Szerző: Molnár Réka kreatív alkotó

Mesés erdő sünivel játéktároló | Keresztelőre ajándék fiúnak
A mesebeli állatok és a titokzatos erdő mélye örök, megunhatatlan téma a gyerekszoba bútorok és kiegészítők választásánál. A kisfiúk imádják a süniket, pillangókat, kisautókat, gombákat, pöttyös labdát, melyek mind megtalálhatók ezen az erdős témájú festett fa kincsesládán. Mesés erdő mintájú festett játéktároló láda remekül passzol egy erdei állatos mesés tematikájú gyerekszobába, az erdei élővilág felfedezését […]

Szerző: Molnár Réka

az EraDekor kreatív alkotója és menedzsere | a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

A mesebeli állatok és a titokzatos erdő mélye örök, megunhatatlan téma a gyerekszoba bútorok és kiegészítők választásánál. A kisfiúk imádják a süniket, pillangókat, kisautókat, gombákat, pöttyös labdát, melyek mind megtalálhatók ezen az erdős témájú festett fa kincsesládán.

Mesés erdő mintájú festett játéktároló láda remekül passzol egy erdei állatos mesés tematikájú gyerekszobába, az erdei élővilág felfedezését és állatokat szerető kalandos kisfiú játékainak elnyeléséhez.

A játéktároló láda alaszíne törtfehér, ennek köszönhetően minden meglévő gyerekszoba színhez és berendezéshez illeszthető, remekül passzol zöldhöz, kékhez, szürkéhez, sárgához, természetes barnához, natúr fa és egyéb pasztell színekhez is.

Ez a láda Andriska számára készült, ő már használja a mesés erdős állatos szobájának egyedi színfoltjaként a kedvenc játékai tárolására, ki- és bepakolására.

Babalátogató ajándékként, keresztelőre, babaváró buliba, első születésnapra névreszóló különleges és maradandó ajándék, választható belső idézettel, aláírással, dátummal személyre szabható az ajándék. A láda tetejére a kis tulajdonos keresztnevét festjük.

A játéktároló láda mellé gyerek sámli is rendelhető. A sámli masszív tömörfenyő, egyedi EraDekor tervezés, emiatt nagyon stabil és strapabíró. Többszáz gyereksámlit és ugyanennyi felnőtt sámlit készítettünk már, nagyon szeretik a Vásárlóink.

A képen látható sámlikat Samu, illetve Trevor számára készítettük, akik nagyon szeretik a süniket, és ezen a sámlin fognak megtanulni cipőt felvenni, fogat mosni, virágot ültetni és kisszéknek használva jó sokat fognak rajta ülve rajzolni a kisasztalunk mellett.

A festett gyerek sámli szintén ugyanezzel az erdős sünis mintával készülhet, mint a játéktároló láda.
A gyerekszobában és a háztartásban a sámli számtalan hasznos célra használható, összegyűjtöttünk párat ebben a cikkben itt >>