Szerző: Molnár Réka kreatív alkotó

Danubius Bubbles Club festett kincsesládái
A Danubius Bubbles Club – a Danubius szállodalánc gyerekbarát klubja – büki szállodájának megnyitója alkalmából rendelt tőlünk két kincsesládát 2014-ben. Egyikük egy masszív tömörfenyő óriás, a másik egy kisebb kincsrejtő faládikó. Mindenütt víz, buborékok és sok-sok gyerek… Mi más is lehetne a nagy domborútetős faládán, mint a kékesfehér habokat bátran hasító, festett háromárbócos vitorláshajó!A kisebb kincsesládikót festett kormánykerék díszíti, ő egy falmélyedésben kapott helyet, telis-tele […]

Szerző: Molnár Réka

az EraDekor kreatív alkotója és menedzsere | a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

Danubius Bubbles Club – a Danubius szállodalánc gyerekbarát klubja – büki szállodájának megnyitója alkalmából rendelt tőlünk két kincsesládát 2014-ben. Egyikük egy masszív tömörfenyő óriás, a másik egy kisebb kincsrejtő faládikó.

Mindenütt víz, buborékok és sok-sok gyerek… Mi más is lehetne a nagy domborútetős faládán, mint a kékesfehér habokat bátran hasító, festett háromárbócos vitorláshajó!
A kisebb kincsesládikót festett kormánykerék díszíti, ő egy falmélyedésben kapott helyet, telis-tele aranypénzzel…

Természetesen mindkét láda tetejére ráfestettük a Danubius Bubbles Club feliratot. 
Megrendelőnk további kérése volt, hogy egy plusz lakkréteg is kerüljön rájuk. Így megfelelő védelmet kapnak akkor is, ha a kis vizes gyerekkezek megtapogatják a festést.

Kincsesládáink a Danubius health spa resort Bük hotelben megtekinthetők.