Szerző: Molnár Réka kreatív alkotó

Tündéres játéktároló láda | Keresztelőre ajándék lánynak
A mesebeli tündérek és a titokzatos erdő mélye örök, megunhatatlan téma a királylányos, tündéres gyerekszoba bútorok és kiegészítők választásánál. A kislányok imádják a csivitelő madárkákat, pillangókat, színes virágokat, tündérsipkát, levelekből készült tündérszoknyát, melyek mind megtalálhatók ezen a tündér témájú festett fa kincsesládán. Tündéres mintájú festett játéktároló láda remekül passzol egy tündérkirálylány tematikájú gyerekszobába, a varázslást, […]

Szerző: Molnár Réka

az EraDekor kreatív alkotója és menedzsere | a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

A mesebeli tündérek és a titokzatos erdő mélye örök, megunhatatlan téma a királylányos, tündéres gyerekszoba bútorok és kiegészítők választásánál. A kislányok imádják a csivitelő madárkákat, pillangókat, színes virágokat, tündérsipkát, levelekből készült tündérszoknyát, melyek mind megtalálhatók ezen a tündér témájú festett fa kincsesládán.

Tündéres mintájú festett játéktároló láda remekül passzol egy tündérkirálylány tematikájú gyerekszobába, a varázslást, titkokat és a mesék birodalmát szerető kislány játékainak elnyeléséhez.

A játéktároló láda alaszíne törtfehér, ennek köszönhetően minden meglévő gyerekszoba színhez és berendezéshez illeszthető, remekül passzol zöldhöz, kékhez, szürkéhez, sárgához, természetes barnához, natúr fa és egyéb pasztell színekhez is.

Ez a láda Liza, illetve Emma számára készült, ők már használják a tündérvilág szobájuk egyedi színfoltjaként a kedvenc játékaik tárolására, ki- és bepakolására.

Babalátogató ajándékként, keresztelőre, babaváró buliba, első születésnapra névreszóló különleges és maradandó ajándék, választható belső idézettel, aláírással, dátummal személyre szabható az ajándék. A láda tetejére a kis tulajdonos keresztnevét festjük.

A játéktároló láda mellé gyerek sámli is rendelhető. A sámli masszív tömörfenyő, egyedi EraDekor tervezés, emiatt nagyon stabil és strapabíró. Többszáz gyereksámlit és ugyanennyi felnőtt sámlit készítettünk már, nagyon szeretik a Vásárlóink.

A képen látható sámlikat Olivia, Lilla illetve Fanni számára készítettük, akik nagyon szeretik az állatokat, virágokat, pillangókat, madárkákat és ezen a sámlin fognak megtanulni cipőt felvenni, fogat mosni, virágot ültetni és kisszéknek használva jó sokat fognak rajta ülve rajzolni a kisasztalunk mellett.

A festett gyerek sámli szintén ugyanezzel a tündéres mintával is készülhet, mint a játéktároló láda.
A gyerekszobában és a háztartásban a sámli számtalan hasznos célra használható, összegyűjtöttünk párat ebben a cikkben itt >>