Ajándék szívek
kuponnal

Válogass webáruházunkban kézműves termékeinkből, most szerezhetsz rendelésedhez 2 db ajándék festett szívet, kattints a gombra:

NYÁRI SZABADSÁG!
2024. június 20- július 10. között a webáruház zavartalanul üzemel, a rendelésedet fogadja a rendszer.
A rendelések visszaigazolása, a beérkezett vételár lekönyvelése és a számla kiállítása július 10. utáni napokban várható.
A most leadott rendelésedet július 31-én adjuk át a futárnak. 

Megértésed köszönjük: Era + Réka és a manufaktúra csapata

Kézműves és praktikus, több évtizeden át – lélekhez szól

Mind a(z) 70 találat megjelenítve

Köszönjük, hogy Te is lélekhez szóló kézműves terméket ajándékozol szeretteidnek

„Az új alkotásokat nem az értelem hozza létre, hanem a belső késztetés szülte játékos ösztön. Alkotó tudatunk játszadozik kedves holmijaival.” C.G. Jung

 

Nagy örömmel jelentem, hogy mostantól új webáruházunkban kényelmesen, könnyedén és gyorsan, online vásárolhatod meg az EraDekor kézműves boltból kiszemelt portékát!

Hosszú, részletes termékleírásokat – sok fotóval és néhol termékvideóval – készítettem azért, hogy elegendő információ birtokában rövid időn belül a legjobb döntést tudd meghozni. Ha mégis kérdésed lenne írj nekünk, de előbb nézd meg a gyakori kérdésekre adott válaszainkat ITT >>
Jó nézelődést, sikeres vásárlást kívánunk!

Szeretettel:

Molnár Réka

az EraDekor Manufaktúra társalapítója és menedzsere

VÉTELÁRAK

MEGRENDELÉS ÁTUTALÁSSAL

  • A webáruházi vásárlást követően a konkrét megrendelés előre utalással történik, egyedi névre szóló tárgyakat készítünk.
  • A webáruházban történt rendelést követően tájékoztatunk az elkészülés várható időpontjáról. Az elkészült tárgyakat futárszolgálat szállítja házhoz, illetve személyes átvétel Budapest 20. kerületi címen lehetséges.
h

ÉRTÉKESÍTÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Manufaktúránk kisadózó, ezért csak magánszemélyek részére értékesítünk és cégnévre szóló számlát nem állítunk ki, köszönjük megértésed.

FIX MINTÁK

A ládára vagy sámlira rendelhető festménymintákat webáruházunkban böngészheted végig. Válaszd ki a kedvencedet!
A festmények minta-elrendezése fix, nem változtatható.

a manufaktúra alapítók

MŰVÉSZETI VEZETŐ, TULAJDONOS

BÓTA ERA

„Gyermeki lelkületem mindig a mese és varázslat felé húzott, ezért főképp a gyerekeket szerettem volna elvarázsolni a fa bútorokra álmodott mesevilággal. 20 éve a férjemtől kapott első nyers faládám nem is lehetett volna másmilyen, mint mesemintás. Persze akkor még messze nem volt ennyire részletgazdag és kidolgozott, mint a mostani játéktároló ládáink és sámlijaink. Akkor még nem tudtam, hogy az a láda indít el engem egy olyan irányba, amiből később – férjemmel és Réka lányommal közös – családi vállalkozás, megélhetés és önmegvalósítás lesz. Az a meseláda volt a start, a kezdete annak az útnak, amelyen sok éve járok, járunk…”

MARKETING – GRAFIKA – STRATÉGIA
a „dekoratőr online alkotóMŰHELY” VEZETŐje

MOLNÁR RÉKA

„Gyerekkorom óta rajongással szeretem a rajzoló-író-festőkellékeket, füzeteket, szép papírokat, magazinokat. Az önkifejező alkotás egy életmód, az életem része. A kreatív eszközeim békés hangulatot, boldogságérzést szimbolizálnak. A szabad alkotás a határtalan lehetőségek játszótere számomra. Küldetésként tekintek a kreatív önkifejezésre: örömmel és szenvedéllyel használom alkotóeszközeimet és tervezek izgalmas alkotóprogramokat a kreatív lelkületű, alkotni vágyó nők inspirálására. Ösztönzöm őket alkotóenergiáik felébresztésére, a napi rutinba beépíthető tudatos alkotóidő megteremtésére. A kétkezi alkotás új energiát, lendületet ad, szívet-testet-lelket gyógyíthat, ha az alkotás az életünk részévé válik, és tudatosan használjuk a kreatív életmód adta lehetőségeket.”

Ők is minket választottak

Nagyon szépen köszönjük a ládikót és hogy időben meg is érkezett! 🙂

Gyönyörű, mindenki tetszését elnyerte és Kicsike Tulajdonosa is biztosan nagy hasznát veszi majd!”

Beáta

2023. április

„Kedves Era,

Meseszep lett akar a tobbi. 

Nagyon koszonjuk :)”

Boglárka

2023. március, törzsvásárló

„Ma rendben megérkezett Liza kincsesládája és sámlija. Köszönjük szépen Önnek és csapatának a munkáját! Mindkét bútor nagyon tetszetős és igényes a motívumok kidolgozása; reméljük kisunokánknak is sok örömet fognak szerezni.

További sok sikert kívánunk a munkájukhoz!”

Krisztina és Endre

2023. március

„Kedves Era ,EraDekor csapat!

Megkaptam a ládát 🙂

Meseszép!!!!

Boldog vagyok,és nagyon nagyon köszönöm!!”

Katalin

2023. március, törzsvásárló

AJÁNDÉK ELSŐ VÁSÁRLÁSODHOZ

Ajándék SzívDuó
első 3 rendelésedhez

Csipkeszalag, név kezdőbetű, rusztikus koptatott elegancia. Másik oldalán szép vintage minta. Most ajándékba szerezhetsz 2 darab festett fa szívet EraDekor webáruházban vásárolt kézműves termékeid mellé. A kupon első 3 rendelésednél használható. Minimum kosárérték 20.000 Ft. Már sámli mellé is jár!

Neked kuponnal 0 Ft, mindenki másnak 4700 Ft. És mindezt 3x megteheted!