¤ anno hangulatú, bájos festett babamintákkal
¤ tömörfenyő masszív láda
¤ antikolt fehér vagy sima fehér alapszínben
¤ minden mintából csak pár darab készül
¤ a láda oldalain kivágott szív fogantyúk
¤ díszes zsanérok
¤ speciális vegyszermentes VIASZOS lakkal kezelt
¤ tetején keresztnév, a fedél belső oldalára a honlapról választott jókívánság kérhető
¤ fiús vagy lányos verzióban
¤ antikolt festéssel készítjük, de kérésre antikolás nélküli változat is rendelhető

Alábbi linkekre kattintva válassz ANNO mintát a Babaládára!

Mintakollekció ANNO baba játéktároló ládára kicsiknek (0-3 év) >>>

Mintakollekció ANNO baba játéktároló ládára nagyoknak (4-10 év) >>>

A fotókon már elkészült ANNO Babaládák láthatók, hasonlót készíthetünk Neked is:

Miből készül az ANNO Babaláda?

Anyaga masszív tömörfenyő, 18 mm vastag fából.
A kézzel festett mintákat speciális természetes vegyszermentes VIASZOS lakkal fedjük, ettől bársonyos-selymes tapintású lesz a felület.

Ha megrendelem, milyen lesz az ANNO Babaláda mintája?

Ez a ládatípus limitált mintaszériával készül. Meghatározott, általunk ajánlott fix minták közül tudsz választani, minden egyes mintából csak pár darab láda lesz.

Választható minták 0-3 éves picinek
Választható minták 4-10 éves nagynak
A pontos végeredmény a készítés során alakul ki, ezért a pontos részletek előre nem tudhatók és nem is tervezhetők (így lesz megismételhetetlen). Az újonnan rendelt láda az előre egyeztetett mintaképhez hasonló lesz, HATÁSÁBAN ugyanolyan.

Általános minta-elrendezés szerint a láda tetején szerepel a keresztnév kis festett mintával (baba méretnél csak a keresztnév, normál méretnél keresztnév + kincsei).
A láda elején e-mailben előre egyeztetett, és a mintakollekcióból a Megrendelő által kiválasztott főminta.
A láda két oldalán kivágott szív alakú fogantyúk mellett kis festett minta.
A láda fedelének belső oldalára kerül a Megrendelő által a honlapról választott jókívánság+aláírás+dátum (lásd e-mailben küldött ajánlatunkban szereplő link), kis festett mintával.

Kérhetek erre a ládatípusra egyéni mintát?

Egyéni minta rendelésére sajnos egyik ládatípusunknál sincs lehetőség. 

Mit jelent az, hogy “limitált szériában” készülnek?

Az ANNO Babaláda sorozat ládamintái általunk előre meghatározott, bájos babás minták. Megrendelőnk választhat egy fix mintakészletből, mely mindig változik. Kétszer teljesen ugyanazt a mintát nem készítjük, ezért kisebb eltérések, esetleg más színek, kisebb változtatások lesznek. Egyféle mintából csak pár darab készül. Minden Babaláda névre szóló.
A honlapon most láthatókhoz képest bármikor újabb mintatípusokra térhetünk át a jövőben. Az EraDekor-ra jellemző anno vintage bájos hangulat és az antik hatás várhatóan mindig megmarad. 

Mekkora méretű az ANNO Babaláda?

Ez a ládatípus alábbi 2 méretben rendelhető:

BABA méret (Tárgykód: TOMBABANNO)
kb. 40 x 27 x 29 cm magas (kis eltérés lehet!)

NORMÁL méret (Tárgykód: TOMNORANNO)
kb. 60 x 33 x 35 cm magas (kis eltérés lehet!)

Melyik méretet mikor érdemes választani?

A BABA méretet újszülött babának vagy első születésnapra, keresztelőre ajánljuk. Méretei, magassága, kialakítása az önállóan állást-lépegetést gyakorló kíváncsi, 1 év körüli babának ideális. A két méret között nincs nagy árkülönbség, mert a munka velük – mérettől függetlenül – ugyanannyi.
(1 éves Míra babánkkal “teszteltük”, és tökéletesnek bizonyult. Remekül tud benne kapaszkodni, körbejárni, és a ki-berámolás nagy élmény, eléri a bele rejtett fakockákat is. Míra óvatos, de ha bizonytalan, ott kell lenni mellette. Általában minden ládatípusunknál elmondható, hogy csak szülői felügyelet mellett használják a babák a ládát, főleg pici babánál!) 

A NORMÁL méret szintén választható kisebb babáknak is (ládáinkat ebben a normál méretben vásárolták eddig több, mint 10 éven át Keresztelőre), nagyobb hely van benne a kincseknek. De 2 éves vagy annál idősebb gyerekeknek egyértelműen jobb választás a nagyobb méret.

Minden attól függ, MEDDIG, KI, MIRE fogja használni, és MILYEN ALKALOMRA, KITŐL kapja a kis tulajdonos. Ezért mindkét méret jó választás lehet, az adott körülményeknek megfelelően.