KÉRDÉSED VAN? BIZONYTALAN VAGY?

Gyakori kérdések, tudnivalók

u

Az általam rendelt tárgy mennyire fog hasonlítani a képeken szereplőhöz? A minta egyénileg változtatható?

A képeken látható minta és elrendezés fix, a Megrendelő által egyénileg nem változtatható. További festett minták nem kérhetők a termékekre. A kézműves tárgyak jellegéből adódóan kisebb eltérések előfordulhatnak. Az újonnan rendelt láda a képeken láthatóhoz hasonló lesz, HATÁSÁBAN ugyanolyan.
Egyetlen esetben lehetséges módosítás, ha a Megrendelő kérése a HAJSZÍN vagy a RUHÁZAT színének megváltoztatása.

u

Milyen feliratokat kérhetek?

A névtől, dátumtól, idézettől válik az ajándék igazán személyessé. A névre szóló játéktároló ládák tetejére szoktuk írni a leendő tulajdonos keresztnevét, és mellé: kincsei. (Pl. Gergő kincsei). A fedél belső oldalára az általunk összeállított idézet-gyűjteményből tudsz választani, alá az ajándékozó neve és dátum is kérhető. Az árban a név és az általunk ajánlott idézet-ötletekből való választási lehetőség van benne. Ettől esetleg eltérő feliratok árát egyénileg határozzuk meg. 
A gyerekmintás sámlik íves előlapjára festjük a megajándékozott keresztnevét.

u

Mennyibe kerülnek az EraDekor kézműves termékek?

A honlapunk menüsorának „Megrendelés” vagy „Árlista” menüpontjában találsz tájékoztató árakat, vagy KATTINTS IDE: aktuális kollekció árlista. Pontos összeget árajánlatunkban küldünk e-mailben. 

u

Hogyan kérjek ajánlatot?

A megrendelések felvétele írásban történik, várjuk leveled!
Az ajánlat-kérés pontos menete és a megadni szükséges adatok a „Megrendelés” menüpontban IDE KATTINTVA.

u

Van üzlet, ahol személyesen megtekinthetők a tárgyak?

Üzletünk nincs, termékeink online megvásárolhatók. Az előzetesen megrendelt és kifizetett, pontos időpontra elkészített termékek személyes átvételére Budapest 20. kerületi címen van lehetőség.

u

Mikorra készülhet el a tárgy?

Ezt akkor tudjuk megmondani, amikor felveszed velünk a kapcsolatot, és leírod, hogy pontosan mit szeretnél, napra pontosan mikorra, milyen alkalomra, milyen átvétellel. Az éppen aktuális szabad kapacitásunk függvénye. 

u

Milyen fizetési módok vannak?

A teljes vételár előre utalásával történik meg a konkrét megrendelés, névre szóló egyedi tárgyakat készítünk.

u

Ha több terméket rendelek, kaphatok-e kedvezményt?

Az időigényes kézműves munkával készült tárgyaink jellegéből adódóan kedvezményt csak kivételes esetben adunk.
Visszatérő Vásárlóink kedvezményben részesülnek!

u

A festett minta mennyire tartós? Hogyan tisztítható?

Gyerek- és környezetbarát festékeket és lakkokat használunk.
Ezek nem oldószeres, hanem vízbázisú termékek. A mintát védő lakkot több rétegben visszük fel. Tisztítása könnyű, nedves ruhával kell csak áttörölni.
A megszáradt lakkréteg már nem oldódik vízben, ezért ha véletlenül rövid időre folyadék kerülne rá, azt is túléli. De azért ahogy lehet, töröljük le, az ázás nem tesz jót egyik bútornak sem.
A provence-i stílusú vintage hangulatú tárgyak esetében más a felületkezelés menete.  Ezek selymes, viaszos tapintásúak. Az antikolt tárgyak jellegéből adódóan ez direkt kopottas hatású, természetesebb érzetű felület.

u

Milyen szállítási módok közül választhatok?

