Szerző: Molnár Réka kreatív alkotó

Otthon illata füstölő – Házból otthon No.3.
Az otthon melege a stabil megnyugtató bázis. Pihentető, feltöltő, a benne élők személyiségét tükröző. A hangulatváltó eszközök tovább fokozhatják az energiaszintet, mert az érzékeinkre hatnak: megnyugtató illat, andalító zene, gyertyaláng, szép művészi alkotások, jóga, mantra, színharmónia, füstölő. Ez csupán játékos hobbi alkotás, mint a gyermekek a kézműves foglalkozáson. Nincs tétje, hisz önmagad boldogságára, a lelked megnyugtatására, az elméd kikapcsolása céljából készíted. Használhatsz bármilyen virág vagy fűszernövény, örökzöld leveles alapanyagot, amihez könnyedén hozzá tudsz jutni. Töltsd le a 11 oldalas PDF útmutatót és készítsd el velem, alkoss szabadon!

Szerző: Molnár Réka

az EraDekor kreatív alkotója és menedzsere | a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

Otthon illata füstölő | MINI PROJEKT

PREAMBULUM

Nekünk nőknek ösztönös tehetségünk van a hangulatteremtéshez. Pici lakásból a béke szigetét, házból hangulatos családi otthont varázsolunk. Az otthon melege a stabil megnyugtató bázis. Pihentető, feltöltő, a benne élők személyiségét tükröző.

A hangulatváltó eszközök tovább fokozhatják az energiaszintet, mert az érzékeinkre hatnak: megnyugtató illat, andalító zene, gyertyaláng, szép művészi alkotások, jóga, mantra, színharmónia, füstölő.

Ez csupán játékos hobbi alkotás, mint a gyermekek a kézműves foglalkozáson.

Nincs tétje, hisz önmagad boldogságára, a lelked megnyugtatására, az elméd kikapcsolása céljából készíted.

Használhatsz bármilyen alapanyagot, amihez könnyedén hozzá tudsz jutni:

  • Egyszerű színes virágcsokor a kedvenc boltodból,
  • rózsaszálak a kertedből vagy a telekről,
  • illatos gyógynövények a szombati piacról,
  • vaskos levendulacsokor a tihanyi fesztiválról.

Bármikor adódhat olyan alkalom, amikor szert tehetsz hasonló szépségekre.

Mit szeretnél kezdeni velük? Milyen dekorációt alkotnál belőlük?

Most elkészítheted velem a saját „otthon illata füstölődet”, vagy ha nem füstőlőként szeretnéd, akkor használhatod dekorációként úgy, mint egy szárított virágcsokor. Gyönyörű látvány!

Az elkészítése pedig pofonegyszerű, ugyanakkor a lelkedből szóló kreatív alkotóerő békés meditatív élményt, játékos szórakozást nyújthat számodra.
Én a mosókonyhámba akasztottam fel az elkészített csokraimat (vagy ha úgy tetszik füstölőimet), Azért választottam épp a ház e kissé eldugott részét a csokraim tárolásához, mert itt viszonylag sok időt töltök el naponta, és nagyon kellemes békés hangulatot teremtenek számomra, a sohavégetnemérő házimunka végzése közepette.

ÚTMUTATÓ

kellékek & eszközök

 

VIRÁGOK, SZIRMOK, LEVELEK

ILLATOS FŰSZERNÖVÉNYEK

KÖTÖZŐ ZSINEG

OLLÓ

TÁLCA VAGY TÁNYÉR

GYUFA

 

Töltsd le kreatív útmutatónkat és készítsd el saját füstölő-csokrodat.

A képre kattintva máris indul a letöltés.

Örömteli szórakozást kívánok a projekt elkészítéséhez, alkoss szabadon!