadett
2020. január 29.

Bogi játéktárolója 2018-ból

„Kicsi Bogink ládája épségben megérkezett! Nagy volt az öröm és imádjuk! Hálásan köszönjük!!! Küldöm a képeket. Szép napot!”

Hajnalka levele 2018. augusztusban

Márkó kincsesládája 2018-ból

Domborútetős kivitelben készült ez a nagyon nehéz és komoly kincsesláda Márkónak. Az utóbbi években megszűnt a gyártása, most normál méretű könnyen kezelhető játéktároló faládákat készítünk, és Márkó a mostani ládáinkba is beleférne.

Nagyon szépen köszönjük a ládát, birtokba vettük! ♥

Adrienn
2018. szeptember

Neked is van már EraDekor bútorod?

Vásárlóinktól sok elismerő, őszintén megelégedett visszajelzést kapunk. Gyűjtjük őket ide, a Köszönet albumunkba. Hálásan köszönjük Nektek a bizalmat! 

Neked is van tőlünk rendelt bútorod? Küldj róla képet és feltesszük ide.

Köszönjük, hogy lélekhez szóló EraDekor kézműves terméket ajándékozol szeretteidnek!

Zsombi ládája 2019-ből

Zsombi első születésnapjára, december 29-én kapott egy játéktároló ládát ajándékba. A ládikó már a második a családban, korábban a tesó is ilyen kézműves ajándékkal gazdagodott. (Ha küldenél fotót a kis tulajdonosról és a birtokba vett EraDekor tárgyról, de nem szeretnéd, hogy arcocskája látszódjon a képen, íme a kreatív megoldás.)

az unnepi surges-forgas miatt csak most jutottam el a valaszlevel megirasahoz. Gyonyoru lett a lada nagyon szepen koszonjuk.A kisfiam is mar lelkesen pakolgat ki es be:)
A helyet is megtalaltuk:)

Koszonjuk,latszik,hogy szivvel lelekkel keszult:)Pont olyan csodaszep mint az elozo:)

Orsolya
2019. január 10.

Fanni vintage ládája

A vintage ládatípus egy antikolt fehér kivitelű, különleges kidomborodó íves motívumokkal díszített, nagyon kedvelt ládatípusunk. Letisztult hatásából ered igazi előnye: kortól függetlenül, bárkinek ajándékozható. A picibaba, a tini és az épp férjhez menő nagylány is örül neki, sőt fiúnak is készítettük már ezt a ládatípust. Időtlen, azaz mármilyen életkorban, hosszútávon használható, örök darab. 

Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű ládát.Egy kicsit izgultam,hogy vajon milyen lesz,hogy minden simán fog-e menni,de kár volt.Nem bántam meg,hogy tőletek rendeltem,és mindenkinek jó szívvel foglak ajánlani.

A további munkához sok erőt és egészséget kívánok,hogy minél több kis és nagy embernek tudjatok még ilyen  örömöt okozni,mint nekünk.

Katalin
2018. október 1.

Minka ládája 2014-ből

Minka nagyon örült a Kincsesládájának, megtapogatta, megízlelte, majd konstatálta, hogy ez egy remekbe szabott ládika. Köszönjük! Sok munkát és jó egészséget kívánunk:

Minka, Zsuzsi, Ricsi
2014. április

Buli van a ládában

Személy szerint ez a fotó az egyik kedvencem! Olyan régen készítettük ezt a festett faládikót, hogy a kis tulajdonos nevét sajnos nem sikerült felkutatnom… Ugye, hogy nem is olyan kicsi az a láda? 

Jerne és Nimród rajza

Jerne és Nimród testvérpárnak készítettünk 1-1 sámlit 2009-ben, és ők rajzoltak nekünk köszönetképpen. Hát nem édesek?

Boldogság cikk

A Boldogság magazin egyik számában készült velünk egy cikk és fotót is láthatsz Eráról.

5 boldog unoka

Gabriella nagyi mind az 5 unokájának ajándékozott már EraDekor játéktároló ládát, sámlit. Emília az egyikük és Petikéről is küldött fotót. (E sorokat 2023-ban írom, 2017 óta már a további unokák is megkapták a jogos ajándékukat.)

Hálásak és szerencsések vagyunk, mert sok visszatérő vásárlónk rendel újra és újra a frissen született családtagoknak. Hiszen a tesóknak is jár a névreszóló láda, idézettel és egyedi aláírásokkal! 

Már a harmadik láda és sámli van a család tulajdonába. Emília gyönyörűséges unokám is nagyon nagy örömmel fogadta. Róla is küldöm a fotót, köszönjük szépen.

Gabriella
2017. január 16.

*

Küldöm a fotót a másik szépséges kisunokámról Petikéről. Ő is nagyon szereti a ládikát és a sámlit. Köszönjük szépen. 

Gabriella
2016. július

Hanna ládája 2016-ból

Hétvégén volt unokám keresztelője. Így végre megkapta az amúgy januárban rendelt ládikóját. Jobb később, mint soha 🙂

Nagy sikert aratott!

Küldöm az ígért képeket, természetesen a szülők beleegyezésével .

Gabriella
2017. január 8.

Liza ládája 2016-ból

Kicsi Lizát nagymamája lepte meg első születésnapja alkalmából. Azóta sok év eltelt, a mi ládáink kivitele is változott, de ami örök: ma is ugyanekkora örömmel, boldogan fogadják a Vásárlóink a lélekhez szóló kézműves tárgyainkat. 

Küldök egy képet Liza unokánk első születésnapjára készített kincsesládikóról, gyönyörű a ládikó, kedves ajándék vált belőle. Nagyon köszönjük. 

Kati, boldog nagymama
2016. október 3.

