Manufaktúránk Lélekhez szól

18 évvel ezelőtt létrehoztuk családi manufaktúránkat.
Itt minden lélekből születik és lélekhez szól.
Akár örömet szerzel egy kézműves ajándékkal, akár Te magad alkotsz lelked egyedi szépségéből.

A kézművességben rejlő erő inspirál, gyógyít, megnyugtat, örömet ad.

Miért oly fontos az alkotóerő most?

Talán még sosem volt ennyire kiszámíthatatlan és kaotikus a körülöttünk zajló világ, és benne a – sokszor zaklatott – lelkünk, mint most.

Az életed bizonytalan, de keresed a biztonságot.
Vágysz a jóra, a szépre.
Lelked éhezik a kreatív, felemelő önkifejezésre, keresed az új utakat, az élhetőbb lehetőségeket.

Szeretnél jól élni.

Biztonságos, természetes, megnyugtató, letisztult otthonodban élni. Lelkedet gyógyítva megélni a jelen örömeit. Kifejezni szeretetedet, átölelni rokonaidat, értékes időt tölteni barátaiddal és beteljesíteni szíved vágyait: megvalósítani, amihez eddig nem volt erőd, kitartásod vagy bátorságod.

Kibontani, megismerni és megélni azt a Valakit, ami benned van.

Ki EraDekor?

Egy családi manufaktúra – és ami mögötte van

Miért EraDekor?
Mit jelent a „lélekhez szól”?
Miért pont láda és sámli?
Miért cicás a bélyegzőnk?
Miért szeretünk mi alkotni?
Mi a titka a kézműves tárgyaink népszerűségének?

Bóta Era

Alapító, művészeti vezető | eradekor.hu

Anya – lánya páros alkotja az EraDekor Manufaktúra családi vállalkozás magját. 2006 óta értékesítjük online a kézműves portékáinkat, de már 2002-től jártunk vásárokba személyesen árulni a szép tárgyak iránt érdeklődő vevőknek. Akkoriban „Eradekor – fa tárgyak dekorfestése” néven, majd később a tároló ládák és sámlik mellett a nagyobb bútorok, ágyak, felújított kredencek, komódok és szobabútorok is helyet kaptak kínálatunkban, így „EraDekor – Festett Bútorok” néven haladtunk tovább. Napjainkban Manufaktúránk a lélekhez szóló kézműves ajándéktárgyak mellett kreatív önkifejezési módokat is nyújt egyedi tematikájú izgalmas alkotóprogramokkal, a Dekoratőr online alkotóműhelyünkben.

Molnár Réka

Alapító, menedzser | eradekor.hu
a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

az EraDekor számokban

2003-ban született az ötlet játéktároló ládák és sámlik festésére. Pár év vásározást, piacozást követően 2006-ban online piactereken (TeszVesz, Vatera) kezdtük értékesíteni kézműves termékeinket.

A Meska hirdetését szinte az indulásukkal egyidőben, egy hobby bolt faliújságján fedeztük fel, és másnap regisztráltunk is a felületre. Immár 2008 óta aktívan jelen vagyunk a hazai kézművesek online táborában.

A sok boldog visszajelzés – ennyi év után is – mindig megerősít bennünket: jó úton járunk. Szükség és igény van a lélekhez szóló kézműves termékekre.

Év tapasztalat

értékelés

Eladott termék

Ügyfél

KÖSZÖNJÜK, hogy itt vagy!

Az EraDekor Manufaktúra alapítók Era és Réka hálásak vagyunk Neked, amiért e sorokat olvasva érdeklődsz a szép dolgok iránt, érzed a kézművesség kreatív energiáit és talán meg is szeretnéd ismerni a kreatív önkifejezésben rejlő  hatalmas lehetőségeket.

Így Te is aktívan részt veszel az EraDekor értékrend és küldetés megtapasztalásában.
Amint lelkesen élvezed a kézműves otthondekorációt, a kreatív egyedi teremtő folyamatokat, a világunk alkotott szépségeinek pozitív hatásait, segítesz a filozófiánk közvetítésében.