AZ ERADEKOR MANUFAKTÚRA MŰHELYÉBŐL

Névreszóló malacpersely örömteli pénzgyűjtésre tanít

Sokáig gyűjtögetsz, aztán hirtelen mégis elköltöd. Nagy tervek, álmok megvalósulásához olyan persely kell, amibe élvezettel dobálod a csörrenő-koccanó érméket és bankókat, majd csak akkor veszed ki a pénzt, miután teljesen megtelt.
Játékos gyűjtögetés kicsiknek és nagyoknak. Ilyen a névreszóló festett fapersely az EraDekor Manufaktúra műhelyéből. Regisztrált jelentkezők részére elérhető.

Perselyeinket időszakosan, a jelentkező érdeklődők számára hirdetjük

{

Egy több, mint 40 éve készült anno malacpersely ihlette a mai malackáinkat, Gergő a gyerekkori perselyét használta sablonként. Tulajdonképpen az óriás méretű malac ennek a kicsinek a felnagyított változata. Alapos mérnöki tervezés, vágás, ragasztás, marás, rengeteg csiszolás… végül csak elkészült a művünk, az első! Azóta sok „tesót” készítettünk, kicsiket és nagyokat. Ma is büszkék vagyunk arra, hogy saját egyedi ötletünk belopta magát a vevőink szívébe és mindennapjaikba.

Molnár Gergő & Molnár Réka
a malacpersely alkotó házaspár | eradekor.hu

Újra malacod lesz

A kézműves fa malacpersely letisztult dizájnnal könnyedén megtanít arra, hogy régi álmokból valóságot teremts. Műhelyünkből 2011-ben került ki első, mérnöki tervezésű malacperselyünk, azóta sok felnőtt és gyerek megtakarítását őrzik az EraDekor Manufaktúra névreszóló malackái. Csak nálunk kapható limitált darabszámú újabb kollekciónk hamarosan Neked is elérhető, regisztrálj itt!

Mi az a festett malacpersely?

A kerámiából készült rokonaival ellentétben az EraDekor festett malacperselyének megvan az a hatalmas előnye, hogy mivel FÁBÓL van, és – fix ragasztott részek mellett a levehető részt – csavarok tartják össze, ezért újra és újra, tetszőleges alkalommal sérülésmentesen nyitható-zárható.

Miért csak időszakosan rendelhetők?

Mert előre tervezhető, gyors és kiszámítható módon jut el a tárgy a megrendelőhöz.
Számos praktikus oka és gyakorlati előnye van ennek a rendszernek.

Az első malacainkat 2011-ben még dekopírfűrésszel, reszelővel, kézi fúróval és csiszolóvászonnal készítettük. Akkoriban a megrendelőink hosszú heteket, olykor másfél hónapot is kénytelenek voltak várakozni a kész malac átvételére.
2024-ben hála asztalosműhelyünk modernebb felszereltségének és értékesítési rendszerünkből származó előnyöknek, jobban meg tudunk felelni a vásárlói igényeknek is.

A fa tárgyak gyártásához sok alapanyag és megfelelő eszköztár, géppark szükséges. Mai modern korunknak megfelelő gépek segítségével gyorsabban elkészülhetnek a kézműves termékeink – ez óriási előny -, azonban pici asztalosműhelyünk nem alkalmas nagyobb mennyiségű késztermék, ill. sok alapanyag tárolására. A hatalmas tömörfa lapok és nagyméretű gépek mellett nem megoldható, hogy a folyamatosan készülő – és rendszertelenül eladásra kerülő – félkész termékeket hosszabb időn át tároljuk.. Többféle termékvariációt is kell kínálnunk, ezért így folyamatosan nagy mennyiségű készletet kellene raktározni, ez egyfelől nem kifizetődő, másfelől helyhiány miatt nem megoldható.

Az előre tervezhetőség és – kézműves, személyre szóló termékekhez képest gyors: 1-2 hetes – hatékony kiszolgálás érdekében kitaláltunk egy jól működő rendszert.

