Szerző: Molnár Réka kreatív alkotó

Mit ajándékozz iker babáknak, testvéreknek? Babalátogatóba, Keresztelőre
Maradandó különleges ajándékot ikreknek keresztelőre, első születésnapra, babalátogatóba nem egyszerű találni. Az iker babák nagyon közel állnak egymáshoz, mégis különbözőek, megvan a maguk kis egyedi egyénisége. A jó iker-ajándéknak is tükröznie kell ezt a különbözőség és hasonlóság keveredését. A veszekedések elkerülése végett hasonlóság is legyen a két ajándék között, de apró eltérések is felfedezhetők legyenek […]

Szerző: Molnár Réka

az EraDekor kreatív alkotója és menedzsere | a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

Maradandó különleges ajándékot ikreknek keresztelőre, első születésnapra, babalátogatóba nem egyszerű találni. Az iker babák nagyon közel állnak egymáshoz, mégis különbözőek, megvan a maguk kis egyedi egyénisége. A jó iker-ajándéknak is tükröznie kell ezt a különbözőség és hasonlóság keveredését. A veszekedések elkerülése végett hasonlóság is legyen a két ajándék között, de apró eltérések is felfedezhetők legyenek a tárgyakon.


Iker babáknak részletekben kissé különböző, hatásban mégis nagyon hasonló ajándék az ideális:
a két tárgy együtt egységes egészet alkot és tökéletesen kiegészítik egymást.

Cikkünkben összeszedtük az ikreknek adható legkülönlegesebb ajándék szetteket, a konkrét termékek kiválasztása és a döntés megkönnyítése céljából.

Lányos és fiús kombinációkat mutatunk az iker babák köszöntésére babalátogatóba, babaváró bulira, keresztelőre és első születésnapra.
Összeállításunkban egynemű ikrek ajándékozásához találsz maradandó, névreszóló megoldásokat.

1) MESÉS ERDŐ – SÁMLI SZETT IKER FIÚKNAK
Rögtön az első lehetőség egy gyerek-sámli szett.
Ha jobban megfigyeled, több különbség is látható a két festett minta között, mégis ugyanaz a téma, a főbb minták mindkét tárgyon szerepelnek. A stílus ugyanaz, de a festett motívumok kicsit eltérő színnel vagy más formában megjelenítve.
Ha ezt a sámli szettet egy ikerfiú-pár a mindennapokban használja, veszekedés kizárva, imádni fogják.
A sámlik alapszíne a letisztult törtfehér, csak az íves előlap (ahova a keresztnevet festjük) és a fedlap barna, de kérésre az egész sámli lehet barna.

A festett Gyerek Sámlikról további részletek és fotók itt.

2) ZSEBRUHÁS KISLÁNYOK – SÁMLI vagy LÁDA SZETT
IKER LÁNYOKNAK
Lányoknak bájos festett zsebruhás babát ajánlunk ajándékként.
A stílus és a főbb motívumok ennél a 2 tárgynál is megegyeznek, csak a színek és egyéb apróságok különböznek.
A zsebruhás kislány festmény kérhető játéktároló ládára, illetve gyerek sámlira is. Sőt, mindkettő is készülhet együtt, tehát az ikerpár egyik tagja kék-piros ruhaszínben kap egy láda+sámli szettet, a másik kislánynak pedig rózsaszínre festett ruhával készítjük el a láda+sámli szettjét.
A tárgyak alapszíne a letisztult törtfehér, mely minden meglévő gyerekszoba bútorhoz passzol.
A Zsebruhás kislány festményminta az „anno nosztalgia” mintáink közé tartozik.

Anno nosztalgia mintájú játéktároló ládáról további részletek és fotók itt.

3) FAGYIT MAJSZOLÓ KISFIÚ KUTYUSSAL IKER FIÚKNAK
Ismét egy ikerfiús ajándékhoz tökéletes párosítás: a fagyis kisfiú kutyussal festményünk.
A stílus és a főbb motívumok ennél a 2 tárgynál is megegyeznek, a legszembeötlőbb különbség: az egyik festmény hátterében egy templom, a másik festményen pedig egy házikó áll. És a két fagyi is más színű, a különbségkeresés nagyon viccses dolog és élvezetes játék.
Ez a festmény is kérhető gyerek sámlira és/vagy játéktároló ládára.

A tárgyak alapszíne a letisztult törtfehér, mely minden meglévő gyerekszoba bútorhoz passzol.
A Fagyis kisfiú kutyussal festményminta az „anno nosztalgia” mintáink közé tartozik.

Anno nosztalgia mintájú játéktároló ládáról további részletek és fotók itt.

A festett Gyerek Sámlikról további részletek és fotók itt.

Ez a láda Liza, illetve Emma számára készült, ők már használják a tündérvilág szobájuk egyedi színfoltjaként a kedvenc játékaik tárolására, ki- és bepakolására.

Babalátogató ajándékként, keresztelőre, babaváró buliba, első születésnapra névreszóló különleges és maradandó ajándék, választható belső idézettel, aláírással, dátummal személyre szabható az ajándék. A láda tetejére a kis tulajdonos keresztnevét festjük.

A játéktároló láda mellé gyerek sámli is rendelhető. A sámli masszív tömörfenyő, egyedi EraDekor tervezés, emiatt nagyon stabil és strapabíró. Többszáz gyereksámlit és ugyanennyi felnőtt sámlit készítettünk már, nagyon szeretik a Vásárlóink.

A képen látható sámlikat Olivia, Lilla illetve Fanni számára készítettük, akik nagyon szeretik az állatokat, virágokat, pillangókat, madárkákat és ezen a sámlin fognak megtanulni cipőt felvenni, fogat mosni, virágot ültetni és kisszéknek használva jó sokat fognak rajta ülve rajzolni a kisasztalunk mellett.

A festett gyerek sámli szintén ugyanezzel a tündéres mintával is készülhet, mint a játéktároló láda.
A gyerekszobában és a háztartásban a sámli számtalan hasznos célra használható, összegyűjtöttünk párat ebben a cikkben itt >>