Szerző: Molnár Réka kreatív alkotó

Türkiz francia kislány rozsda cicával – egyedi játéktároló láda
Türkiz színekbe öltözött francia kislány játszik rozsda cirmos cicával a réten. Háttérben a meseház, titkos ódon történetek mindentudója.Egyedi mintával készült játéktároló láda egyik megrendelőnk kérésére, egyszeri és megismételhetetlen. Érdekes és kreatív mesék kitalálásához jó társ lehet ez a ládikó. Hasznos, névre szóló játéktároló láda, a gyerekszoba dísze. Tetején a kis tulajdonos keresztneve, a fedél belső oldalán jókívánság.Melyik kislány ne […]

Szerző: Molnár Réka

az EraDekor kreatív alkotója és menedzsere | a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

Türkiz színekbe öltözött francia kislány játszik rozsda cirmos cicával a réten. Háttérben a meseház, titkos ódon történetek mindentudója.
Egyedi mintával készült játéktároló láda egyik megrendelőnk kérésére, egyszeri és megismételhetetlen. Érdekes és kreatív mesék kitalálásához jó társ lehet ez a ládikó.

Hasznos, névre szóló játéktároló láda, a gyerekszoba dísze. Tetején a kis tulajdonos keresztneve, a fedél belső oldalán jókívánság.
Melyik kislány ne szeretné ezt a bájos ládikát? Hosszú távon használható, örök darab, később személyre szóló gyerekkori emlék lehet.
(Mintája kuriózum, 1 darab készült belőle, nem rendelhető.)