Csomagjainkat futárszolgálat szállítja házhoz, biztonságos kartondobozban. A futár háznál veszi fel tőlünk a csomagot, és a címzett háznál, a címzett kezébe adja le. Postán maradó és egyéb csomagpontokba a termékeink szállítása nem lehetséges.
Az előzetesen megrendelt és kifizetett, majd időpontra elkészült termékek személyes átvétele megoldható előre egyeztetett időpontban Budapest 20. kerületi címen.

u

Biztonságos-e a csomagolás?

Minden tárgyat a tőlünk telhető leggondosabb csomagolásban adjuk át a futárszolgálatnak. Nekünk is az az érdekünk, hogy időben és biztonságban megérkezzen. Az elővigyázatosságunk ellenére, ritka esetben mégis történhet sérülés. Ha a futárszolgálat hibájából mégis megsérülne a termék, az kívülről a csomagoláson is látszik! Kérjük még átvételkor ellenőrizd a csomagolást, különös tekintettel a sarkokra. Ha szakadást, a sarkokon gyűrődést látsz, a dobozt leejtették. Ilyenkor még a futár előtt bontsd ki a csomagot! Ha a terméken sérülést tapasztalsz, azonnal add vissza a csomagot a futárnak, és küldesd vissza a feladónak.

 

u

Hogyan történik a megrendelés?

A „Megrendelés” vagy „Árlista” menüpontokban található útmutató alapján küldesz nekünk egy emailt a megrendeles(kukac)eradekor(pont)hu címre. Válaszként küldjük részletes ajánlatunkat a tárgy adataival, az elkészülés idejével, az árral, a szállítási infókkal és az utalási adatokkal együtt.
Egyedi feliratú tárgyakat készítünk, a teljes vételár előre utalásával történik meg a konkrét megrendelés.
A vételár számlánkra érkezése, lekönyvelése és az erről szóló e-mailes visszaigazolás küldésével történik meg a rendelés felvétele. A számlát az utalás beérkezése után állítjuk ki és küldjük e-mailben. 
Az elkészült tárgyakról e-mailben küldünk értesítést és fotókat. Kérjük a feliratok ellenőrzését, ezután adjuk a futárnak, illetve személyes átvétel (Budapest 20. kerületi címen) esetén egyeztetünk időpontot.

u

HOGYAN TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS?

Küldesz egy ajánlat-kérést e-mailben. Ebben a levélben megírod az ajánlat elkészítéséhez szükséges 4 adatot (lásd fent). Mi válaszlevélben 1-2 munkanapot követően küldjük aktuális ajánlatunkat, mely tartalmazza a csomag futárnak átadási időpontját, a vételárat a szállítási díjjal együtt, és az utaláshoz szükséges adatokat.  

u

MIÉRT ELŐRE UTALÁSSAL KELL FIZETNI?

Személyes feliratokkal ellátott, specális alkalomra szánt egyedi termékeket készítünk, ezért a vételár előre fizetendő. Hála az új és visszatérő sok Vásárlónknak, egyre többen szeretnének hosszútávon használható, lélekhez szóló és személyhez között ajándékot átadni egy számukra fontos személynek, ezért sok a határidős megrendelésünk. A határidőre pontos elkészülést az előre kifizetett rendelés garantálja.

u

MIT LEHET MÓDOSÍTANI ÉS MIT NEM?

Tetszőlegesen megadható adatok, melyek felkerülnek a LÁDÁRA:

  • a leendő tulajdonos keresztneve;
  • az ajándékozók keresztnevei;
  • egysoros köszöntés az idézet után (pl. Keresztelődre szeretettel, Örök emlékül, Születésnapodra szeretettel, Lizának szeretettel, stb.);
  • a különleges alkalom dátuma.

Tetszőlegesen megadható adatok, melyek felkerülnek a SÁMLIRA:

  • a leendő tulajdonos keresztneve;
  • az alkalom dátuma és 2-3 szavas köszöntés (pl. Keresztelődre szeretettel) a sámli aljára kérhető.

