ERADEKOR MANUFAKTÚRA BEMUTATJA

Múltidéző megújulás

{

Lassítsuk az iramot, (…) ha túl gyorsan haladunk, nem csak a táj szépségének látványától fosztjuk meg magunkat — arra sem fogunk ráérezni, hová tartunk, miért az út.

EDDIE CANTOR

{

Az én szememben az emberi természet legtragikusabb vonása, hogy hajlamosak vagyunk elszalasztani az életet. Mindannyian egy csodálatos rózsalugasról ábrándozunk, amely a látóhatár szélén virul — ahelyett, hogy élveznénk az ablakunk alatt nyíló rózsákat.

DALE CARNEGIE

Kedves Látogatónk,

köszöntünk Téged e várva várt évszak, egy új tavasz érkezése alkalmából! Köszönjük, hogy benéztél virtuális bemutatótermünkbe, itt most minden egy lassabb, békésebb életérzésről szól.
Múltidéző nosztalgikus és egyben megújulásra inspiráló kézműves tárgyakat hoztunk Neked.
A nyugalmat árasztó egyszerű klasszikus formák  – szívek, madárkák, házikók, virágok – hagyományos kedves szimbólumok, most függő dekorációként akaszthatod őket a vázába tett aranyvessző ágakra, asztaldísznek. A virágmintájú festményképek élettel töltik meg a teret és az üres falakat.
Az antik jellegű kopottas hatású tárgyak segítségével örök értéket, szépséget, kézműves egyediséget és új színfoltot jeleníthetsz meg otthonodban. Ezek a fából készült kézzel festett  tárgyak hosszútávon, évtizedeket át használhatók, az ifjonc családtagoknak örökíthetők. Romantikus ünnepi hangulatot teremthetsz, emlékezetes húsvéti élményeket szerezhetsz családodnak és egyúttal megújulást hozó friss áramlást is vihetsz otthonodba.
Természetesen a húsvéti festett fatojás és a szintén ikonikus nyuszika sem maradt ki EraDekor tavaszi kollekciójából. Rendhagyó módon idén a nyúl pénzgyűjtő fapersely formájában érkezhet meg a gyerekekhez, unokákhoz, a keresztnevükkel az oldalán.
A Múltidéző megújulás tematikájú tavaszi termékeink 2024. március 10 – április 15. közötti időszakban elérhetők.

Inspiráló nézelődést, örömteli vásárlást kíván,

az EraDekor lelkes csapata

Újdonság

AJÁNDÉKUTALVÁNY TAVASZI KERESZTELŐRE

Miért jó megoldás az utalvány?

Hasznos az AJÁNDÉKOZÓ számára, mert:

GYORSAN KISZÁLLÍTHATÓ, sürgős keresztelőknél

Amikor utolsó pillanatban érkezik a keresztelőre szóló meghívó, kevés az idő a tökéletes ajándék megtalálására; illetve a személyes feliratos kézműves termékek esetében több idő az elkészülés, ezért a keresztelő napján még nem adható át a tökéletes ajándék.

Az EraDekor játéktároló ládákra és/vagy sámlikra beváltható ajándékutalvány viszont pár nap alatt házhoz szállítható, és a sürgős keresztelők esetében a keresztelő napján az ünnepeltnek és családjának kezébe adható, dekoratív képkeretben és aranyborítékban.

KÖNNYEDÉN MEGVÁSÁROLHATÓ, minta választás nélkül

Az ajándékozónak nem kell mintát és feliratokat, idézetet kiválasztani a kínálatból, és felelősséget sem kell vállalnia emiatt, hisz ezt a feladatot az ünnepelt és családja fogja elvégezni.

Az utalvány levásárlására 9 hónap áll rendelkezésre.

10, 25, 50 ezer forint értékben

Az ajándékozó eldöntheti, mekkora összeget szán a keresztelői ajándékra, és ehhez mérten választhatja ki az utalvány értékét.

3 változat elérhető, fiús illetve lányos kivitelben:

10.000 Ft
25.000 Ft
50.000 Ft

DEKORATÍV KIVITEL, kézbe adható a keresztelőn

Az ünnepelt és családja már a keresztelőn érezheti, hogy milyen értékes ajándékot kapott.

Az utalvány elegáns masnival átkötött képkeretben adható át, amiben egy fiús- illetve lányos festménykép látható, mely természetesen egy EraDekor minta.

A képkeret hátlapjához rögzített aranyszínű borítékban található részletes leírás alapján könnyedén be tudják váltani az utalányt EraDekor online webáruházában.

Miért jó megoldás az utalvány?

Hasznos az ÜNNEPELT ÉS CSALÁDJA számára, mert:

SZABADON DÖNTHETNEK A KINÉZETRŐL, FELIRATOKRÓL

Maga az ünnepelt és a szülei dönthetik el, hogy pontosan mely termékeket szeretnék az EraDekor kézműves bolt kínálatából megvásárolni, milyen mintával szeretnék és mely feliratokat kérik rájuk.

a levásárlásra 9 hónap áll rendelkezésre

A termékek kiválasztására, minta-feliratok eldöntésére és az ajándékutalvány beváltására elegendő idő:
9 hónap áll rendelkezésre, a kuponkód eddig érvényes.

AZ AJÁNDÉK HASZNA MÁR A KERESZTELŐN érzékelhető

A keresztelőn szép képkeretben és arany borítékban átadott utalvány láttán az ünnepelt és családja számára már az eseményen is nyilvánvaló és érezhető, hogy nagy értékű, hasznos, különleges és személyre szóló ajándékkal gazdagodtak.

Ajándékutalvány kisfiúnak

10 – 25 és 50 ezer forint értékben vásárolható

Ajándékutalvány kislánynak

10 – 25 és 50 ezer forint értékben vásárolható

Bóta Era

Alapító, művészeti vezető | eradekor.hu

Anya – lánya páros alkotja az EraDekor Manufaktúra családi vállalkozás magját. 2006 óta értékesítjük online a kézműves portékáinkat, de már 2002-től jártunk vásárokba személyesen árulni a szép tárgyak iránt érdeklődő vevőknek. Akkoriban „Eradekor – fa tárgyak dekorfestése” néven, majd később a tároló ládák és sámlik mellett a nagyobb bútorok, ágyak, felújított kredencek, komódok és szobabútorok is helyet kaptak kínálatunkban, így „EraDekor – Festett Bútorok” néven haladtunk tovább. Napjainkban Manufaktúránk a lélekhez szóló kézműves ajándéktárgyak mellett kreatív önkifejezési módokat is nyújt egyedi tematikájú izgalmas alkotóprogramokkal, a Dekoratőr online alkotóműhelyünkben.

Molnár Réka

Alapító, menedzser | eradekor.hu
a Dekoratőr online alkotóműhely vezetője