Szerző: Molnár Réka kreatív alkotó

Valentin nap – Rusztikus szív kövek a tengerpartról
Így február derekán Valentin nap alkalmából - egy csipet nyarat idéző nosztalgia, mint ajándék a lelkemnek okán - elővettem a szívkövek gyűjteményem a legutóbbi nyaralásról. A tengerparti pihenés még feltöltőbb és duplán örömteli lehet, ha tudatosan odafigyelsz a részletekre, és észreveszed a tömegek elől elrejtett kincseket és alkotásra inspiráló lehetőségeket is.

Szerző: Molnár Réka

az EraDekor kreatív alkotója és menedzsere | a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

Rusztikus szívek – a tengerpart kincsei

Így február derekán Valentin nap alkalmából – egy csipet nyarat idéző nosztalgia, mint ajándék a lelkemnek okán – elővettem a szívkövek gyűjteményem a legutóbbi nyaralásról. A tengerparti pihenés még feltöltőbb és duplán örömteli lehet, ha tudatosan odafigyelsz a részletekre, és észreveszed a tömegek elől elrejtett kincseket és alkotásra inspiráló lehetőségeket is.

A természet natúr kincsei utáni kutatásaim – én bóklászásnak hívom – közepette a többi henyélő turista általában lopott pillantásokkal furcsán figyel és próbál rájönni, vajon mi után kutatok. Hiszen ezek itt csak kövek. Egy holland kisgyermekes család fője meg is kérdezte tőlem tavaly, hogy konkrétan mit keresek? 

A kincs és a szépség a részletekben rejlik, legszívesebben nagyítóval négykézláb járnám a partot… 
Igen, elszánt vagyok a természet szépségeinek felfedezését illetően. A bóklászás engem feltölt energiával, az aranyásáshoz vagy a bolhapiaci vadászathoz hasonló izgalommal tölt el. 

Valentin napon ismét eszembe jutottak a szíveim. Most meg is mutatom őket, reménykedem, hogy ez a gyűjtemény még tovább bővül a jövőben.