EraDekor Festett Bútorok – Lélekhez szól…

gyerekszoba bútorok és romantikus antikolt festéssel készült kézműves vintage ajándéktárgyak
a provence-i stílus jegyében

 

Bóta Erika Mária (Era) művészeti vezető, tulajdonos

“A kreativitás végigkísérte életemet: kirakatrendező és dekoratőr szakmám gyakorlása során sokat tanultam az elvont tervek fizikai megvalósításáról, gyermeki lelkületem azonban többre vágyott… 

A mese és a varázslat a kezdetektől itt szunnyad a lelkemben. Mindig szerettem a színeket, a meséket, csodáltam a fa textúráját. Gyerekkori álmom vált valóra, amikor 2003-ban megfestettem életem első mesemintás sámliját. A sámedlit a játéktároló kincsesládák, később a gyerekágyak és gyerekszoba bútorok követték.”

Molnár Réka stratégiai vezető

“Kreativitás és alkotás, táblázatok és rendszer, füzetek és tollak, stratégia és marketing, tervezés és szervezés, laptop és média, határozottság és kitartás, pontosság és részletek, számok és határidő, kutatás és fejlődés, harmónia és filozófia, hit és bizalom, utazás és felfedezés, természet és szabadság. Ez vagyok én.

Anyával öröm együtt dolgozni, jól kiegészítjük egymást. Mióta magam is többszörös anyuka vagyok, közösen felépített vállalkozásunk küldetése még fontosabb számomra.

 

Családi vállalkozásunk fő hajtóereje érzelmeket közvetítő tárgyak létrehozása, érzelmi és fizikai biztonságot nyújtva kicsik és nagyok számára. A mesék, a színek, a különleges motívumok, a varázslat mind hozzájárulnak gyermekeink egészséges érzelmi fejlődésének megalapozásához: lehetővé teszik számukra, hogy kiegyensúlyozott, érzelemgazdag, kreatív és a szépre fogékony, értékes felnőtt emberekké  váljanak.

Olyan tárgyak létrehozására törekszünk, melyek a személyre szabott kialakítás, az igényes kidolgozottság és időtállóság jegyeit hordozzák magukon. A sok éven át használható, dekoratív bútoraink tartósak és strapabíróak, hosszútávon hivatottak funkciójukat betölteni. Munkánk során további fontos szempont a természetes környezet- és gyerekbarát anyagok (természetes fa alapanyag, vízbázisú festék és lakk, viasz) használata.

 

Legnagyobb örömünkre Vásárlóinktól elismerő, szeretetteljes, őszintén megelégedett visszajelzéseket kapunk. Ők bizonyítják, hogy egyre rohanó világunkban szükség és igény van a lelki értékekre, az időtálló, praktikus és egyben esztétikus megjelenésű bútorokra, az érzelmeket közvetítő, személyes Lelkeknek szóló ajándéktárgyakra.

Bízunk abban, hogy tevékenységünk során (vásárlóinkon keresztül) mi is hozzájárulunk annak megteremtéséhez, hogy világunk élhetőbb és érzelemgazdagabb legyen, gyermekeink pedig kiegyensúlyozottabb, boldogabb felnőttekké váljanak.

Kérdésed van?

Elérhetőségeink a KAPCSOLAT menüpontban!