Szerző: Molnár Réka kreatív alkotó

Keresztelő kincsesládák készültek – vintage fotózás a kertben
A gyönyörű koranyári napsütésben öröm a kertben ejtőzni! Mi viszont kihasználván a kedvező időjárási viszonyokat, gyorsan a szabadba cipeltük a kellékeket egy igazi vintage fotózáshoz. Nagy örömünkre nyílik az orgona! Április elején…  Imádom az orgonát. A meggyfa is virágzik, cipekedés közben megcsapnak a mesés illatok. Gyönyörködni sajnos nincs időnk, és a felhők is kezdenek sokasodni. Röpke fél óra, mire berendezzük a díszletet, és minden apró részlet […]

Szerző: Molnár Réka

az EraDekor kreatív alkotója és menedzsere | a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

A gyönyörű koranyári napsütésben öröm a kertben ejtőzni! Mi viszont kihasználván a kedvező időjárási viszonyokat, gyorsan a szabadba cipeltük a kellékeket egy igazi vintage fotózáshoz.

Nagy örömünkre nyílik az orgona! Április elején…  Imádom az orgonát. A meggyfa is virágzik, cipekedés közben megcsapnak a mesés illatok. Gyönyörködni sajnos nincs időnk, és a felhők is kezdenek sokasodni. Röpke fél óra, mire berendezzük a díszletet, és minden apró részlet a helyére kerül. A maximalizmus átka… Végül két létra és pár cica is jön nekünk segíteni. Utóbbi csalfa teremtmények hol itt, hol ott vernek tanyát, persze nem mindig a jó helyen…

Antikolt keresztelő ládákat és egy kisebb levendula mintás ládikát készítettünk a héten Borkának, Andrisnak és Lillának.
A ládák mellé tettük a pompás orgonát, fehér és lila színben. Szárított rózsát is nagyon jó fotózni, remekül illik a nosztalgikus hangulathoz!