Neked is van már EraDekor bútorod?

Vásárlóinktól sok elismerő, őszintén megelégedett visszajelzést kapunk. Gyűjtjük őket ide, a Köszönet albumunkba. Hálásan köszönjük Nektek a bizalmat! 

Neked is van tőlünk rendelt bútorod? Küldj róla képet és feltesszük ide.

Köszönjük, hogy lélekhez szóló EraDekor kézműves terméket ajándékozol szeretteidnek!

Enrico ajándékai

Köszönjük szépen a gyors postázást és gyönyörűen megcsinált ládát és sámlit meg a malacokat sokkal szebbek, mint a képen! Csak ajánlani tudom másoknak is! További szép napot kívánunk neked 🙂

Hajnalka 
2016. május

Róza ajándékai 2016-ból

Akkoriban még vállaltunk egyedileg festett képeket a ládára, olykor érkezett ilyen kérés. Most leadott rendelésnél többféle bájos festett minta közül tudsz választani, sok-sok új rendelésünk van, a visszajelzések alapján örömmel fogadják, nagy sikerük van. 

Minden képzeletemet felülmúlta az elkészült láda és sámli szépsége. Már alig várom a nagy találkozást!:-)) Köszönöm szépen!

Tünde
2016. március 11.

A láda és a sámli épségben megérkezett. Mindkét alkotás csodaszép, lelket melengető.
Köszönök szépen mindent!

Tünde
2016. március 22.

Vintage polc

Kedves Vásárlónk kozmetikájába került ez a koptatottan elegáns vintage stílusú polcocska.

Nagyon köszönöm, szuper lett. ♥
Küldök egy képet a helyes polcról, ahol a kis csodáim vannak. Meg néhány képet a kozmetikámról. Szép estét! 

Melinda
2016. március

Hálószoba bútorok

Flóra és Zsófi részére készítettünk sok évvel ezelőtt festett gyerekágyakat és passzoló játéktároló ládákat éjjeliszekrényként. Sok gyerekágyat festettünk akkoriban, most játéktároló ládák, sámlik, polcok rendelhetők.

Köszönjük szépen csodálatos munkádat, amivel hatalmas meglepetést és örömet szereztél nekünk és gyermekeinknek.
Gyönyörűek lettek az ágyak és a ládák is
A lányoknak meglepetés volt az egész, csak az esti lefekvéskor szembesültek az új szobájukkal… Persze még most sem alszanak, mert nem tudnak betelni a sok látni- és simogatni valóval :)) Küldök néhány képet az örömükről óriásfile-ban :))
Még egyszer köszönünk mindent !!!

Éva
2014.  február

Málna szobabútora 2012

Málna kislánynak készítettünk több, mint 10 évvel ezelőtt komplett festett szobabútort: baldachin-tartó, gyerekágy, játéktároló láda, sámli, ruhásszekrény, komód. Most kisbútok rendelhetők nálunk: ládák, sámlik, polcok és kisebb otthondekor fa termékek. 

Gyönyörűek a bútorok!
Pontosan ilyenre gondoltam!
Nagyon tetszenek! Igazi kis meseország…
Egyszerűen meseszépek!!! Nagyon köszi!!
Tényleg el vagyok bűvölve!

Adrien
2012.

Noémi meseágya 2013-ból

Sok festett névreszóló mesemintás gyerekágyat készítettünk 2013 és 2015 között. Noémi az egyik boldog EraDekor ágy tulajdonosa. Egy ilyen körbefestett, aprólékos mintákkal készített masszív tömörfenyő ágy többhetes munka eredménye. Most kisebb gyerekszoba bútorokat vásárolhatsz tőlünk, melyek szintén bájos festett mintákkal és természetesen névreszóló kivitelben készülnek. 

Szuper jól sikerült, Noémit órákig el sem lehetett vonszolni a közeléből,
egyszerűen imádja.

Melinda
2013.

A lányok ládái 2014

Hanna és Szofi festett játéktároló ládáit készítettük el 2014 decemberében, bizony a lányok már szinte felnőttek mostanra (2023-ban írom e sorokat). A ládadizájn, minta és kivitel bizonyos évek múltán mindig változik, de a hatás megmarad! Most vásárolható termékeink megrendelőitől is ugyanúgy megkapjuk a hálás boldog őszinte sorokat, megelégedésük jeléül. 

Ezzel a képpel szeretnénk neked megköszönni ezt a két gyönyörű ládát. Nagy volt az öröm mikor meglátták a lányok. Azóta is óvatosan nyitják fel a fedelét, és már nagyon sokszor elolvastatták velünk, mit üzentünk nekik a ládika belső felén…

Kati törzsvásárlónk
2014. december

Bóta Era

Alapító, művészeti vezető | eradekor.hu

Anya – lánya páros alkotja az EraDekor Manufaktúra családi vállalkozás magját. 2006 óta értékesítjük online a kézműves portékáinkat, de már 2002-től jártunk vásárokba személyesen árulni a szép tárgyak iránt érdeklődő vevőknek. Akkoriban „Eradekor – fa tárgyak dekorfestése” néven, majd később a tároló ládák és sámlik mellett a nagyobb bútorok, ágyak, felújított kredencek, komódok és szobabútorok is helyet kaptak kínálatunkban, így „EraDekor – Festett Bútorok” néven haladtunk tovább. Napjainkban Manufaktúránk a lélekhez szóló kézműves ajándéktárgyak mellett kreatív önkifejezési módokat is nyújt egyedi tematikájú izgalmas alkotóprogramokkal, a Dekoratőr online alkotóműhelyünkben.

Molnár Réka

Alapító, menedzser | eradekor.hu
a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője