KÉRDÉSED VAN? BIZONYTALAN VAGY?

Gyakori kérdések, tudnivalók

u

Az általam rendelt tárgy mennyire fog hasonlítani a képeken szereplőhöz? A minta egyénileg változtatható?

A webáruházi képeken látható minta és elrendezés fix, a Megrendelő által egyénileg nem változtatható. További festett minták nem kérhetők a termékekre. A kézműves tárgyak jellegéből adódóan KISEBB eltérések előfordulhatnak (enyhe színárnyalat különbség, névbetűk más színűek, írott vagy negybetűs eltérés). Az újonnan rendelt termék a webáruház képeken láthatóhoz hasonló lesz, HATÁSÁBAN ugyanolyan.
Egyetlen esetben lehetséges módosítás, ha a Megrendelő kérése a HAJSZÍN vagy a RUHÁZAT színének megváltoztatása.

u

Milyen feliratokat kérhetek?

A névtől, dátumtól, idézettől válik az ajándék igazán személyessé. A névre szóló játéktároló ládák tetejére szoktuk írni a leendő tulajdonos keresztnevét, és mellé: kincsei. (Pl. Gergő kincsei). A fedél belső oldalára az általunk összeállított idézet-gyűjteményből tudsz választani, alá az ajándékozó neve és dátum is kérhető. Az árban a név + az általunk ajánlott idézetgyűjteményből való választási lehetőség van benne. Ettől esetleg eltérő feliratok árát egyénileg határozzuk meg.
A gyerekmintás sámlik íves előlapjára festjük a megajándékozott keresztnevét.

u

Mennyibe kerülnek az EraDekor kézműves termékek?

Termékeink webáruházunkból vásárolhatók meg. Manufaktúránk alanyi áfamentes kisadózó, ezért a webáruházban feltüntetett vételárak BRUTTÓ fizetendők, nem terheli őket áfa.

u

Van üzlet, ahol személyesen megtekinthetők a tárgyak?

Üzletünk nincs, termékeinket megrendelésre készítjük és online megvásárolhatók webáruházunkból. Az előzetesen az online shopból megrendelt és kifizetett, pontos időpontra elkészített termékek személyes átvételére Budapest 20. kerületi címen van lehetőség.

u

Mikorra készül el a webáruházból megvásárolt tárgy?

Elkészülési időpont a webáruházban található  termék leírásánál van megadva. 

u

MIT LEHET MÓDOSÍTANI ÉS MIT NEM?

Tetszőlegesen megadható adatok, melyek felkerülnek a LÁDÁRA:

  • a leendő tulajdonos keresztneve;
  • az ajándékozók keresztnevei;
  • egysoros köszöntés az idézet után (pl. Keresztelődre szeretettel, Örök emlékül, Születésnapodra szeretettel, Lizának szeretettel, stb.);
  • a különleges alkalom dátuma.

Tetszőlegesen megadható adatok, melyek felkerülnek a SÁMLIRA:

  • a leendő tulajdonos keresztneve;
  • az alkalom dátuma és 2-3 szavas köszöntés (pl. Keresztelődre szeretettel) a sámli aljára kérhető.

A festmények mintája fix, tehát az elrendezés módja nem változtatható, további minták felfestését nem vállaljuk.
(Egyetlen esetben vállalunk módosítást, ha a megrendelő kérése a HAJSZÍN illetve a RUHASZÍN megváltoztatása.)
A webshop fotóin látható kinézet szerint fog elkészülni a megrendelt termék, természetesen az egyedi feliratokkal. 

A személyre szóló ajándék igazán a FELIRATOK miatt lesz egyedi, hiszen az ajándékozó nevei, szívhez szóló idézet, az alkalom dátuma és a kis tulajdonos keresztneve is szerepel a terméken.
A ládáknál a fedél belső részébe szánt idézetet saját idézet-tárunkból tudod kiválasztani. Ezeket a jókívánságokat már több, mint 15 éve használjuk, jól bevált kedvelt idézeteink.

u

Milyen fizetési módok vannak?

A teljes vételár előre utalásával történik meg a konkrét megrendelés, névre szóló egyedi tárgyakat készítünk. A webáruházi vásárlást követően a rendszer automatikusan küldi az utaláshoz szükséges bankadatokat. A vételárat a vásárlás napján – vagy legkésőbb másnap – kérjük szépen a számlánkra átutalni, így a megadott határidőt teljesíteni tudjuk. A beérkezett összeget lekönyveljük, majd küldük a visszaigazoló e-mailt a rendelés felvételéről. Ebben a levélben szerepel az átvétel időpontja és a számlát is mellékeljük az e-mailhez.

u

Kaphatok kedvezményt?

Igen, több termék együttes megvásárlása esetén csak 1 termék szállítási díja kerül felszámításra a Kosár oldalon, függetlenül a termék méretétől és a csomagok számától. (Példa: 3 láda 3 külön csomagban érkezik, de csak 1 láda szállítási díját kell fizetni, a másik 2 láda szállítási díjait átvállaljuk.)
Kis családi manufaktúraként számunkra megtiszteltetés és cél a rendszeresen visszatérő elégedett vásárló. Törzsvásárlóként igénybe vehető kedvezményeidet a postacsomagodba rejtett egyedi meglepetéshez csatolva találod. 

 

u

A WEBÁRUHÁZBAN BRUTTÓ VAGY NETTÓ VÉTELÁRAK SZEREPELNEK?

Manufaktúránk alanyi áfamentes kisadózó egyéni vállalkozás. A webáruházban feltüntetett árak BRUTTÓ fizetendők, nem terheli őket áfa. 

 

u

KÉRHETEM-E CÉGNÉVRE A SZÁMLÁT?

Manufaktúránk kisadózó, csak magánszemélyek részére értékesítünk. Adószámos cégnévre szóló számlát nem állítunk ki, köszönjük megértésed.

 

u

VÁSÁROLHATOK-E KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁSI CÍMRE?

Webáruházunkban leadott vásárlás esetén csak belföldi házhozszállítás lehetséges. Kérjük írj e-mailt: megrendeles[kukac]eradekor[pont]hu.

 

u

AZ UTALÁSHOZ SZÜKSÉGEM VAN IBAN SZÁMLASZÁMRA

Kérjük írj e-mailt: megrendeles[kukac]eradekor[pont]hu.

 

u

A festett minta mennyire tartós? Hogyan tisztítható?

Gyerek- és környezetbarát festékeket + lakkokat használunk.
Ezek nem oldószeres, hanem vízbázisú termékek. A mintát védő lakkot több rétegben visszük fel. Tisztítása könnyű, nedves ruhával kell csak áttörölni.
A megszáradt lakkréteg már nem oldódik vízben, ezért ha véletlenül rövid időre folyadék kerülne rá, azt is túléli. De azért ahogy lehet, töröljük le, az ázás nem tesz jót egyik fabútornak sem.
A provence-i stílusú vintage hangulatú antikolt tárgyak esetében más a felületkezelés menete.  Ezek selymes, viaszos tapintásúak. A antikolt tárgyak jellegéből adódóan ez direkt kopottas hatású, természetesebb érzetű felület.

u

MIÉRT ÉRTÉKES AZ ERADEKOR KÉZMŰVES TÁRGY?

A személyes feliratokkal ellátott, kézzel alkotott kézműves tárgy elkészítése sok időt igényel.
A hosszútávon használható, minőségi alapanyagból fenntarthatóan előállított, lélekhez szóló tárgyak megalkotására és építő emberi kapcsolatok létrehozására törekszünk, ezzel remélhetőleg valódi értéket teremtünk, ami sok idő és energia befektetéssel jár.
A folyamatosan dráguló nyersanyag költségek mellett az elégedett megrendelő+megajándékozott örömére fordított időnket kell elsősorban megfizetni ahhoz, hogy még sok éven át teljesíthessük az igényes értéket keresők kéréseit.

u

Milyen szállítási módok közül választhatok?

Csomagjainkat DPD futárszolgálat szállítja házhoz, biztonságos kartondobozban. A futár háznál veszi fel tőlünk a csomagot, és a webáruházban megadott címre viszi ki, a címzett kezébe adja le. Postán maradó és egyéb csomagpontokba a termékeink szállítása nem lehetséges.
Az előzetesen megrendelt és kifizetett, majd időpontra elkészült termékek személyes átvétele megoldható előre egyeztetett időpontban Budapest 20. kerület, Pesterzsébet, Pöltenberg utcai címen.

u

Biztonságos-e a csomagolás?

