Szerző: Molnár Réka kreatív alkotó

Pasztell gyerekszobába púder játéktároló láda
A púder rószaszín a melegségével, romantikájával nagyon kedvelt szín a pasztell gyerekszoba berendezésénél. Rengeteg szép árnyalata van.Púder kislány kutyussal mintájú festett játéktároló láda anno nosztalgia stílusban remekül passzol egy pasztell lányos gyerekszobába, egy kutyusokat szerető bájos kislány játékainak elnyeléséhez. A játéktároló láda alaszíne törtfehér, ennek köszönhetően minden meglévő gyerekszoba színhez és berendezéshez illeszthető, remekül passzol […]

Szerző: Molnár Réka

az EraDekor kreatív alkotója és menedzsere | a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője

A púder rószaszín a melegségével, romantikájával nagyon kedvelt szín a pasztell gyerekszoba berendezésénél. Rengeteg szép árnyalata van.
Púder kislány kutyussal mintájú festett játéktároló láda anno nosztalgia stílusban remekül passzol egy pasztell lányos gyerekszobába, egy kutyusokat szerető bájos kislány játékainak elnyeléséhez.

A játéktároló láda alaszíne törtfehér, ennek köszönhetően minden meglévő gyerekszoba színhez és berendezéshez illeszthető, remekül passzol halványszürkéhez, természetes barnához, natúr fa és egyéb pasztell színekhez.

Ez a láda Emma számára készült, ő már használja a pasztell szobájának egyedi színfoltjaként a kedvenc játékai tárolására, ki- és bepakolására.

Babalátogató ajándékként, keresztelőre, babaváró buliba, első születésnapra névreszóló különleges és maradandó ajándék, választható belső idézettel, aláírással, dátummal személyre szabható az ajándék. A láda tetejére a kis tulajdonos keresztnevét festjük.

A játéktároló láda mellé gyerek sámli is rendelhető. A sámli masszív tömörfenyő, egyedi EraDekor tervezés, emiatt nagyon stabil és strapabíró. Többszáz gyereksámlit és ugyanennyi felnőtt sámlit készítettünk már, nagyon szeretik a Vásárlóink.

A képen látható sámlikat Emili, illetve Lilien számára készítettük, akik nagyon szeretik a kutyusokat, és ezen a sámlin fognak megtanulni cipőt felvenni, fogat mosni, virágot ültetni és kisszéknek használva jó sokat fognak rajta ülve rajzolni a kisasztalunk mellett.

A festett gyerek sámli szintén ugyanezzel a púder színű kutyusos mintával készülhet, mint a játéktároló láda.
A gyerekszobában és a háztartásban a sámli számtalan hasznos célra használható, összegyűjtöttünk párat ebben a cikkben itt >>