EraDekor – Lélekhez szól

16 évvel ezelőtt létrehoztuk családi manufaktúránkat.
Itt minden lélekből születik és lélekhez szól.
Akár örömet szerzel egy kézműves ajándékkal, akár Te magad alkotsz lelked egyedi szépségéből.

A kézművességben rejlő erő inspirál, gyógyít, megnyugtat, örömet ad.

Miért oly fontos az alkotóerő most?

Talán még sosem volt ennyire kiszámíthatatlan és kaotikus a körülöttünk zajló világ, és benne a – sokszor zaklatott – lelkünk, mint most.

Az életed bizonytalan, de keresed a biztonságot.
Vágysz a jóra, a szépre.
Lelked éhezik a kreatív, felemelő önkifejezésre, keresed az új utakat, az élhetőbb lehetőségeket.

Szeretnél jól élni.

Biztonságos, természetes, megnyugtató, letisztult otthonodban élni. Lelkedet gyógyítva megélni a jelen örömeit. Kifejezni szeretetedet, átölelni rokonaidat, értékes időt tölteni barátaiddal és beteljesíteni szíved vágyait: megvalósítani, amihez eddig nem volt erőd, kitartásod vagy bátorságod.

Kibontani, megismerni és megélni azt a Valakit, ami benned van.

Ki EraDekor?

Egy családi manufaktúra – és ami mögötte van

Miért EraDekor?
Mit jelent a „lélekhez szól”?
Miért pont láda és sámli?
Miért cicás a bélyegzőnk?
Miért szeretünk mi alkotni?
Mi a titka a kézműves tárgyaink népszerűségének?

Figyelj! Hangos a cikk! 🙂

 

a manufaktúra alapítók

MŰVÉSZETI VEZETŐ, TULAJDONOS

BÓTA ERA

„Gyermeki lelkületem mindig a mese és varázslat felé húzott, ezért főképp a gyerekeket szerettem volna elvarázsolni a fa bútorokra álmodott mesevilággal. 20 éve a férjemtől kapott első nyers faládám nem is lehetett volna másmilyen, mint mesemintás. Persze akkor még messze nem volt ennyire részletgazdag és kidolgozott, mint a mostani játéktároló ládáink és sámlijaink. Akkor még nem tudtam, hogy az a láda indít el engem egy olyan irányba, amiből később – férjemmel és Réka lányommal közös – családi vállalkozás, megélhetés és önmegvalósítás lesz. Az a meseláda volt a start, a kezdete annak az útnak, amelyen sok éve járok, járunk…”

MARKETING – GRAFIKA – STRATÉGIA
a „dekoratőr online alkotóMŰHELY” VEZETŐje

MOLNÁR RÉKA

„Gyerekkorom óta rajongással szeretem a rajzoló-író-festőkellékeket, füzeteket, szép papírokat, magazinokat. Az önkifejező alkotás egy életmód, az életem része. A kreatív eszközeim békés hangulatot, boldogságérzést szimbolizálnak. A szabad alkotás a határtalan lehetőségek játszótere számomra. Küldetésként tekintek a kreatív önkifejezésre: örömmel és szenvedéllyel használom alkotóeszközeimet és tervezek izgalmas alkotóprogramokat a kreatív lelkületű, alkotni vágyó nők inspirálására. Ösztönzöm őket alkotóenergiáik felébresztésére, a napi rutinba beépíthető tudatos alkotóidő megteremtésére. A kétkezi alkotás új energiát, lendületet ad, szívet-testet-lelket gyógyíthat, ha az alkotás az életünk részévé válik, és tudatosan használjuk a kreatív életmód adta lehetőségeket.”

az EraDekor számokban

2003-ban született az ötlet játéktároló ládák és sámlik festésére. Pár év vásározást, piacozást követően 2006-ban online piactereken (TeszVesz, Vatera) kezdtük értékesíteni kézműves termékeinket.

A Meska hirdetését szinte az indulásukkal egyidőben, egy hobby bolt faliújságján fedeztük fel, és másnap regisztráltunk is a felületre. Immár 2008 óta aktívan jelen vagyunk a hazai kézművesek online táborában.

A sok boldog visszajelzés – ennyi év után is – mindig megerősít bennünket: jó úton járunk. Szükség és igény van a lélekhez szóló kézműves termékekre.

Év

%

Boldog meskás értékelés

Eladott termék

Ügyfél

KÖSZÖNJÜK, hogy itt vagy!

Az EraDekor Manufaktúra alapítók Era és Réka hálásak vagyunk Neked, amiért e sorokat olvasva érdeklődsz a szép dolgok iránt, érzed a kézművesség kreatív energiáit és talán meg is szeretnéd ismerni a kreatív önkifejezésben rejlő  hatalmas lehetőségeket.

Így Te is aktívan részt veszel az EraDekor értékrend és küldetés megtapasztalásában.
Amint lelkesen élvezed a kézműves otthondekorációt, a kreatív egyedi teremtő folyamatokat, a világunk alkotott szépségeinek pozitív hatásait, segítesz a filozófiánk közvetítésében.

Hozd vissza a békét a mindennapokba!

Tíz ötletünk a harmonikusabb kreatív életért

Letölthető ajándék e-útmutatónk, ha szeretnéd újra megtalálni a békédet a hétköznapokban.

Az EraDekor Kreatív Közösség tagjainknak olyan inspirációs tartalmat adunk, amely lélekemelő kézműves értéket és művészi lendületet vihet hétköznapjaikba.
Legyél részese Te is!

Jelentkezz most, töltsd le a könyvet és perceken belül ovashatod tippjeinket, melyek segíthetnek kreatív alkotóenergiával megtölteni mindennapjaidat!