Pár havonta készítünk új kollekciót eltérő méret, kivitel, szín vagy teljesen új dizájn szerint, ami éppen az aktuális időszaknak (évszak, ünnepi alkalom, szokás) megfelel. A kollekció adott időponttól adott időpontig elérhető.
Erre előre készülünk, kb. 80%-os készültségi fokú, előre meghatározott kivitelű termékekkel. A mennyiséget mi határozzuk meg, ezért szól az ajánlatunk „limitált darabszámú” készletről. A raktározás, a készítés és az eladás időszaka is lerövidül. A készlet értékesítését követően a műhely kiürül, ám ekkor fejben már a következő kollekciót tervezzük, aminek meghirdetésére pár hét múlva ismét sor kerül.

Gyors elkészülés és átvétel

Ezért szükséges a regisztráció

Gondolj bele: amikor majd az e-mail fiókodban érkező „EraDekor Perselyek” levélben azt látod, hogy pl. hétfőtől rendelhető a legújabb kollekció, addigra nálunk már 80%-os készültségben várja a termék, hogy elinduljon hozzád.
A személyes feliratokat, végső felületkezelést és a csomagolást követően a rendelésed – átutalás beérkezésétől számítva – 7-10 nap múlva érkezik meg hozzád. Ez egyedi személyes feliratú kézműves termék esetén nagyon jó.

A korábbi „ad hoc” egyéni megrendelős rendszerhez képest ez sokkal hatékonyabb és kiszámíthatóbb, előre tervezhető. Kampány időszakban (=a meghirdetéstől kezdve a rendelési lehetőség végéig) nálunk minden a beérkezett rendelések gyors elkészítéséről szól: feltöltve az eszköztár, csipkeszalag, csavarok, aktuálisan használandó festékek, tollak, viasz, minden 1 helyen.
További előny, hogy a kollekció időnként frissül, a kivitel és a dizájn változó, egyedi jellegű. Sosem unalmas, hanem várakozással teli izgalom lehet, hogy vajon milyen lesz a következő?

Hogyan nyitható a persely?

Letölthető hasznos útmutató megrendelőknek

A malacpersely nyitása és zárása egyszerűen és gyorsan megoldható. Pontosan mire lesz szükséged és hogyan csináld?
Kiderül  részletes PDF útmutatónkból, melyet minden malacpersely megrendelőnk megkap a vásárlást követően.
A segédletből hasznos információkat tudhatsz meg nemcsak a nyitáshoz, hanem a használathoz is.
Ugye kíváncsi lettél? Készítettünk egy bevezető betekintő változatot az első 4 oldallal, melyet már most letölthetsz:

2 PERCES VIDEÓ AZ ÓRIÁS MALACRÓL

Mennyi pénz fér bele?

Az óriás nagy malacpersely 41 centi hosszú és 30 centi magas. Bendője egy vagyont képes elnyelni.

2011-ben első perselyünkkként elkészítettük a normál méretű malackát, de mi nagyot álmodtunk és egy óriás nagy malacperselyt is fabrikáltunk mindjárt mellé! 

Milyen pénzt kezdtünk el gyűjteni benne, mikorra telt meg, hány kiló a koca tele fémpénzzel, és MENNYI FÉR BELE? 
Igen, megtöltöttük, megmértük és meg is számláltuk. 

Ha érdekelnek ezek a kedves fából készült festett jószágok, jelentkezz az érdeklődők közé, és a regisztráció után pár perc múlva érkezik a videó az e-mail címedre, melyből minden fenti kérdésre azonnal választ kapsz.

Történetünk

Ismerd meg az alkotókat

Réka vagyok az EraDekor Manufaktúra társalapítója, kreatív alkotója és menedzsere. Építőmérnök férjemmel Gergővel együtt közösen dolgozzuk ki a malacpersely kollekciók dizájnját és kivitelét.

Gergő 6 éves korában apukájától kapott egy saját készítésű perselyt, ami a mai napig használatban van nálunk. Ez a persely adta az ötletet a kézműves névreszóló malacperselyek gyártásához.

Számítógépes szerkesztéssel, profi mérnöki tervezéssel és gondos kivitelezéssel kezdtünk neki. Masszív és hosszútávon használható, hasznos kézműves tárgyakat szeretnénk alkotni.

2011-ben készült az első, azóta sok hálás visszajelzésből kiderült számunkra, hogy mások is ugyanúgy örömüket lelik a malackáinkban, mint mi a készítésük közben.

Számunkra nagy élmény egy gyerekkori játék inspirálta kreatív közös projekt, ami örömet okoz lélekhez szóló megjelenésével és praktikus használatával kicsiknek és nagyoknak.