[ÚJRA] MALACPERSELY SZÜLETIK

Névreszóló malacpersely örömteli pénzgyűjtésre tanít

Sokáig gyűjtögetsz, aztán hirtelen mégis elköltöd. Nagy tervek, álmok megvalósulásához olyan persely kell, amibe élvezettel dobálod a csörrenő-koccanó érméket és bankókat, majd csak akkor veszed ki a pénzt, miután teljesen megtelt. Játékos gyűjtögetés kicsiknek és nagyoknak. Ilyen a névreszóló festett fapersely az EraDekor Manufaktúra műhelyéből. Regisztrált jelentkezők részére elérhető.

Perselyeink csak időszakosan, regisztrált érdeklődők számára elérhetők.

{

Egy több, mint 40 éve készült anno malacpersely ihlette a mai malackáinkat, Gergő a gyerekkori perselyét használta sablonként. Tulajdonképpen az óriás méretű malac ennek a kicsinek a felnagyított változata. Alapos mérnöki tervezés, vágás, ragasztás, marás, rengeteg csiszolás… végül csak elkészült a művünk, az első! Azóta sok „tesót” készítettünk, kicsiket és nagyokat. Ma is büszkék vagyunk arra, hogy saját egyedi ötletünk belopta magát a vevőink szívébe és mindennapjaikba.

Molnár Gergő & Molnár Réka
a malacpersely alkotó házaspár | eradekor.hu

Újra malacod lesz

A kézműves fa malacpersely letisztult dizájnnal könnyedén megtanít arra, hogy régi álmokból valóságot teremts. Műhelyünkből 2011-ben került ki első, mérnöki tervezésű malacperselyünk, azóta sok felnőtt és gyerek megtakarítását őrzik az EraDekor Manufaktúra névreszóló malackái. Csak nálunk kapható limitált darabszámú újabb kollekciónk hamarosan Neked is elérhető, regisztrálj itt!