A festmények mintája fix, tehát az elrendezés módja nem változtatható, további minták felfestését nem vállaljuk.
(Egyetlen esetben vállalunk módosítást, ha a megrendelő kérése a HAJSZÍN illetve a RUHASZÍN megváltoztatása.)
A webshop fotóin látható kinézet szerint fog elkészülni a megrendelt termék, természetesen az egyedi feliratokkal. 

A személyre szóló ajándék igazán a FELIRATOK miatt lesz egyedi, hiszen az ajándékozó nevei, szívhez szóló idézet, az alkalom dátuma és a kis tulajdonos keresztneve is szerepel a terméken.
A ládáknál a fedél belső részébe szánt idézetet saját idézet-tárunkból tudod kiválasztani. Ezeket a jókívánságokat 10 éve használjuk, jól bevált kedvelt idézeteink.

u

MIÉRT NINCS TELEFONOS RENDELÉSI LEHETŐSÉG?

A kézműves tárgyak, festett minták és egyéni feliratok egyeztetése ÍRÁSBAN, linkekkel vagy akár termékképek mellékelésével célszerű.
A könnyű visszakövethetőség és a rendelések együttes biztonságos kezelése érdekében az ajánlatok küldése és a részletek egyeztetése e-mailen keresztül történik. (Szükség esetén lehetőség van telefonos egyeztetésre is, de a megrendelt termék az írásban egyeztetett adatok alapján fog készülni, ezért a szóban elhangzott információkat minden esetben kérjük e-mailen keresztül is közölni.)

u

MIT KAPSZ AZ AJÁNLAT-KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN?

Az EraDekor Manufaktúra csapata minden levélre személyre szabott ajánlatot küld. A levelek feldolgozása és az ajánlatok kiküldése 1-2 munkanapot vesz igénybe. Célunk: gyorsan áttekinthető formában, elegendő információval, hatékonyan segíteni érdeklődőinket a döntéshozatalban és a megrendelés folyamatában. 

u

MIÉRT ÉRTÉKES AZ ERADEKOR KÉZMŰVES TÁRGY?

elégedettMinden hozzánk forduló Érdeklődő személyére és kéréseinek átgondolására IDŐT szánunk. A személyes kapcsolattartás, az egyéni ajánlat összeállítása és a személyre szabott kézműves tárgy elkészítése sok időt igényel.
A hosszútávon használható, személyes feliratokkal ellátott, lélekhez szóló, kézzel festett tárgyak megalkotására és építő emberi kapcsolatok létrehozására törekszünk, ezzel remélhetőleg valódi értéket teremtünk, ami sok idő és energia befektetéssel jár.
A folyamatosan dráguló nyersanyag költségek mellett az elégedett megrendelő+megajándékozott örömére fordított időnket kell elsősorban megfizetni ahhoz, hogy még sok éven át teljesíthessük az igényes értéket keresők kéréseit.

u

ADATVÉDELEM ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az EraDekor Manufaktúra honlapján és kapcsolódó közösségi felületein, illetve a megrendelés folyamata során e-mailben megadott adatok (számlázási és szállítási cím, termékre kért személyes feliratok, a hírcsatornára feliratkozáskor megadott e-mail cím, stb.) esetében ezen információkat harmadik félnek nem adjuk ki, a bekért személyes adatok kizárólag az adott cél vagy folyamat teljesüléséhez szükségesek, az adatokat biztonságosan kezeljük. Adatkezelési tájékoztatónk és Szerződési feltételeink megtalálhatók honlapunkon.

Hozd vissza a békét a mindennapokba!

Tíz ötletünk a harmonikusabb életért

Azonnal letölthető ajándék e-könyv, ha szeretnéd újra megtalálni a békédet a hétköznapokban. Most megkapod hozzá 7 részes gyakorlati DIY email sorozatunkat is!

Hírcsatornánkra feliratkozott tagjainknak olyan inspirációs tartalmat adunk, amely lélekemelő kézműves értéket és művészi lendületet vihet hétköznapjaikba.
Legyél részese Te is!

Jelentkezz most, töltsd le és perceken belül ovashatod a békéhez vezető tippjeinket.