Minden tárgyat a tőlünk telhető leggondosabb csomagolásban adjuk át a futárszolgálatnak. Nekünk is az az érdekünk, hogy időben és biztonságban megérkezzen. Az elővigyázatosságunk ellenére, ritka esetben mégis történhet sérülés. Ha a futárszolgálat hibájából mégis megsérülne a termék, az kívülről a csomagoláson is látszik! Kérjük még átvételkor ellenőrizd a csomagolást, különös tekintettel a sarkokra. Ha szakadást, a sarkokon gyűrődést látsz, a dobozt leejtették. Ilyenkor még a futár előtt bontsd ki a csomagot! Ha a terméken sérülést tapasztalsz, azonnal add vissza a csomagot a futárnak, és küldesd vissza a feladónak.

 

u

Hogyan történik a megrendelés?

A webáruházunkban kosárba teszed a megvásárolni kívánt termékeket. Megadod a számlázási címedet, – és ha ettől eltér, akkor a szállítási címet is. A Pénztár oldalon a „Rendelés részletei” üres mezőbe beírod a sámlira vagy ládára kért feliratokat.

Játéktároló ládánál:
• választott idézet száma,
• tetejére keresztnév+kincsei
• idézet alá aláírás, dátum

Sámlinál:
• keresztnév

A webáruházi vásárlást követően a rendszer automatikusan küldi az utaláshoz szükséges bankadatokat. A vételárat a vásárlás napján – vagy legkésőbb másnap – kérjük szépen a számlánkra átutalni, így a megadott határidőt teljesíteni tudjuk. A beérkezett összeget lekönyveljük, majd küldük a visszaigazoló e-mailt a rendelés felvételéről. Ebben a levélben szerepel az átvétel időpontja és a számlát is mellékeljük az e-mailhez.

Az elkészült tárgyakról e-mailben küldünk értesítést és fotókat. Kérjük a feliratok ellenőrzését, ezután adjuk a futárnak, illetve személyes átvétel (Budapest 20. kerületi címen) esetén egyeztetünk időpontot.

u

MIÉRT ELŐRE UTALÁSSAL KELL FIZETNI?

Személyes feliratokkal ellátott, specális alkalomra szánt egyedi termékeket készítünk, ezért a vételár előre fizetendő. Hála az új és visszatérő sok Vásárlónknak, egyre többen szeretnének hosszútávon használható, lélekhez szóló és személyhez között ajándékot átadni egy számukra fontos személynek, ezért sok a határidős megrendelésünk. A határidőre pontos elkészülést az előre kifizetett rendelés garantálja.

u

Kinek fogok utalni?

Manufaktúránk alanyi áfamentes kisadózó egyéni vállalkozás. Az EraDekor anno 2006 családi manufaktúra alapító tagjai Bóta Era és Molnár Réka, anya-lánya páros.
A webáruházban történő rendelés után a vételárat Molnár Réka egyéni vállalkozó nevére és OTP Banknál vezetett bankszámla adataira utalod át. Ezt a rendszer a vásárlás után automatikusan elküldi e-mailben, és az online felületen is megjeleníti. A beérkezett összeget Réka ellenőrzi, lekönyveli, kiállítja a számlát és elküldi minden vásárlónak a rendelés felvételét visszaigazoló e-mailt. Era és Réka a család többi tagjával – a csapattal – együtt közösen végzi a termékek fizikai elkészítését, a csomagolást, az online felületek kezelését, a futáros kiszállításhoz tartozó feladatokat, a vevőkkel való kapcsolattartást, stb. Manufaktúránk megbízhatóságáról meggyőződhetsz Referenciák – Köszönet album visszajelzésekből, rengeteg fotó és vélemény itt >>

 

u

ADATVÉDELEM ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az EraDekor Manufaktúra honlapján és kapcsolódó közösségi felületein, illetve a megrendelés folyamata során e-mailben megadott adatok (számlázási és szállítási cím, termékre kért személyes feliratok, a hírcsatornára feliratkozáskor megadott e-mail cím, stb.) esetében ezen információkat harmadik félnek nem adjuk ki, a bekért személyes adatok kizárólag az adott cél vagy folyamat teljesüléséhez szükségesek, az adatokat biztonságosan kezeljük. Adatkezelési tájékoztatónk és Szerződési feltételeink megtalálhatók honlapunkon.