Névreszóló malacpersely örömteli pénzgyűjtésre tanít

A gyerekek imádnak játszani. Kis tervek, nagy álmok sikeres megvalósulásához olyan persely kell, amibe élvezettel dobálják a bankókat, a csörrenő-koccanó érméket. Majd csak akkor veszik ki a pénzt, miután teljesen megtelt. Tanulás a pénzről és játékos gyűjtögetés kicsinek és nagynak. Ilyen a névreszóló festett fapersely.

{

Egy több, mint 40 éve készült anno malacpersely ihlette a mai malackáinkat. Gergő a gyerekkori perselyét használta sablonként. Tulajdonképpen az óriás méretű malac ennek a kicsinek a felnagyított változata. Alapos mérnöki tervezés, vágás, ragasztás, marás, rengeteg csiszolás… végül csak elkészült a művünk, az első! Azóta sok „tesót” készítettünk, kisebbeket és óriást. Ma is büszkék vagyunk arra, hogy saját egyedi ötletünk belopta magát a vevőink szívébe és mindennapjaikba.

Molnár Gergő & Molnár Réka
a malacpersely alkotó házaspár | eradekor.hu

Malackád van

Pár napig korlátozott darabszámban elérhető kedvelt termékünk: a kézműves fa malacpersely. Praktikus és letisztult dizájnnal könnyedén megtanít arra, hogyan lehet kitartóan, játékosan az álmokból valóságot teremteni. Műhelyünkből 2011-ben került ki első, mérnöki tervezésű malacperselyünk, azóta sok felnőtt és gyerek megtakarítását őrzik az EraDekor névreszóló malackái. Csak nálunk kapható limitált darabszámú új kollekciónk MOST neked is elérhető.

Nézd a 2 perces kisfilmen

így használják a gyerekek a malacperselyt,
kattints a képre:

Tudatos választás

A persely tanító jellegű felhasználásának 8 módja

Számolni tanuláshoz

Az óvodás korú gyermek már érdeklődik a számjegyek és a pénz iránt. Ügyesen le tudja olvasni az érméken szereplő számokat, az érme bedobása közben gyakorolja a számok kimondását és az összeadást.

Zsebpénz gyűjtéséhez

Iskolás gyermeknél eljön az idő az első zsebpénz bezsebelésére. Gyűjtse hát igényesen és stílusosan (úgysincs senkinek ilyen perselye az osztályban) és biztonságosan (csak akkor veheti ki, miután megtelt). 

sikerélmény a célok megvalósulása ÁLTAL

Célokat kitűzni hasznos és fontos az életben, de tenni is kell értük. Az álmok valóra váltásával együttjáró sikerélmény – főként gyerekként – felemelő és meghatározó élmény. Sikerélmény megtapasztalásához a persely is hozzásegíthet.

TECHNIKAI LÁTÁSMÓD

A persely összeállítása és működése még a felnőtt számára is érdekes. Hát még a gyerekeknek! Megtanulja a csavar lényegét, a csavarhúzó használatát. Megismeri hogyan szedhető szét és állítható össze a persely, hogyan nyitható-zárható.

Ismerkedés a pénzzel

A pénzgyűjtés közben a gyermek ujjai közé fogja az érmét és a bankjegyet, majd bedobja egy perselybe. A pénzzel való ismerkedés nem is lehetne ennél játékosabb. Beavatás a pénz világába nevetéssel, szórakozva. 

MEGISMERNI A TÜRELMET, KITARTÁST

A malacpersellyel felfedezhetők új érzések, élmények: a kitartó várakozás és fegyelmezett türelem gyümölcsét boldogság learatni. A kisiskolás korú gyerekek számára a gyakorlatban megtapasztalható a pénz értéke. 

CÉLKITŰZÉS újra és újra

A malacpersely újra és újra kiüríthető és megtölthető. Több cél egymás utáni megvalósításához is használható. Akár a szülőkkel közösen is gyűjthető a pénz, így hamarabb megtelik a bendő, és jöhet az újabb kihívás.

SZÉPÉRZÉK A KÉZMŰVES TERMÉK ÁLTAL

A lelketlen és futószalagon gyártott tömegtermékekkel ellentétben a kézzel alkotott tárgynak aprólékosan megmunkált részletei csodálatra késztetnek, lelket emelnek, szépérzéket fejlesztenek. A gyermeki rácsodálkozás élményére rezonál. 

Történetünk

Ismerd meg az alkotókat

Réka vagyok az EraDekor Manufaktúra társalapítója, kreatív alkotója és menedzsere. Építőmérnök férjemmel Gergővel együtt közösen dolgozzuk ki a malacpersely kollekciók dizájnját és kivitelét.

Gergő 6 éves korában apukájától kapott egy saját készítésű perselyt, ami a mai napig használatban van nálunk. Ez a persely adta az ötletet a kézműves névreszóló malacperselyek gyártásához.

Számítógépes szerkesztéssel, profi mérnöki tervezéssel és gondos kivitelezéssel kezdtünk neki. Masszív és hosszútávon használható, hasznos kézműves tárgyakat szeretnénk alkotni.

2011-ben készült az első, azóta sok hálás visszajelzésből kiderült számunkra, hogy mások is ugyanúgy örömüket lelik a malackáinkban, mint mi a készítésük közben.

Számunkra nagy élmény egy gyerekkori játék inspirálta kreatív közös projekt, ami örömet okoz lélekhez szóló megjelenésével és praktikus használatával kicsiknek és nagyoknak.

Molnár Réka

Társalapító, kreatív alkotó, menedzser | eradekor.hu

Nekik már van

Vásárlóktól kapunk kedves köszönőleveleket

w

„Nagyon szépen köszönöm! Csodaszép lett a persely!
Nagyon tetszik!”

Andrea

w

„Rendben, épségben megérkezett a malacka! Élőben még cukibb.
Köszönjük a szép munkát! További jó alkotást kívánunk!
Köszönet és hála”

Anikó

w

„Köszönöm szépen, tegnap megkaptam a malac perselyt! Nagyon tetszik! : )”

Edina

Ismerd meg Köszönet albumunkat, nézegess Vásárlói fotókat, olvasd mit mondanak rólunk